Προς το περιεχόμενο

FORTHNET 2MBit:Τέλος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, τότε τι σημαίνει εξυπνότατε Ελληνο-Ιταλέ

[ έχεις εν μέρει δίκιο αφού θα πρέπει να περιμένουμε να στρώσει η κατάσταση ... ]

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά τι ταχύτητες 200+ λέτε για την 2mbit λέτε; Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο.

Εγώ στην Ιταλία είχα 4.8MBIT και έπιανα ταχύτητες 220 με 260.

Δεν σημαίνει ότι επειδή διπλασίάζεται η ταχύτητα σύνδεσης θα διπλασιαστεί και η ταχύτητα download

kanonika etsi paei alla tespa iparxoun kai oi exereseis.kai ekei tin plironeis ligotero

Texix kai egw galatsi eimai me 2mbit kai Tellas provider kai katebazw mexri 50-60 max.Kai den ftaiei h Tellas giati dokimasa kai me OTENET kai me Forthnet kai ta apotelesmata htan ta idia.

pita dslam

Ο καθένας ο,τι θέλει λέει νομίζω... Οπότε ας πω και γω! Η περιοχή είναι αυτό που καθορίζει, για παράδειγμα στο Γαλάτσι που είμαι τώρα με 768 από 384 κατεβάζω με 60-70 απο τόρρεντ ενώ στην Πάτρα με 2mbit παλεύει δεν παλεύει 50άρια. Γιατί κατηγορείτε τις εταιρίες λοιπόν;

Και οι 2 forthnet

pesta giati otan ta leo den me akoune.

siga re file ego pou exo 2048 (diplasiasmeni apo 1024) i maximum taxitita pou piano genika einai 30 kb/sec kai afto to proi. to vradi peftei giro sta 5-15 kb/sec.

kai exeis kai parapono gia ta torrents? Den ftanei pou pianeis kanonikes taxitites,ti na po! :)

welcome to greece .ipomoni

egw re magkes eixa grammi 384 kai zitisa anavathmisi sta 2048

oso diastima perimena na mou ginei i grammi 2Mbit eixa idi anabathmisi sta 768 kai katevaza me 80aria.twra me 2Mbit arga to bradu pianw 200-210 enw tis alles wres pianw 170-180 (alla uparxoun stigmes pou pianw kai 50ari eidika to prwi standar)....

tha ithela na kanw mia erwtisi.otan eixa grammi 384 apo torrent katevaza me 35 peripou ,gia deka meroules pou eixa 768 katevaza me torrent pali me 80ari...TWRA POU EXW 2Mbit ME TORRENT GIATI KATEVAZW ME 25 TO POLU ????????????????????????????

oi 2048 ine stin xiroteri fasi autin tin stigmi.

Δημοσ.
Ο καθένας ο,τι θέλει λέει νομίζω... Οπότε ας πω και γω! Η περιοχή είναι αυτό που καθορίζει, για παράδειγμα στο Γαλάτσι που είμαι τώρα με 768 από 384 κατεβάζω με 60-70 απο τόρρεντ ενώ στην Πάτρα με 2mbit παλεύει δεν παλεύει 50άρια. Γιατί κατηγορείτε τις εταιρίες λοιπόν;

Και οι 2 forthnet

Γαλάτσι και εγώ, αλλά με τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. Σαν του

Texix kai egw galatsi eimai me 2mbit kai Tellas provider kai katebazw mexri 50-60 max.Kai den ftaiei h Tellas giati dokimasa kai me OTENET kai me Forthnet kai ta apotelesmata htan ta idia.

2 ΜΒ και download max 50. Τις πρωινες ώρες ακόμα χειρότερα, 25-30 ...

Δοκίμασα με forthnet, otenet, altecnet και tellas. Τα ίδια αποτελέσματα και στις 4. Πιο κάτω δεν νομίζω να πηγαίνει άλλο το DSLAM. :evil:

Δημοσ.

Ειχα 384->768 αοριστου εδω και 14 μηνες forthnet με αψογα αποτελεσματα 40+ ολες τις ωρες και 75+ με την 768 οταν ειχε διπλασιαστει..

Zητησα μεταφορα του πακετου μου σε 2048 αοριστου παλι ..

Τωρα τα πρωινα ειναι λιγο χαλια η κατασταση μεχρι τις 3-4 (εχει μεγαλες διακυμανσεις η γραμμη απο 600kbps lowest μεχρι 1.3mbps highest με μεσο ορο κοντα στο 1mbit).Το απογευμα βραδυ ειμαι μεσο ορο στο 1750kbps με τρομερα Pings σε ολη την Ευρωπη..

Φυσικα και ειμαι ευχαριστημενος και θεωρω οτι ειμαι σε πολυ καλο dslam(siemens) στο Περιστερι (που ειναι και μεγαλος δημος)..Ελπιζω με την αναβαθμιση να φτιαξει η κατασταση για ολους παιδια...

Για καποιο φιλο που ρωτησε η ταχυτητα των torrents δεν εχει να κανει με την γραμμη σου κατα το μεγαλυτερο ποσοστο αλλα με τους εκαστοτε seeders/leechers στο καθε torrent..

Δημοσ.

Ναι γιατί ρε συ είμαστε και 4 άτομα γαλάτσι με forthnet adsl-in-a-box. Όπως να το κάνουμε μένουμε σε διπλανά τετράγωνα (γύρω από τον Γαλαξία όλοι). Δεν γίνεται πριν την αναβάθμιση να έχουμε όλοι 35άρια και 40άρια και τώρα 60άρια++

Αυτό σημαίνει για μένα ότι η forthnet είναι ΟΚ πάντως

Δημοσ.

Kai ego perimena perimena kai teleiose i prosfora. Nomiza oti tha tin ananeonan kai emeina me tin xara. Tora perimeno kamia nea prosfora giati exo meinei xoris adsl apo to kalokairi.

Δημοσ.
Kai ego perimena perimena kai teleiose i prosfora. Nomiza oti tha tin ananeonan kai emeina me tin xara. Tora perimeno kamia nea prosfora giati exo meinei xoris adsl apo to kalokairi.

Πω πω φιλε μου κουραγιο.Πως αντεχεις??

Δημοσ.

αφήστε. κι εγω απο τελος αυγουστου δεν ειχα dsl και έχω φάει 4 netkey (απο φίλους ευτυχως) και αρκετες ωρες tellas free.... πήρα 21 σεπτέμβρη ενα in a box. τον φλεβάρη έκαναν 5 μερες για ενεργοποίηση και μου την ενεργοποίησαν σήμερα (περιμένω κωδικούς)... ελπίζω να την παλεύει από θέμα ταχύτητας γιατί έχω ακούσει πολλά τελευταία (αν και με την συνδεση της otenet που δοκίμασα η οποία φορτώνει μονο την σελίδα της οτενετ για εγγραφή, βάραγε 95αρια-100αρια που σημαίνει αδειο dslam στο περιστέρι)

Δημοσ.
Ναι γιατί ρε συ είμαστε και 4 άτομα γαλάτσι με forthnet adsl-in-a-box. Όπως να το κάνουμε μένουμε σε διπλανά τετράγωνα (γύρω από τον Γαλαξία όλοι). Δεν γίνεται πριν την αναβάθμιση να έχουμε όλοι 35άρια και 40άρια και τώρα 60άρια++

Αυτό σημαίνει για μένα ότι η forthnet είναι ΟΚ πάντως

Και γω πίσω από το ταχυδρομείο είμαι, αλλά thumbdown0qm3.gif

Δεν νομίζω και γω ότι φταίει η forthnet. Όλοι τα ίδια χάλια μου δίνουν...

Δημοσ.

Εγώ με 768 (διπλασιαμένη 384) πάω αρκετά καλά 70-80Kb κατεβάσμα..

Περιοχή Αγρίνιο...

Αλλά μίλησα με τον ξαδελφό μου Ιταλία, που έβαλε 10Mbit γραμμή και κατεβάζει κοντα στο 1Mb/sec και με ξενέρωσε... :cry: :cry: :cry:

Τέλος πάντων εδώ είναι Ελλαδάρα και με αυτές τις ταχύτητες κινούμαστε.. πάντα ένα βήμα πίσω... αλλά αν σκεφτείς ότι περισυ τέτοιο καιρό κατέβαζα με 5Kb με την PSTN, είμαι σε άλλο επίπεδο τώρα...

Δημοσ.

Obviously φίλε μου αλλά σε λίγο καιρό, μερικοί από μας θα πάνε εξωτερικό και θα γνωρίσουν και την μαγεία των ΠΟΛΛΩΝ ΜΒits...

[ αυτό ήταν ευχή για τους σπουδαστές... ] :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ σίγουρα όχι, αλλά όμως κατά το Πάσχα θα αρχίσουμε και εδώ να πηγαίνουμε προς αυτές τις ταχύτητες και προς triple play απ' ότι ακούω... Οπότε λογικά ο επόμενος Οκτώβρης θα με βρει με πολύ υψηλότερη ταχύτητα...

Μεχρι τότε ας εκμεταλευτούμε ότι έχουμε...

Δημοσ.

Μόλις πήρα και το πακέτο adsl της forthnet στα 768 για 12 μήνες (117 ευρώ) για την Πάτρα... Ελπίζω να έχει και εκεί αντάξιες ταχύτητες και όχι 30άρια! Πάντως είχα ξαναβάλει και δεν ήταν τόσο σπουδαίες (όχι βέβαια και χάλια)

Δημοσ.

sigoura tha ginei kati gia xristougena.kati kalo.

Μόλις πήρα και το πακέτο adsl της forthnet στα 768 για 12 μήνες (117 ευρώ) για την Πάτρα... Ελπίζω να έχει και εκεί αντάξιες ταχύτητες και όχι 30άρια! Πάντως είχα ξαναβάλει και δεν ήταν τόσο σπουδαίες (όχι βέβαια και χάλια)

bre paidia o isp dne fteei .to dslam ine panta to provlima.giati kai ego exo 768 klidonei 800 kati kai katevazo me 80 kai aloi me 30.ara poios fteei afou apo isp den iparxei diafora?to dslam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...