ckgfe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εχω δύο μνήμες 512 DDR στα 400 ΜΗΖ και όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου γράφει δίπλα στις μνήμες 128 bit. Σκέφτομαι να αγοράσω αλλες δύο επιπλέον μνήμες 512 μα όταν δοκίμασα πριν κανα μήνα να βάλω τις μνήμες ενός φίλου μου, μου έγραφε dual channel αλλά στα 64 bit . (4 μνήμες ) To ότι μειώνονται τα bit θα δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην ταχύτητα του υπολογιστή ή όπως και να έχει θα έχω καλύτερες επιδόσεις ? :?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εισαι σιγουρος ; Tο single channel ειναι στα 64bit και το dual στα 128bit.
ckgfe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ναι... επειδή μου ειχε κάνει εντύπωση... Η mobo Mου ειναι η ASUS A8N-SLI ... Τι να κάνω ? Να τις αγοράσω ή όχι ??? Ευχαριστώ για το χρόνο σου
spirosta Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ιδια μάρκα οι μνήμες που έβαλες? Μήπως ήταν μια μικρή ασυμβατότητα. Γνώμη μου να βάλεις ίδιας μάρκας μνήμες και να κάνεις update το bios της μητρικής. Αλλά και πάλι αν δεν δουλέψει.. που κανονικά πρέπει.. η διπλάσια μνήμη θα ψιλοεξισώσει τις διαφορές από το χάσιμο του dual channel. Φυσικά είναι καλύτερο να το έχεις..
ckgfe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ήταν και οι δύο jet ram ...θα δοκιμάσω να κάνω update ta bios αν έχει πρόβλημα θα του τις γυρίσω πίσω... λογικά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.