Προς το περιεχόμενο

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ?

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε harrys το το κουτί και η κάρτα ήχου είναι κορυφαία(ειδικά η κάρτα ήχου),αλλά το τροφοδοτικό νομίζω είναι αμφιβόλου ποιότητος...

Δημοσ.
Φίλε harrys το το κουτί και η κάρτα ήχου είναι κορυφαία(ειδικά η κάρτα ήχου),αλλά το τροφοδοτικό νομίζω είναι αμφιβόλου ποιότητος...

vasika mexri tora eixa to akasa to 400watt kai eipa na anevo se watt

exete akousei kati asximo gia to ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ??

Δημοσ.

sorry re file alla giati den ekanes afti tin erwtisi PRIN to pareis???? :D

i thermaltake fimizete gia ta aparadekta trofodotika tis....klh tuxh sou euxomai giati xw dei polla kammena PSU.... karta hxou polu kalh kai kouti kalo...

Δημοσ.

Ta trofodotika thrmaltake amfivoloy poiothtas????????????????Hmarton

Δημοσ.

Εγώ είπα την προσωπική μου γνώμη κατόπιν προσωπικής εμπειρίας για τα τροφοδοτικά thermaltake λόγω του ότι είχαν περάσει από τα χέρια μου περί τα 4 τα τελευταία χρόνια(όλα απο 400W και πάνω) και όλα είχαν κάποιο πρόβλημα.Τώρα μπορεί να είμαι εγώ γκαντέμής αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη...

Δημοσ.
Εγώ είπα την προσωπική μου γνώμη κατόπιν προσωπικής εμπειρίας για τα τροφοδοτικά thermaltake λόγω του ότι είχαν περάσει από τα χέρια μου περί τα 4 τα τελευταία χρόνια(όλα απο 400W και πάνω) και όλα είχαν κάποιο πρόβλημα.Τώρα μπορεί να είμαι εγώ γκαντέμής αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη...

na valo pali to akasa 400watt pou eixa??

ti proteinis esy file mou??

Δημοσ.

Δες πως θα πάει και αν δε σε καλύπτει βάλε το akasa αν το έχεις δοκιμάσει πιο παλιά.Σου ξαναλέω μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα και να σε καλύψει.

Δημοσ.
Δες πως θα πάει και αν δε σε καλύπτει βάλε το akasa αν το έχεις δοκιμάσει πιο παλιά.Σου ξαναλέω μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα και να σε καλύψει.

diladi an antimetopiso provlimata trofodosias ti symtomata tha vlepo??

i mia kai exo tha kapsei cpu leme tora!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...