legro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Προσπαθω να ανοιξω το Kaspersky αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι χρησιμοποιειται απο αλλο διαχειριστη και δεν το ανοιγει.Και οταν παταω unistall μου λεει οτι πρεπει να κλεισω το προγραμμα πρωτα.Ξερει κανεις τι εχει γινει?
novice21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Dokimase apo to msconfig na ton apenergopoihseis,kai katopin kane unistall.Ean den piasei ayto kane unistall apo safe mode.Den paei aloy to myalo moy aythn thn stigmh.
legro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Οταν λες ''msconfig''...?Ξεχασα να γραψω πως το ιδιο μηνυμα το βζαζει και για την ''γραμμη εντολων'' και την ''διαχειρηση εργασιων''
novice21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Start->run/msconfig.Kai opoy deis box kaspersky,apenergopoihse to,kai sthn ekkinhsh,kai stis yphresies>Sto tab "yphresies",markarise thn epilogh "Apokrypsh olwn twn yphresiwn ths Microsoft",gia na mhn "xa8eis" ekei mesa,kai etsi 8a blepeis mono ta dika soy programata.An den ginei tipota ksanapostarhse pali to problhma sou.Yparxoun para poly empeiroi xrhstes edw,kai isws sou dwsoun lysh.
george-joanna Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δεν θελω να σε τρομάξω αλλά την προηγούμενη βδομάδα είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μέχρι που κάποια στιγμή δεν φορτωσαβ τα windows καθολου μετα απο retsart. Δεν κουνιόταν τίποτα...Format... Για αυτό το συντομότερο δυνατόν κάνε backup γιατι εγώ δεν πρόλαβα και έχασα 6GΒ video του iron mike.. Noμιζα οτι ηταν ιος...αλλά δεν προλαβα να μάθω. Δεν μπορουσα να κανω τιποτα με τον Kasp. Την προηγούμενη νύχτα είχα δωσει "allow" σε συναγερμο του κατεβάζοντας ενα crack...μήπως έκανες κι εσυ κάτι τέτοιο?..
shodan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 @legro: Dokimase na xefortwseis to Kaspersky apo th diaxeirish ergasiwn kai meta uninstall. Oso gia to synagermo file george-joanna mallon den eprepe se kamia periptwsh na pathseiw allow... allwste panw-panw tha prepei na egrafe kati san "virus/trojan detected".
legro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Φιλε novice21 το εβγαλα με τον τροπο που μου ειπες.Ευχαριστω!!Ξεπει τωρα κανεις τι θα κανω με την διαχειρηση εργασιων και την γραμμη εντολων μου μου κανει το ιδιο με το Kaspersky?
asmilon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Χρησιμοποιησε αυτο φιλε μου και θα εισαι ενταξει: http://djlizard.net/Dial-a-fix-2006-09-19.exe Περασες καποιο περιεργο προγραμμα ή σου πειραξε καποιος τον υπολογιστη σου?
legro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Οκ!!Ολα ενταξει.Ειχα βαλει κατι προγραμματακια για internet-tv.To ena to Κaspersky το βγαλε ιο και το σβησα.Λες να εφταιγε αυτο?Πως μπορει να απενεργοποιηθηκαν?Δεν πειραξε κανεις το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.