Προς το περιεχόμενο

agora kainourgiou pc kai gnomes

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ta lefta pou diatheto gia tin agora einai 800 eyro thelo na paro mono to kouti xoris othoni.to pc proorizete gia home use kai tha trexei apo photoshop mexri vmware tha exei pano net(adsl) 24/7 oso gia paixnidia poli elaxista.protinete mou mia sintesi mexri 800euro xoris pliktrologio kai pontiki....apo to eshop thelo na to paro giati ta alla magazia stin gitonia mou den ta empisteuomai.....

Δημοσ.

Και εμπιστεύεσαι το e-shop???? Διάβασε αυτο και μετα πες μου αμα ξαναγορασεις τπτ απο e-shop!

Τεσπα, και εγώ και καποιοι αλλοί σου προτείναμε καποια συστήματα κοντα στα 800Ε διάλεξε καποιο και παρτο!

Δημοσ.

Φίλε τα νεύρα σου είναι σημαντικότερα από 30 ευρώ που δεν είναι πλέων γιατί μπορείς με τον skroutz να βρεις πολύ καλύτερες τιμές από αυτούς.

Δημοσ.

Paidia mh leme xaza to eshop synolika einai to fthnotero magazi kai h diafwra synolika den 20-30 alla 50-70 ektos kai an agwraseis apo diafwra magazia pou pali an ginei kamia stravh tha psaxnesai. Twra se oti afwra thn axiopistia nomizw oti polla magazia ths geitonias einai arketa axiopista alla einai na mhn peseis sthn periptwsh. Genikos kalo einai na to synarmologiseis monos sou ama xereis arketa kai na apaithseis na sou dwsoun mono sfragismena koutia.

To systhma pou prwteine o Vassilis einai exairetiko me exairesh twn Maxtor sklhro pou opwsdipote tha elega na wn allaxeis me seagate h Western Digital gia megalyterh axiopistia

Kai se kamia periptwsh mhn kaneis to lathos na pareis P4. H AMD X2 h Intel Core 2 Duo. Kai me ta dyo eisai arxigos. Alla den mas eipes gia i twn xrhsimopoieis twn ypologisth?

Δημοσ.
to pc proorizete gia home use kai tha trexei apo photoshop mexri vmware tha exei pano net(adsl) 24/7 oso gia paixnidia poli elaxista.

με αυτες τις ανάγκες,

απο τις συνθεσεις που σου πρότιναν ηδη

π.χ. με 935Ε περνεις αυτό και με 860Ε περνεις αυτό οπου και τα δύο πολύ ησχυρότερα απο αυτό που προτείνεις εσύ!

βγάλε εξω το LG dvd -18

και τον ενα σκληρο των 250 (προσθετεις αργοτερα) -80

κανε την 7600 σε 7300 αν δεν θελεις παιχνιδια -35

προσθεσε αλλο 1 g ram (λογω photoshop, vmware, και αν βαλεις vista) +120

η διαφορα των δυο προτασεων, στο κοστος ειναι η μητρική. Καλυτερος ο 6300 απο 4200χ2.

Αν βρεις μητρική για conroe, στο ιδιο κοστος των μητρικών AM2, ορμάς στον duo.

kai .... τρεχα παρτο.

Αν ακόμα το θεωρείς ακριβό. πάρε μονο 1 γιγα μνημη, και 1 δισκο μονο.

και χρησιμποποίησε το ενα μηνα, να δεις αν μπουκώνει με τα προγράμματα σου, ή αν δε σε χωράνε τα download και το αναβαθμιζεις ευκολα. απλά προσθέτεις.

Ενω αν κανεις λαθος στην επιλογή cpu, θα ζησεις με αυτή. η βελτιωση θα απαιτει και αλλαγη μητρικής. (και πώληση των παλιών για να μη χασεις ολο το χρήμα)

Δημοσ.

Εσύ φίλος που λες ότι είναι φθηνότερο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514164

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=NX7600GS-T2D256EH&sp_catcode=SKROUTZ

Αυτή είναι μια κάρτα που με ενδιαφέρει για να μου κάνουν αντικατάσταση με την προηγούμενη. Ακόμα δες κάτι Kingston 533 στο e-shop και στο hardshop. Το ίδιο και σε κάρτες γραφικών και σε mobos και σε επεξεργαστές Dual Core. Αυτά έχω ψάξει τον τελευταίο καιρό και μπορώ να σου πω σίγουρα. Μη λέμε και βλακείες όμως τύπου 50-70 ευρώ. Να μου πεις πως έχουν μεγαλύτερη γκάμα σε προϊόντα να πω ΟΚ αλλά όχι ότι έχουν τις καλύτερες τιμές. Δες ακόμα και την X1950 που έχουν και ρώτα τιμή σε κάποιο Multirama και θα δεις πως και τα Multirama έχουν καλύτερες τιμές σε πολλά προϊόντα.

Δημοσ.

Α και αν τα πάρεις απο διαφορετικά καταστήματα όλα τα κομμάτια τότε η διαφορά και πάλι δεν θα είναι στα 70 αλλά 20 το πολύ αφου θα μπλέξεις με μεταφορικά ή αν είναι στον χώρο σου λιγότερα.

Δημοσ.

Voorhees gia auto eipa synolika. An pareis ena ena ta proionta poly pithano na vreis pio fthna. An omws ftiaxeis oloklhromeno systhma apo to eshop kai apofeugontas tis pagides me ta palia proionta pou exoun ta perissotera online katasthmata tha ftiaxeis to idio systhma poly pio fthna. Twra eidika to Multirama einai panakrivw kai dyskolo to vlepw sta perissotera prointa na einai pio fthno.

Δημοσ.

btw <<raven3x7>> οι Maxtor έχουν 2 χρόνια εγγύηση και είναι οι πλέον καλύτεροι σκληροί δίσκοι που κυκλοφορούν. Δεν ξέρω εάν παρακολουθείτε τις εξελίξεις αλλά εδώ και 1 χρόνο +βάλε οι Maxtor ΕΙΝΑΙ οι πιο αξιόπιστοι.

Οι WD ήταν και συνεχίζουν να είναι καλοί, είναι βέβαια πιο ακριβοί, αλλά εγώ προτείνω πάντα Maxtor HDD.

Όσο για το PC πάρε οπωσδήποτε Core 2 Duo. Εγώ πάντα ήμουν και είμαι Fan της AMD αλλά πρέπει να παραδεχτώ, από την εμπειρία μου με Core 2 Duo ότι είναι αρκετά πιο γρήγοροι και έρχονται στα ίδια χρήματα.

Σε λίγο καιρό που θα κάνει η AMD την κίνηση της βλέπουμε, αλλά προς το παρόν Core 2 Duo.

Δημοσ.
Voorhees gia auto eipa synolika. An pareis ena ena ta proionta poly pithano na vreis pio fthna. An omws ftiaxeis oloklhromeno systhma apo to eshop kai apofeugontas tis pagides me ta palia proionta pou exoun ta perissotera online katasthmata tha ftiaxeis to idio systhma poly pio fthna. Twra eidika to Multirama einai panakrivw kai dyskolo to vlepw sta perissotera prointa na einai pio fthno.

Απλά πάρε τιμές από e-shop και κάποιο προϊόντα πάνε κατά Multirama μεριά. Όσο για τα παλιά εμένα το e-shop Μου έστειλε ανοιχτή συσκευασία άρα δεν είναι αγγελούδια τα παλικάρια εκεί μέσα. Εγώ ψωνίζω από Plaisio, Hardshop και Multirama τον τελευταίο καιρό και εκτός του ότι δεν έχω πρόβλημα δεν μου έρχονται και πιο ακριβά από το e-shop. Ειδικά από hardshop μου έρχονται και φθηνότερα γιατί πέρα από το ότι οι τιμές είναι καλύτερες κάνει και σκόντο αν το ζητήσεις. Για μένα όπως και για πολλούς το e-shop έχει τελειώσει και δεν θα σου συνιστούσα να παροτρύνεις κόσμο να πάει εκεί γιατί εσένα θα κυνηγάνε μετά.:) Αν δεν έχεις αντιμετωπίσει το πραγματικό service του e-shop ή έχεις κάποιον γνωστό μέσα ή είσαι πάρα πολύ τυχερός. Δεν έχω τίποτα με εσένα και φυσικά δεν μαλώνω γιατί δεν το αξίζει το κατάστημα κιόλας. Απλά για όσους δουλεύουν με skroutz μπορούν να δουν πως πλέον δεν ισχύει πως το e-shop είναι το φθηνότερο. Φθηνότερα είναι μόνο εκείνα που δεν υπάρχουν στα άλλα καταστήματα.

Δημοσ.
egw lew na kaneis ypomoni nas pareis kana 4purino se ligo vgainoun

Πότε θα σταματήσει αυτή η αντιμετώπιση...; Και γω που ήθελα τα Χριστούγεννα βγαίνανε και λέγανε κάτσε το Πάσχα... Ναι αυτό το ξέρουμε, αλλά θέλουμε μια καλή πρόταση τώρα :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...