Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο δίκτυο.

likoyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

'Εχω σπίτι ένα φορητό και dsl γραμμή με το fritz fonbox.

Εχω έτσι συνδέσει ασύρματα το φορητό.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καλή λήψη μιας και το router είναι συνδεδεμένο σε πατάρι.Αν κατέβω στο υπόλοιπο σπίτι η λήψη δεν είναι καλή με αδυναμία σύνδεσης στο Internet.Υπάρχει κάποιο μηχάνημα για ενδυνάμωση σήματος και αν είναι δυνατόν να μου προτείνετε κάποιο.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει λίγη υγρασία.Το πρόβλημα όμως είναι οτι στο πατάρι έχω ένα γραφείο με όλα τα καλούδια δηλ. εκτυπωτής,scaner,2ος εξωτερικός σκληρός κλπ.

Κάτω δεν έχω πολύ χώρο.Απλά μερικές φορές μου αρέσει να σερφάρω και να βλέπω και TV στο κάτω μέρος του σπιτιού (βίτσιο και αυτό!).Απ' ότι βλέπω θα καταφύγω σε access point.Κανένα συγκεκριμένο μοντέλο ισως????

Thanks!

Δημοσ.

nomiza patari apothiki oxi patari grafeio.den thes aplo access point thes access point pou na einai kai repeater.ixa dei ena tis level one pou ekane autin tin douleia.den allazei kerea na baleis kaliteri?

Δημοσ.

Βάλτο κάθετα στον τοίχο (με την κεραία παράλληλα στο πάτωμα)

και κατά προτίμηση κοντά στην πόρτα/σκαλα...

Θα αλλάξεις λίγο την διασπορά του σήματος, και κοντά δεν θα έχεις

πρόβλημα, ενώ μπορεί να σου λύσει και το πρόβλημα με το κάτω

πάτωμα...

Λέω εγώ τώρα :)

Δημοσ.

isos petixei giati i keres autes bgazoun giro giro opote os tora ebgaze katheta.kai as dokimasei se allo kanali kai as dokimasei na rixei tin taxitita tis kartas diktiou sto pc.an ine laptop as bgalei kai to wireless management oste na douleuei sto full i wireless karta kai oxi analogos to posi mpataria exei(Esto kai an ine sto reuma)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...