Προς το περιεχόμενο

Χαμηλό σήμα σε ασύρματο δίκτυο

tpelek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι θα μείνει σπίτι του θα πληρωθεί από αυτόν :) απλός βλέπω να μου μένει τουλάχιστον μία κάρτα δικτύου συν οι κεραίες αλλά δεν πειράζει όλο και κάπου θα τις δώσω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα είχε συνέχεια το παίδεμα με αυτόν τον υπολογιστή....

Δοκίμασα με έναν αντάπρορα miniPCI to PCI την miniPCI Wirelessτου laptop μου που έπιανε μια χαρά στο laptop, δοκίμασα μια άλλη PCI και αυτές τις 2 κάρτες σε συνδυασμό με κεραίες 2, 5 και 9 dbi

Το αποτέλεσμα ήταν να μην έχω σήμα σε κανέναν από τους συνδυασμός.

Λίγο πριν βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο από την απόγνωση σκέφτηκα να ανεβάσω τον router στο ίδιο δωμάτιο για να δω τι σήμα θα έχω...και το αποτέλεσμα ήταν πάλι να μην έχω σήμα με τον φούτερ σε απόσταση 2 μέτρων από το PC.

Φέρνω πάνω το PC του κάτω ορόφου για να βεβαιωθώ ότι φταίει το PC και ότι δεν χάνετε το σήμα από κάποια παρεμβολή στον όροφο και το αποτέλεσμα ήταν Full σήμα με τον router στο ίδιο δωμάτιο, 2 γραμμές με τον router στον κάτω όροφο και κεραία 2 dbi και 4 γραμμές με την κεραία 9dbi

Το σπας το PC ή δεν το σπας ; Τώρα το πείρα σπίτι για να δώ τη έχει...

Καμία γνώμη τη μπορεί να φταίει ; Εγώ υποψιάζομε μήπος κάνει καμία παρεμβολή το τροφοδοτικό ή η κάρτα γραφικών που είναι πάνω απο την ασύρματη ή καμια μ*****α απο τα windows και στο τέλος το κουτί....

Δημοσ.
ή οτι δεν είναι σωστά εγκατεστημένη η κάρτα

Τρεις κάρτες διαφορετικές δοκίμασα !!! καμία να μην εγκαταστάθηκε κανονικά ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...