KWSN_Men Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Πάλι τα ίδια. Ρε KWSN_Men είδες πουθενά κάποιον να λέει ότι οι εργοδότες είναι κακοί? Δεν έχει αξία......... Γιατί έσβησες τα υπόλοιπα που είχες πει; @@ θέλει να είσαι στη γύρα και να τα βγάζεις πέρα. @@ θέλει να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις ψωμί να φας και να παλεύεις. Όχι να δουλεύουν άλλοι για πάρτη σου. Έχω κι εγώ φίλους εργοδότες, και που τη βγάζουν τσίμα τσίμα, που πληρώνουν καλά τους υπαλλήλους τους και που θεωρητικά μπορεί και να ασπάζονται τον μαρξισμό. Δυνητικά είναι κοινωνικοί σύμμαχοι. Δυνητικά είναι κοινωνικοί αντίπαλοι. Η διαλεκτική ενότητα των αντιθέτων. Και αποσπάσματα από παλιότερα λεγόμενά σου: Οι συνεργάτες είναι συνεργάτες. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Κάθε άλλο. Τα αφεντικά είναι αντίπαλοι , πως να το κάνουμε. Μπορεί να είναι γαμώτα άτομα, αλλά πάντα θα παίρνουν ένα μέρος της αξίας της εργασίας μας με το ζόρι. Ωστόσο τα αφεντικά, δεν είναι φίλοι μας. Ο σουβλατζής, ή η μητέρα σου, ή ο παππούς μου ο αγρότης, γενικά κάποιος που διαθέτει μέσα παραγωγής (όσο ξεπεσμένα, μικρά, αδύναμα και να είναι) είναι μικροαστός-μεσοαστός. Ανεξαρτήτως της καλής του διάθεσης, ανεξαρτήτως το πόσο καλός και τίμιος εργοδότης είναι έχει 2 χαρακτηριστικά:α) για να ζήσει αξιοπρεπώς (γιατι και αυτός πιέζεται) είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τους εργαζόμενούς του λιγότερο από όσο αξίζει η δουλειά τους (αυτό έχει να κάνει με την ταξική του θέση) β) Έχει 2 προοπτικές εξέλιξης. Η μία είναι πχ ο σουβλατζής να αναγκαστεί να δουλέψει μόνος του οπότε θα πάψει να είναι μικροαστός και θα γίνει χειρώναξ εργαζόμενος για την πάρτη του (χειρότερη ποιότητα ζωής) και η άλλη είναι να προσλάβει άλλους 5 εργαζόμενους και να γίνει αφετνικό 1ης τάξης, ή να ανοίξει παράρτημα (καλύτερη ποιότητα ζωής). Δεν εξισώνω τη μητέρα σου με τον Κόκαλη. Απλά αυτή η ενδιάμεση τάξη είναι δισυπόστατη: από τη μία προσβλέπει αυθόρμητα στο να γίνει Κόκαλης, και από την άλλη πλήττεται από το μεγάλο κεφάλαιο και όσο πάει "εργατικοποιείται". Εγώ τους θεωρώ κοινωνικούς συμμάχους (σε περιόδους κρίσης της οικονομίας ο μικρομαγαζάτορς κλείνει και γίνεται εργάτης), αλλά πάντα επικύνδινους, (γιατί στις παχιές αγελάδες ο μικρομαγαζάτορας γίνεται μεγαλομαγαζάτορας). Και μετά αναρρωτιώμαστε γιατί οι πιο εκμεταλλευόμενοι εργάτες, γίνονται τα χειρότερα αφεντικά. Ε με τέτοια (....) που τρώτε καθημερινά στη δουλειά και το ανέχεστε, κάπου θα πρέπει να ξεσπάσετε. Αφου πρώτα συμπληρώσετε από κανα δυο χιλιάδες posts σε κάποιο φόρουμ έχοντας γνώμη σε ότι παίζει. άν έχεις @@ να είσαι υπεύθυνος του εαυτού σου. Ούτε σε κανέναν δίνεις λογαριασμό, ούτε έχεις δικαίωμα και είσαι κλαψομούνης. Και άμα μπορείς, κοιμίσου ήσυχος το βράδυ και τα ξαναλέμε. Αν είναι κακοί και εν δυνάμει επικίνδυνοι οι εργοδότες όπως μας λες, δούλεψε για τον εαυτό σου, και όταν σε 10 χρόνια μεγαλώσει η δουλειά και χρειάζεται και άλλος άνθρωπος, πάρε κάποιον να δουλεύει μαζί σου. Βάζε κάτω τα έξοδα και ότι περισσεύει να πηγαίνει για του δύο. Σωστά; Αφού και οι δύο το ίδιο δουλέυετε.
g1annis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Είσαι καραγκιόζης... Δες πως σου έχω μιλήσει εγώ και δες μετά το σκατόστομα που χρησιμοποιείς. Αλλά αν κάποιος είναι φανατισμένος και κουτός η συμπεριφορά του είναι πιο κομματοσκυλική κι από τα κομματόσκυλα. Έχω τα @@ και με όσα έχεις παραθέσει ότι έχω πει συμφωνώ και τα ξαναλέω και τα διατυμπανίζω... Απλά σε όσα παρέθεσες ότι έγραψα, δεν μπορείς ούτε μια φορά να βρεις το "είναι κακός ο εργοδότης" που μας καταλογίζεις. Αλλά βλέπεις όταν οι άνθρωποι μένουν πάντα στην ηλικία των 5 ετών, μόνο έτσι μπρούν να ξεχωρίσουν τις αντιφάσεις αυτού το κόσμου. Να τους χωρίζουν όλους σε "καλούς" και "κακούς" Γιατί έσβησες τα υπόλοιπα που είχες πει;@@ θέλει να είσαι στη γύρα και να τα βγάζεις πέρα. @@ θέλει να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις ψωμί να φας και να παλεύεις. Όχι να δουλεύουν άλλοι για πάρτη σου. Έχω κι εγώ φίλους εργοδότες' date=' και που τη βγάζουν τσίμα τσίμα, που πληρώνουν καλά τους υπαλλήλους τους και που [b']!!!!!!! θεωρητικά !!!!!!![/b'] μπορεί και να ασπάζονται τον μαρξισμό. Δυνητικά είναι κοινωνικοί σύμμαχοι. Δυνητικά είναι κοινωνικοί αντίπαλοι. Η διαλεκτική ενότητα των αντιθέτων. Γιατί το ξανασκέφτηκα κι έγραψα "δεν έχει αξία". Αν δε μάθεις να συμπεριφέρεσαι, μη ξανα-ασχοληθείς μαζί μου.
LL_NEO Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Αν δε μάθεις να συμπεριφέρεσαι, μη ξανα-ασχοληθείς μαζί μου. Χοχοχοχο ο "πατερούλης" μπορεί να αισθάνεται περήφανος μετά απο αυτό. Είσαι άξιο τέκνο... Η πλακα ρε σεις ξέρετε ποια είναι; Ότι αυτό το άτομο αν όντως κουβαλάει αυτές τις αντιλήψεις στο χώρο εργασίας του και δεν τις έχει μόνο λαϊκή κατανάλωση (όπως ο καφετζής στο "Κλασική περίπτωση βλάβης") μετά απο λίγα χρόνια θα κατακρίνει την κακιά κοινωνία, τον πούστη εργοδότη και τον καριόλη τον Ερμή που ήταν ανάδρομος πάνω απο το Καλλιμάρμαρο για το γεγονός ότι έχει μείνει στάσιμος και η εργασιακή του εξέλιξη είναι ανέκδοτο ανάλογο της τσατσάρας για τον Γκουσγκούνη...
Kandinsky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 φιλε kandinsky θα σου απαντησω.τους δινω 820,770,730 και ειναι αντιστοιχα 28,26,23 ετων χωρις πτυχια(αν και τα πτυχια δεν μου λενε τιποτα).υπαρχουν μηνες που δεν βγαζω τιποτα η μπαινω και μεσα.εχω πουλησει δυο ακινητα και εχω οικογενειακα προβληματα γιατι το επιπεδο διαβιωσης ηταν παρα πολυ καλυτερο πριν ξεκινησω αυτη τη δουλεια.ειλικρινα τον πρωτο θα τον ειχα απολυσει αν δεν ειχε οικογενεια και παιδι και δεν θελω να μεινει στο δρομο.βασικα περιμενω να παρω ταλεφτα μου πισω αλλα θα χρειαστουν χρονια και δεν θα ηταν παραλογο να θελω να βλαγω και κερδος Έχει προοπτικές η επιχείρηση σου να πάει καλύτερα? Πώς το βλέπεις? Διότι αν δεν έχει και μπαίνεις μέσα συνεχώς δεν έχει νόημα να το συνεχίζεις. Κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων θα πρέπει να διώξεις κάποιον (δεν ξέρω με ποιά προοπτική προσέλαβες 3 άτομα όπως δεν ξέρω για τί επιχείρηση μιλάμε, ξέρω ελάχιστες λεπτομέρειες) αλλιώς θα αναγκαστείς να κλείσεις. Καταλαβαίνω την πικρία σου αλλά φαντάζομαι εσύ έχεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου, κάποιους στόχους και προοπτικές αλλιώς φαντάζομαι δεν θα έμπαινες στη διαδικασία να μπεις τόσο βαθιά μέσα. Λες από μόνος σου ότι θα μπορούσες να τον είχες απολύσει τον πλουσιότερα αμοιβόμενο πρώτο, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι με παιδί και αυτή τη στιγμή πληρώνεται με 279.415 δρχ το μήνα! Λες σε κάποιο ποστ σου αν θυμάμαι καλά ότι καλό θα ήταν να δούλευαν περισσότερο, να πάει καλύτερα η δουλειά ώστε να τους δώσεις απ' την πλευρά σου περισσότερα. Εννοείς ότι δεν δουλεύουν όσο πρέπει ή να κάτσουν παραπάνω? Διότι αν συμβαίνει το πρώτο μπορείς να τους τρέξεις. Αν συμβαίνει το δεύτερο πόσο παραπάνω να δουλέψουν? Και πόσο παραπάνω χρήματα θα τους δώσεις εκτός των νόμιμων υπερωριών? Πιστεύω ότι το δίλημμα είναι τελείως πλαστό. "Αντίπαλος" του μικροεργοδότη δεν είναι ο εργαζόμενος που πεινάει (διότι δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι με 820 ευρώ που λες κανείς δεν μπορεί να ζήσει και να μεγαλώσει και παιδί εκτός αν δουλεύει και η γυναίκα του) αλλά το κράτος και η αδηφάγος αγορά. Το ότι μπορεί να πεινάς κι εσύ και να αντιμετωπίζεις προβλήματα δε σημαίνει επ' ουδενί ότι ο "τυχερός" εργαζόμενος που δεν έχει τις ευθύνες και τα προβλήματα σου έχει κάποια ευθύνη γι' αυτό (εκτός αν -ξαναλέω- είναι ανεπαρκής) ή ότι έμμεσα/άμεσα δεν αδικείται απ' την εργασιακή σχέση. Δε συμφωνώ μ' αυτό που λέει ο LLNeo παραπάνω. Δε χρειάζονται μόνο αρχίδια και λεφτά για να ανοίξεις επιχείρηση αλλά όπως τα πάντα σ' αυτή την κολώχωρα χρειάζονται καλές γνωριμίες που θα σου φέρουν πελατεία, καλές γνωριμίες που θα σε προστατέψουν κλπ. Τα "αρχίδια" επίσης μπορεί να μεταφραστούν ποικιλοτρόπως : Μπορεί να είναι το γλύψιμο και το έρπειν που πρέπει να ρίξεις για να βρεις πελάτες και προστάτες κάτι που σε κάνει αυτόματα άλλο ένα διαβρωμένο απ' το σύστημα ον, τον homo poustakos, τον επιτυχημένο άνθρωπο του σήμερα που κύριο εργαλείο για την ανέλιξη του είναι το "χώσιμο" και οι "ελιγμοί" (ισχύει για τον καθένα μας αυτό. για να επιζήσεις σήμερα πρέπει να γίνεις έτσι, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο αλλιώς όντως θα μείνεις στάσιμος). Μπορεί να είναι η εκμετάλλευση των υφισταμένων σου, μπορεί να είναι πάρα πολλά. Σίγουρα όμως, μέσα στον όρο "εργοδότης" στην Ελλάδα του σήμερα εμπεριέχονται πολλοί άλλοι όροι και παράμετροι που παραπέμπουν σε σχολές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (και γενικότερα της επιχείρησης) περασμένων δεκαετιών. Σε γενικές γραμμές μπορούμε νομίζω να συμφωνήσουμε σε κάτι : Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων αδικείται (ειδικά στη χώρα μας) χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για ν' αλλάξει τη μοίρα της εκτός κι αν γίνουν σοβαρές διαρθρωτικές αλλαγές και όντως πάει κάποια στιγμή ο βασικός στο μίνιμουμ 1000 ευρώ (μιλάμε για τώρα όμως όχι όταν ο καφές θα κοστίζει 10 ευρώ). Μπορούμε επίσης να συμφωνήσουμε ότι παρόλο που κάποιοι μικροεργοδότες αντιμετωπίζουν δυσκολίες η πλειοψηφία έχει πολύ καλύτερο βιοτικό επίπεδο απ' τους εργαζόμενους που απασχολεί και ουδόλως σκέπτεται τη γνωστή ρήση που λέει ότι "μεταξύ δύο εταιρειών που έχουν το ίδιο περίπου επίπεδο σε πόρους, εξοπλισμό, κλπ τη διαφορά την κάνει το ανθρώπινο δυναμικό". Εν ολίγοις, η συντριπτικότατη πλειοψηφία εργοδοτών θα δώσει το ελάχιστο δυνατό για το μεγαλύτερο δυνατό ξεζούμισμα του εργαζόμενου...
KWSN_Men Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Είσαι καραγκιόζης... Δες πως σου έχω μιλήσει εγώ και δες μετά το σκατόστομα που χρησιμοποιείς. Αλλά αν κάποιος είναι φανατισμένος και κουτός η συμπεριφορά του είναι πιο κομματοσκυλική κι από τα κομματόσκυλα. Έχω τα @@ και με όσα έχεις παραθέσει ότι έχω πει συμφωνώ και τα ξαναλέω και τα διατυμπανίζω... Απλά σε όσα παρέθεσες ότι έγραψα, δεν μπορείς ούτε μια φορά να βρεις το "είναι κακός ο εργοδότης" που μας καταλογίζεις. Αλλά βλέπεις όταν οι άνθρωποι μένουν πάντα στην ηλικία των 5 ετών, μόνο έτσι μπρούν να ξεχωρίσουν τις αντιφάσεις αυτού το κόσμου. Να τους χωρίζουν όλους σε "καλούς" και "κακούς" Γιατί το ξανασκέφτηκα κι έγραψα "δεν έχει αξία". Αν δε μάθεις να συμπεριφέρεσαι, μη ξανα-ασχοληθείς μαζί μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Η πλάκα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ ούτε ένα (1) χαρακτηρισμό εναντίον σου, ούτε μια υβριστική λέξη. Εσύ όμως ο χρυστόστομος, με λες καραγκιόζη, φανατισμένο και κουτό, και έχοντας πει όλα τα παραπάνω, μιλάς για το σκατόστομά μου. Και μια και έχεις και διανοητική ηλικία άνω των 5, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία με την οποία χρησιμοποιούσα την λέξη ΄κακός΄, και ψάχνεις για αυτήν μόνο, και νιώθεις δικαιωμένος που δεν την έχεις χρησιμοποιήσει. Λες όμως ότι είναι επικίνδυνος, αντίπαλος κτλ κτλ κτλ. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση πραγματικά να μην κατάλαβες ότι χρησιμοποιούσα την λέξη κακός για να φανεί πόσο απλουστευτική (και άρα επικίνδυνη) είναι η λογική ΄αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας΄. Τη συγκεκριμένη πολιτική την έχω ξανακούσει τελευταία, σου θυμίζει κάτι; Είσαι φερέφωνο και ετερόφωτος, ότι σου έχουν πιπιλήσει το μυαλό το καταπίνεις αμάσητο, κρίση μηδέν. Και η πλάκα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι φασίστας, σαν αυτούς που νομίζεις ότι αντιτίθεσαι. Και οι δύο την απολυταρχία θέλετε, και οι δύο λαϊκισμό για να δελεάσετε τον αμόρφωτο κακομοίρη χρησιμοποιείτε, είστε απλά η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Απλά όταν ήσουν μικρός, αντί να γίνεις Παναθηναϊκός, έγινε Ολυμπιακός. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Και φυσικά, είσαι αιώνιος φοιτητής, ένας από τους γραφικούς που αντί να κοιτάξουν να περάσουν κανένα μάθημα, κοιτάζει πώς να κάνει καμιά κατάληψη στο Πανεπιστήμιό του. Μπορείς να συνεχίσεις να με βρίζεις.
djapal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς να συνεχίσεις να με βρίζεις. Να συνεχίσει; Έλεος ρε συ. Αν είναι έτσι, ανοίξτε ένα sticky... "Τσακωμοί μελών insomnia" και βγάλτε το άχτι σας! Θα έχει πολλούς πελάτες μάλλον...!
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Φρύδια μάντολες θα έχει πελάτες. Χαλαρώστε ε.
Forensick Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 KWSN_Men και g1annis αν δεν εισασταν και οι 2 αρσενικα, θα ορκιζομουνα οτι αν γνωριζοσασταν, στο τελος θα ειχαμε στεφανια:-P
g1annis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 LL_NEO εγώ τουλάχιστον ασχολούμαι με τον κόσμο μέσα στον οποίο ζω, επιφανειακά όπως μου λέει ο punky και άλλοι. Εσύ είσαι ακόμα χειρότερος... ασχολείσαι με εμένα... 11 σελίδες thread και αυτό βρήκες να πεις. Εύγε. Με έβρισες KWSN_Men. Ειδάλως δεν είχα καμία πρόθεση να σου μιλήσω άσχημα. Και φυσικά, είσαι αιώνιος φοιτητής, ένας από τους γραφικούς που αντί να κοιτάξουν να περάσουν κανένα μάθημα, κοιτάζει πώς να κάνει καμιά κατάληψη στο Πανεπιστήμιό του.Και φυσικά λες ότι να ναι. Μπες και διάβασε σε άλλα threads τι είμαι ρε, που θα σου δώσω και λογαρισμό. Εγώ αυτά που λέω τα λέω στον κόσμο, στο αμφιθέατρο, στους γονείς και στους φίλους. Δεν τα κρατάω για να τα πω σε ένα απρόσωπο forum... To 90% του κόσμου ψηφίσει τις 2 οικογένειες που μας κυβερνάνε εδώ και 50 χρόνια και όλοι και καλά τους κράζουν, αλλά μέσα από την ανωνυμία του internet ξεσπαθώνουν σαν εσένα. Εγώ τις αντιλήψεις μου τις γράφω εγώ και άλλοι 10 και μοιράζω στα πεζοδρόμια... κι εσύ φαντάζομαι (όπως έβγαλες πόρισμα εσύ για εμένα) είσαι από εκείνους που άνετα θα έχουν ανοιχτή τη τηλεόραση να τους γαμεί το κεφάλι ο Ευαγγελάτος κι ο Χατζηνικολάου (που τους πληρώνει ο Λαμπράκης και ο Αλαφούζος) 10 ώρες τη μέρα, αλλά το χαρτάκι του "μαλάκα" που το πληρώνει από την τσέπη του και το γράφει με τον κόπο του δεν το καταδέχεσαι... Τέλος... Σήμερα τέλειωσα την εξεταστική μου. Πέρασα 13 στα 15, και σε 15 μέρες ξενοικιαζω. Πλέον δε θα έχω internet. Θα πάω να μολύνω με τις ιδέες μου άλλους χώρους. Τουλάχιστον αν εγώ έχω τα αυτιά μου κλειστά και είμαι "φασίστας" και "λαϊκιστής" να έχετε τουλάχιστον τα δικά σας αυτιά ανοιχτά στου απλήρωτους λαϊκιστές παρά στους πληρωμένους... Το νου σας.
-nick- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 To 90% του κόσμου ψηφίσει τις 2 οικογένειες που μας κυβερνάνε εδώ και 50 χρόνια και όλοι και καλά τους κράζουν, αλλά μέσα από την ανωνυμία του internet ξεσπαθώνουν σαν εσένα. σωστο αυτο φιλε μου, ποια ειναι η λυση ομως? Το ΚΚΕ η το ΣΥΝ[δεν λεω οτι ανηκεις εκει]..μπα, κατι μου βρωμαει σε αυτους Προσωπικα πιστευω το καλυτερο που εχει να κανει ο καθενας ειναι η εσωτερικη αλλαγη/βελτιωση και η βελτιωση του μικροκοσμου του και των ατομων που ερχεται σε επαφη..
john1987 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 nick[;1325848']σωστο αυτο φιλε μου, ποια ειναι η λυση ομως? Το ΚΚΕ η το ΣΥΝ[δεν λεω οτι ανηκεις εκει']..μπα, κατι μου βρωμαει σε αυτους Προσωπικα πιστευω το καλυτερο που εχει να κανει ο καθενας ειναι η εσωτερικη αλλαγη/βελτιωση και η βελτιωση του μικροκοσμου του και των ατομων που ερχεται σε επαφη.. Της ιδιας αποψης ειμαι κι εγω! Ναι το ιδανικο θα ηταν να μην υπηρχε ο δικομματισμος,αλλα δεν υπαρχουν κ σοβαρες εναλλακτικες λυσεις.Οποτε η αυτοβελτιωση μας μενει...
sotirakis.net Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 nick[;1325848']σωστο αυτο φιλε μου, ποια ειναι η λυση ομως? Το ΚΚΕ η το ΣΥΝ[δεν λεω οτι ανηκεις εκει']..μπα, κατι μου βρωμαει σε αυτους ; ) Προσωπικα πιστευω το καλυτερο που εχει να κανει ο καθενας ειναι η εσωτερικη αλλαγη/βελτιωση και η βελτιωση του μικροκοσμου του και των ατομων που ερχεται σε επαφη.. Καλή η αυτοβελτίωση, καλός ο σκοπός κια ο στόχος της αλλαγής των τμημάτων του συνόλου, αλλά τι γίνετια όταν αυτό δνε γίνεται σε γενική κλίμακα, αλλά μόνο σε μερικούς ; Τι γίνεται αν εμείς οι απλοί θνητοί-ψηφίζοντες αλλάζουμε ενώ ταυτόχρονα οι "άλλοι"-ψηφιζόμενοι (συμπληρώστε με όποιο όνομα πολιτικού θέλετε) παραμένον ίδιοι και απαράλλαχτοι ; Τι γίνεται όταν αυτοί που καθορίζουν τα πλαίσια μέσα στα οποία ζεις και λειτουργείς, αυτοί που καθορίζουν τι είναι νόμιμο και τι είναι παράνομο, με προκλητικό τρόπο, σε παραμελούν, σε ξεφτιλίζουν (με προτάσεις-κοροιδία και με νομικές διατάξεις που σε αφήνουν έρμαιο του κάθε καταχραστή και κλέφτη), σε θυμούνται μόνο όταν έρχονται εκλογές, σε αφήνουν απροστάτευτο από κάθε είδους εκμετάλλευση, κάνουν πλημμελείς ελέγχους σε κάθε πλευρά του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα ; Σε αυτή την περίπτωση, η αυτοβελτίωση έχει τόση ουσία, όσο και το να έχεις μιας Ferrari αλλά όχι τα κλειδιά της... Είσαι γαμάτος, αλλά περιττός... ΙΜΗΟ, για να βελτιωθεί η τρέχουσα κατάσταση απαιτούντια αλλαγές ΚΑΙ σε ατομικό επίπεδο (αλλαγή νοοτροπίας πολιτών, πολιτικών), αλλά και σε πολιτικό επίπεδο (μια συνδιακυβέρνηση δεν θα μας έβλαπτε...)
john1987 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 ΙΜΗΟ, για να βελτιωθεί η τρέχουσα κατάσταση απαιτούντια αλλαγές ΚΑΙ σε ατομικό επίπεδο (αλλαγή νοοτροπίας πολιτών, πολιτικών), αλλά και σε πολιτικό επίπεδο (μια συνδιακυβέρνηση δεν θα μας έβλαπτε...) Συνδιακυβερνηση?Τι εννοεις?
polaki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 @polaki : Έτσι από περιέργεια, σε ποιά εταιρεία αναφέρεσαι? Αν και διαφορετικό το αντικείμενο μου έκανε εντύπωση καινούριοι να παίρνουν 3600 (έστω και μικτά). Πλησιάζουν τον διευθυντή πωλήσεων μου.... http://www.aimes.net/ Όπως είπα ειναι στην Αγγλία. Στην αρχική σελίδα στην εικόνα του "business" τα 2 κεφάλια που φαίνονται δεξιά και αριστερά ειναι 2 συμφοιτητές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.