katz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Παιδες διαβαστε ενα πραγματικα περιεργο προβλημα με την adsl μου(οτενετ 768) Σχεδον σε ολες τις διευθυνσεις εχω οικτρες ταχυτητες(5-10kbyte/s) Ενω στο limewire κατεβαζω πολλες φορες με 40 και 50 οπως και απο τη σελιδα του βηματος(σχεδον παντα με 60-80). Ακομα και απο ftp.ntua.gr και ftp.otenet.gr και στα τεστ βγαζω το πολυ 15Kbyte/s Τι γινεται??
kattistt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 modem εχεις? αν ναι, τα modem δεν αντεχουν και πολλα...
katz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 οχι ρουτερ εχω ενα speedsteam απο την οτενετ. λες αυτο να φταιει? Και πως μπορω να το καταλαβω?
De@th L0rd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Αρκετά αξιόπιστη και χωρίς να εγκαταστήσεις java κτλ σελίδα για δοκιμή ταχύτητας είναι η: bandwidthplace.com/speedtest Επιλέγεις τύπο σύνδεσης ( ADSL ) Περιοχή ( Europe ) και κάνε το τέστ. Επίσης καλό θα ήταν για να διαπιστώσεις αν φταίει το modem σου να δοκιμάσεις ένα άλλο ( ενός φίλου πχ) στην θέση του.Αν σου κάνει τα ίδια τότε ετοιμάσου να πάρεις τηλ το 121 να σου διορθώσουν την γραμμή γιατί έχει σίγουρα πρόβλημα. Επίσης επειδή κάποιοι ηλεκτρολόγοι είναι αδαείς και ανεύθυνοι κάνε έναν έλεγχο στις καλωδιώσεις της πρίζας τηλεφώνου.Υπάρχει ακόμα μία περίπτωση να φταίει και κάποια τηλεφωνική συσκευή ή φαξ ή κάποιο χαλασμένο φιλτράκι DSL.Προτού κάνεις οτιδήποτε άλλο, αποσύνδεσε όλες της συσκευές τηλεφώνου ΚΑΙ τα φίλτρα και δοκίμασε την σύνδεση σου.Μετά δοκίμασε όλα τα παραπάνω.Εμένα μου δημιουργούσε πρόβλημα αποσυνδέσεων και σκαμπανεβάσματα στις ταχύτητες μία τηλεφωνική συσκευή SIEMENS.Ακόμα και το μοντεμάκι της dial-up μόλις αποσύνδεσα την συσκευή από 38,6 συνδέθηκε στα 50 ! Καλή τύχη
katz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 βασικα ειχα και παλαιοτερα adsl(otenet 384) και την εκοψα πριν απο ενα τετραμηνο ενω ειχα και το ιδιο ρουτερ.Οποτε δεν πιστευω να ειναι χαλασμενο. Μηπως εχω κανει λαθος σε τιποτα ρυθμισεις?
De@th L0rd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε και τα άλλα που σου είπα και μετά βλέπουμε.
katz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 τα εκανα αυτα που μου ειπες και παλι τα ιδια! μαλλον θα δηλωσω βλαβη,αλλα και παλι τι θα γινει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.