Phed Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Kalispera se olous arxika. Egw kserw oti pira adsl kai mpika se ena gaitanaki pou mia katebazw me 430 mia me 20 i grammi kanei oti 8elei opote 8elei kai to xeirotero einai oti opote pragmatika 8elw na katebasw kati kanei 200 wres giati to katebazei me 20. Kai rwtw loipon i prostasia mas san katanalwtes poia einai uparxei? ti mporoume na kanoume ektos tou na pame kai na sikwsoume ston aera olous tous paroxeis adsl giati oloi ta kanoun auta, auto pou blepw einai oti oloi eimaste anuperaspistoi kai milame mesa apo diafora forum prospa8ontas na dwsoume mia lusi anti na tous kopsoume olous kai se merikous mines na baresoun oloi ptwxefsi kai na iremisoume, giati eite uparxoun eite oxi sxedon to idio einai.
nautilus7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν, έχω αρχίσει να τα παίρνω πολύ ασχημα με τη HOL :twisted: :twisted: Η σύνδεσή μου είναι 768/192 Ουσιαστικά πλέον δεν έχω καθόλου torrents. Χρησιμοποιώ το μtorrent και το έχω βάλει να κατεβάζει ένα αρχείο που έχει 1000+ seeds και 8500+ leechers. Με το που θα ανοίξω το μtorrent θα αρχίσει να κατεβάζει με 25 ΚΒ/s, και μετά από 2 λεπτά και ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΩΡΑ που θα το έχω ανοιχτό, η ταχύτητα ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ. Αν το κλείσω, και στο καπάκι το ξανανοίξω κατεβάζει πάλι με 25ΚΒ/s και μετά από 2 λεπτά η ταχύτητα πέφτει... μαντέψτε που... στα 0 ΚΒ/s. Αυτή η δουλειά γίνεται συνέχεια. Και μη μου πείτε να ενεργοποιήσω την κρυπτογράφηση, γιατί είναι ήδη ενεργοποιημένη. Με http έχω άλλα προβλήματα, αλλά όχι τόσο σημαντικά. Απλά, τις περισσότερες φορές η ταχύτητα είναι 35 ΚΒ/s. Βέβαια, αυτή τη στιγμή είναι 72 ΚΒ/s από το ftp της HP (κατεβάζω drivers για το scanner). Π@@στ@ Κόκκαλη!!! (και είμαι και γαύρος)
jkont Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Εγώ εδώ και λίγες μέρες εκτός από τις μικρές ταχύτητες στα Ρ2Ρ έχω και απίστευτα μικρές ταχύτητες και στο youtube. Ρε μπας και έχει βάλει και εκεί το χέρι της η HOL ; Προσοχή σε όσους είχαν πάρει το δωδεκάμηνο πακέτο πέρισυ . Αν θέλετε να το διακόψετε (που προφανώς θα έχετε λόγους πλέον για να το κάνετε) θα πρέπει να ειδοποιήσετε τη HOL 45 μέρες νωρίτερα αππό τη λήξη του δωδεκαμήνου αλλιώς ανανεώνεται η συνδρομή για ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ακόμη . Προσοχή μην την πατήσετε.
schumacher_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Φίλε tip8y, σε ποια περιοχή είσαι? Γιατί εγώ περιμένω ενεργοποίηση 4mbit από HOL και διαβάζοντας τη συζήτηση έχω αρχίσει να κλαίω τα λεφτάκια μου...
Erunildo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Και εγω (θεσσλονικη,με 768) δεν εχω κανενα προβλημα.. Να εχτες επιασα μεχρι 70αρι στα torrent
Sorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ένας συνάδελφος απο την δουλειά, μένει Καλλιθέα. Όταν η σύνδεσή του ήταν στα 512Kbps, μου έλεγε οτι ήταν απλώς ικανοποιημένος. Ούτε σούπερ ταχύτητες αλλά ούτε και αθλιότητες. Μετά την "αναβάθμιση" στα 1024Kbps, τα έχει παρει στο κρανίο, γιατί ούτε απλό browsing δεν μπορεί να κάνει. Ταχύτητες κάτω απο 64 ISDN, και πολλές φορές φτάνει στο σημείο να μην μπορεί να ανοίξει σελίδες ούτε απο της ίδιας της HOL! Έλεος!!!
Weiss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Παιδια προσοχη σε οσους εχουν παρει απο Ηοl to modem/router Fritzbox. Το εν λογω routerακι εχει default ενεργοποιημενο απο το menu επιλογη για traffic shaping.Μπειτε μεσα στο menu Ιnternet->Account Information και απενεργοποιηστε το use traffic shaping. Και εγω στην αρχη δεν το ειχα προσεξει και απο torrents ειχα μηδενικη ταχυτητα ενω τωρα κατεβαζω κανονικα.
schumacher_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, εμένα σήμερα τελικά μου ενεργοποιήθηκε η σύνδεση της HOL (4mbit) και σε torrent κλπ, με unlimited upload, δίνω με 110-115kb/sec, που δεν είναι απλά super, σχετικά με το 1mbit upload που ονομαστικά έχω... Στα downloads ως τώρα (εννοείται όχι torrents) έχω δει διάφορες ταχύτητες, να παίζουν απο 200-400kb/sec, αλλά όχι χαμηλότερα... βέβαια λίγες ώρες το έχω χρησιμοποιήσει μόνο, απλά το λέω... ΣΗΜ: τώρα είδα και το ποστ του weiss... εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα. Αν το αλλάξω, μήπως τα μαμήσω όλα?
tip8y Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Κι εγω δε το έχω πειράξει, το είχα δοκιμάσει αλλα δε βλέπεις διαφορά. Όσο για την ερώτησή σου, Ζωγράφου είμαι και σου εύχομαι να σου πάει όπως εμένα Υπ'όψιν 400άρια σε 1 αρχείο δύσκολα πιάνεις (σε torrent με 100 seeders πχ χαλαρά), κατέβαζε πολύ πράγμα ταυτόχρονα και θα βλέπεις οτι στο σύνολο τερματίζει. Και αυτή η up speed είναι όλα τα λεφτά
nicsie Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 exo kanei aitisi gia adsl 768 me ti HOL apo to Diodos. ti leei? eine kalo? i tha exo provlimata? me auta pou akousa arxisa na agxonomai
Dimitris_il_mix Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά εγώ είμαι φοιτητής Πάτρα και αντιμετωπίζω μεγάλο προβλημα με την ΗΟL και όχι μονο σε προγραμματα p2p!Γενικά ! Έχω σύνδεση 768 και σέρνεται στην κυριολεξία .. Μου έρχονται στο μυαλο εποχές PSTN !! Έλεος !
planelover Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά, απ'ότι φαίνεται έχω πέσει κι εγώ θύμα της ΗΟλ. Τελευταία μου κατεβάζει με το utorrent με 100 kb/s και άντε καμιά φορά να φτάσει τα 250! Αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό γιατί το torrent έχει 800 κάτι peers και 150 seeders!!! Έχω προωθήσει τις πόρτες σωστά(το πράσινο τικ, εμφανίζεται) Τι πρέπει να κάνω;
UnderZer0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Χθές το βράδυ κατέβαζα torrents με ταχύτητα 1.3 Mb/s. To torrent ήταν απο tracker με 3000+ seeders
panaathas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 παιδια νομιζω οτι δεν αξιζει η hol....ειμαι οτε και θα πηγαινα σε hol αλλα το σκεφτομαι πολυ....νομιζω οτι κατι παιζετε πισω απο αυτα,,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.