chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 εδω και ενα μηνα πηρα απο το e-shop την καρτα 7800gs και ολο χαρα για το αποκτημα μου την εβαλα πανω αλλα τα restart ητανε συχνα στην αρχη θεωρησα οτι ειναι καποια ασυμβατοτητα αλλα μετα αποφασισα να τους την παω πισω στις 5/7 να την δουνε και αυτοι απο εκεινη την μερα αρχισε η οδυσσεια μου.εχει περασει ενας μηνας και ποτε δεν με εχουνε παρει τηλ για ενημερωση ασε που νιωθω οτι με δουλευουνε και απο πανω μετα απο πιεση δικια μου μου ειπανε οτι το προιον ειναι ελλατωματικο και περιμενουνε να τους ερθει αλλο απο την αντιπρωσιπια αλλα δεν ξερουν ποτε θα ερθει!! τετοια ανευθυνοτητα και γραψιμο δεν το εχω ξαναδει.οποτε τους επαιρνα τηλ μια με ειχανε στην αναμονη για ωρες μια δεν ηξεραν τι γινοτανε και αλλα τετοια χαριτωμενα πλεον δεν ξερω τι να κανω.για πειτε καμια ιδεα τι μπορω να κανω
Ardov Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου πήγαινε εδώ, θα διαβάσεις και άλλα περιστατικά αντίστοιχα με το δικό σου. Εγώ άνοιξα το thread με προσωπική εμπειρία. Διάβασε τα posts απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Παρατίθενται απόψεις και ενέργειες που έκαναν και άλλοι αγανακτησμένοι πελάτες του e-shop. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160374
Flying_Dutchman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Παντως με τοσα που εχω διαβασει για την εξυπηρετηση/after sale απο το eshop, στην επομενη αγορα μου θα τους αποφυγω.. κι ας πληρωσω και μερικα φραγκα παραπανω. ΚΡΙΜΑ.
chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 εγω απο κει πια δεν περνω ουτε μπαταρια πλεον του εχω καταγγειλει στο ΙΝΚΑ αλλα και στο υπουργειο εσωτερικων για αρνηση εξυπηρετησης και αυριο θα παω να μου δωσουν και τα λεφτα μου πισω δεν μπορω να καθομαι να περιμενω 2 μηνες ποτε θα κανουν την αντικατασταση και το προβλημα οτι αργει η αντπρωσοπια ειναι δικο τους οχι δικο μου
stefan123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Krima gia to e-shop,an kai exo parei arketa pragmatakia apo ekei,eytixos den xreiastika pote to service tous...An kai evgala pistotiki meso e-shop kai ego tha to skefto para poli sovara gia agora tin epomeni fora..
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 αποφασισα να παω σημερα απο τα κεντρικα και τελικα καταλαβα οτι η τηλεφωνικη εξηπερετηση του συγκεκριμενου μαγαζιου ειναι για κλαματα σημερα πηγα απο κει και αμεσα με εξηπερετησαν και μου αλαξανε την καρτα με μια παρομοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.