Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα - ΒΟΗΘΕΙΑ

mathanasakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(Τι μαρκα ειναι οι σκληροι σου?) <-- λαθος ερωτηση!

Το link για τα diagnostics: http://www.seagate.com/support/seatools/

Οσο για τις καλωδιοταινιες εχω συναντησει παρομοιο προβλημα δεν θυμαμαι τι ακριβως αλλα νομιζω οτι πεταγε μλπε οθονες.

Τους σκληρους θα τους τεσταρεις εναν εναν δεν εχει σημασια αν ειναι σε raid (απ'οσο ξερω) και καλου κακου κανε και κανα backup αν στο επιτρεπουν οι συνθηκες.

sorry για το διπλο ποστ αλλα δεν σε προλαβα...:-?

νομιζω το προγραμμα ειναι και windows interface και dos ψαξτο δεν ειναι τπτ.το τρεχεις επιλεγεις πιο δισκο θες να σκαναρει fast η full scan και μετα περιμενεις.Για το dos μου φαινεται οτι φτιαχνεις μια δισκετα και κανεις boot απο εκει.

Δημοσ.

Το scandisk της Seagate το βάζεις σε δισκετούλα, την κάνει μόνο του bootdisk και βλέπει γενικά SATA και ΑΤΑ parallel. Για RAID δεν έχω, οπότε δεν ξέρω. Πάντως το 380W τροφοδοτικό σαν λίγο μου φαίνεται για τέτοιο σύστημα. Θα έλεγα, αποσύνδεσε τους δίσκους (και από την τροφοδοσία) για να ελαφρύνει λίγο το τροφοδοτικό και προσπάθησε ξανά memtest.

Δημοσ.

Να πώ κι εγώ την γνώμη μου; Μόνο απο το memory dump μπορείς να βγάλεις άκρη. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται ERD commander και έχει crash analyzer. Σού λέει ποια συσκευή έχει πρόβλημα. (το καταλαβαίνεις από το driver που σου έβγαλε την blue screen). Αν μπορείς να βρείς αυτό το προγραμματάκι θα λύσεις πιθανόν την απορία σου. Αλλά όπως το κόβω, αφού δεν είναι μνήμες, είναι κάποια συσκευή που ανήκει στο MB. Δηλ. σκούρα τα πράγματα φίλε μου.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...