Προς το περιεχόμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΖΩΗΣ-ΕΠΕΙΓΟΝ

gsoel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπαμαι που δεν μπορω να βοηθησω (λογω προβληματος).<BR>Φιλε Gsoel please να μας ενημερωνεις.<BR>Ας δειξουμε οτι εκτος του να ανταλασσουμε urls για τσοντες και warez ειμαστε πανω απο ολα ανθρωποι.<P>UP για οσο καιρο μπορει.<P>Φιλικα<BR>Κωστας<BR>

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Blackman79:<BR><B>...gia mia zwoula pou einai adiko na xathei etsi.<BR>an den exete skopo na pate na dwsete aima toulaxiston kante ena reply na meinei panw to topic kai na diksete oti den sas einai adiaforo to thema re paidia.<BR>Skefthte oti einai ena mwraki...mia stalitsa.<BR>...<BR></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Blackman <BR>Αν θέλεις κλικ πάνω στο link κάνω , αλλά το κοριτσάκι θέλει <BR>Αίμα και όχι κλικ. Πόσο θα κρατήσει αυτό 1-2 βδομάδες, τρεις. Μετά πόσοι από μας που κάναμε κλικ θα πάνε να δώσουν αίμα ( δεν χρειάζεται μόνο το κοριτσάκι αίμα). Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν αλλά κλικ χωρίς να προσφέρεις για μένα είναι υποκρισία . Είμαι από τους πρώτους που είδα το link αλλά δεν έκανα κλικ για αυτό τον λόγο ( τώρα όποιος θέλει να με κατηγορήσει ας αρχίσει απ της πράξεις του και εγώ δέχομαι τα λάθη μου ).<BR>Εύχομαι το κοριτσάκι να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει !!<P><p>[This message has been edited by Xplayer (edited 14-02-2001).]

Δημοσ.

Tο δικό μου post για να μείνει το θέμα ψηλά μπορεί σε μερικούς να φανεί ψιλοάσχετο αλλα πιστέψτε με δεν είναι Αυτό το ποίημα γράφτηκε από ένα κοριτσάκι που<BR>πάσχει από καρκίνο και είναι σε ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Οι γιατροί του δίνουν μόνο άλλους 6 μήνεςζωής.<BR> SLOW DANCE<BR>Παρακολούθησες ποτέ παιδιά<BR>στο λούνα-παρκ? ή άκουσες την βροχή να πέφτει στο χώμα?Παρακολούθησες το τρελλό πέταγμα μιας πεταλούδας?Χάζεψες τον ήλιο καθώς ξεθωριάζει η νύχτα? Καλύτερα να χαλαρώσεις.<BR>Μην χορεύεις τόσο γρήγορα.Η ζωή είναι μικρή.Η μουσική δεν κρατάει για πάντα.Τρέχεις αλαφιασμένος κάθε μέρα?Οταν ρωτάς κάποιον "πως είσαι?"Ακούς την απάντηση?<BR>Οταν τελειώνει η μέρα πέφτεις στο κρεβάτι αγκαλιά με σκέψεις για εκατοντάδες δουλειές που στριφογυρίζουν στο κεφάλι σου? Καλύτερα χαλάρωσε Μην χορεύεις τόσο γρήγορα Η ζωή είναι μικρή.Είπες ποτέ στο παιδί σου"θα το κάνουμε αυτό αύριο"και μέσα στην βιασύνη σου<BR>δεν είδες την λύπη του?Εχασες επαφή> Αφησες μια καλή φιλία να πεθάνειεπειδή ποτέ δεν είχες τον χρόνο να πάρεις ένα τηλέφωνο και να πεις "γειά!" Καλύτερα χαλάρωσε Μην χορεύεις τόσο γρήγορα Η ζωή είναι μικρή Η μουσική δεν κρατάει για πάντα.Οταν τρέχεις παλαβωμένα να πας κάπου χάνεις τη μισή χαρά της διαδρομής.Οταν όλο ανησυχείς και βιάζεσαι,Είναι σα να πετάς ένα δώρο που δεν άνοιξες...Η ζωή δεν είναι αγώνας ταχύτητας.Γι'αυτό χαλάρωσε Ακου την μουσική<BR>Πριν τελειώσει το τραγούδι. frown.gif

Δημοσ.

Φιλε μου Xplayer εν μερει εχεις δικιο. Δες το ομως και απο αλλη αποψη.<BR>Ας παρουμε σαν παραδειγμα εμενα. Ειδα το post, στεναχωρηθηκα μεν, αλλα λογω του οτι δεν μπορω να δωσω αιμα, το μονο που μου μενει ειναι να κρατησω το post ψηλα.<BR>Στο ινσομνια μεσα σε μια βδομαδα μπορει να περασουν και 1.000 ατομα. Αν απο αυτα ευαισθητοποιηθουν τα 100, και απο τα 100 τα 20-30 μπορεσουν να δωσουν αιμα, τοτε πιστευω οτι ολοι με τον τροπο μας βοηθησαμε, και δειξαμε οτι ειμαστε και ανθρωποι εκτος των αλλων, απλα και μονο με το μπαινουμε στο topic αυτο και να το κραταμε ψηλα, ωστε να το διαβασουν οσο το συνατον περισσοτεροι.<P>Φιλικα<BR>Κωστας<BR>

Δημοσ.

File Xplayer oegw enoousa ayto pou leei o etairos filos pournaras. Oute egw den mporw na dwsw aima giati edwsa prin 3 ebdomades...o aderfos mou omws pou einai ethelonths aimodwths tha parei mia mpoukala pou dikaioute gia na thn paei ekei opws kai kapoioi synaderlfoi tha pane na dwsoun...arxika gia to mwraki h kai gia opoion allo to xreiastei.<BR>Epomenws otan kapoios apo emas den mporei h den exei skopo na paei na dwsei aima na frontisei na menei panw to post gia na diksei endiaferon kai symparastash sto mwraki.<BR>Mhn trwgomaste re paidia...<BR>apla na to krathsoume plshla.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...