Προς το περιεχόμενο

Ti fteei???

anthony_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw ena pc P3 550MHZ / 256 ram me vga S3 trio 3D/2X 8MB kai exw fortosei tinyXP!!!

to pc den kollaei alla to prob einai oti sto scroll down mou ta emfanizei siga siga,stadiaka.....!! Mporei na sas exei tixei kamia fora prin kanete install tous drivers tis vga..!!!

parola ayta exw valei drivers!

ti fteei i vga pou einai 8MB???

Δημοσ.

lees? :P

xoxoox ok paidia ayto i8ela....apla gia na sigoureytw an fteei to cpu i i VGA!!!

opote mou lete oti ftaiei standar i VGA??

Ακόμα αναρωτιέσαι Αντωνάκη ... ;

e oxi kai antwnaki!!! :X San polu 8arros dn pirame?? :P

Δημοσ.

Η CPU είναι οκ, η RAM είναι οκ οπότε μάλλον είναι η κάρτα γραφικών ή οι drivers της. Σαν πρώτη λύση δοκίμασε άλλους drivers (για Win2000) και μετά δοκίμασε και κάποια άλλη vga με min. 16MB ram.

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών σου είναι αρχαία ακόμη και για Ρ3 μηχάνημα.

Προσπάθησε να βρεις καμιά geforce2 με κανά 10ευρω.

Δημοσ.

Πιθανόν να φταίει η κάρτα όπως αναφέρθηκε. Εγώ πάντως έπαιζα κανονικά με μια Diamond Stealth S220 με 2ΜΒ σε WinXP και μάλιστα και 3D-Games (συγκεκριμένα Heroes of Might and Magic IV, 6-7 χρόνια νεότερο απ την κάρτα) χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Δηλαδή τα WinXP έχουν minimum requirements για την ποσότητα μνήμης της κάρτας γραφικών; Έχω την εντύπωση ότι απλά αρκεί να μπορεί να απεικονίσει αναλύσεις 800x600 και πάνω σε κάποιο color depth, πράγμα που γίνεται και με 1MB αν δεν κάνω λάθος.

Η γνώμη μου είναι ότι φταίνε οι drivers της κάρτας και δε νομίζω να βρεις νεότερους/συμβατούς. Οπότε καταλήγω κι εγώ στην αλλαγή της κάρτας.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...