Προς το περιεχόμενο

διακοσμηση

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανενας που να βρω το περιοδικο μαστορεματα δωρεαν?υπαρχει περιπτωση να δινεται σε site με μορφη e-book ή καποια αλλη μορφη?

γενικα ψαχνω e-books με φωτογραφικο υλικο σχετικα με εσωτερικη διακοσμηση και εξυπνες λυσεις για ματορεματα εντος σπιτιου.θα σας ημουν ευγνωμων αν προοτεινετε κατι,γιατι δεν ξερω που να ψαξω και οι μηχανες αναζητησης μου τρωνε χρονο και βγαζουν ακυρα αποτελεσματα..:(

Δημοσ.

Εφοσον το περιοδικο πωλειται κανονικα στο περιπτερο δε νομιζω να υπαρχει τροπος να το βρεις δωρεαν αλλα και να υπαρχει δε θα σου το πει κανεις γιατι δεν επιτρεπεται εδω φανταζομαι! ψαξε να βρεις καποιον που κανει συλλογη απο αυτο το περιοδικο και ζητα του αν μενετε κοντα να σου τη δανισει! :)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

To http://www.hgtv.com/ είναι ένα αμερικάνικο κανάλι που δείχνει όλη μέρα εκπομπές για διακόσμιση κτλ. Δεν ξέρω αν λέει τπτ το site, αλλά μπορεί να βοηθήσει...

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ βρε παλικαρια!θα τα ελενξω με λαχταρα!περιμενω και αλλες απαντησεις αν υπαρχουν ;-)

Δημοσ.

Το site του περιοδικού που ψάχνεις είναι

http://www.mastoremata.gr/default.asp

Στην κεντρική σελίδα σου δείχνει κάποια πράγματα για το περιεχόμενο του κάθε τευχους (λίγα πράγματα όμως) αλλά απ' οτι είδα μπορείς αν θες να γίνεις συνδρομητης του περιοδικού και σου βγαίνει περίπου 4 ευρώ τον μηνα (δεν ξέρω πόσο κοστίζει στα περίπτερα και αν αξίζει κάτι τέτοιο φυσικά .. )

Για δωρεάν πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο topic ρωταω εδω:

Γνωριζετε μαγαζια/καταστηματα με αντικειμενο το "ξυλεια στα μετρα σας",

"εμποριο ξυλειας" κτλπ για αθηνα(κεντρο,δυτικα προαστια)?

μην που πειτε praktiker...ψαχνω πιο εξειδικευμενο καταστημα επανω στο ξυλο.

επισης να αναφερω οτι με το googlαρισμα δεν βρηκα κατι το αξιολογο εκτος απο ενα αποτελεσμα...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλως σας βρισκω κ παλι!καιρος να προχωρησω σε ριζικες αλλαγες στο χωρο μου και θα χρειαστω τη βοηθεια αναζητησης απο εμπιρα ατομα ή αυτα που εχουν ασχοληθει τουλαχιστον.

το θεμα μου ειναι:θελω ιδεες διακοσμησης εσωτερικου χωρου σπιτιου κ κατα προτιμηση εικονες.για 1ο βημα θελω να χωρισω νοητα με μοντερνο κ ανετο τροπο τη σαλονοτραπεζαρια μου σε 3χωρους με διαφορετικη αισθητικη παρολο που ειναι εννιαιος ο χωρος.γραφειο-σαλονι-κουζινα.το καθενα με δικο του χαρακτηρα.καποιο link ισως που να με βοηθουσε?

Δημοσ.

Δυσκολότατο. Το πολύ-πολύ να υπάρχει σταδιακή διαβάθμιση στο "φόρτωμα" του κάθε χώρου, από την πιο λιτή τραπεζαρία προς το πιο φορτωμένο καθιστικό. Η τεχνοτροπία δεν γίνεται να αλλάξει πολύ, είναι καθαρά πρακτικό το θέμα, τα βλέπεις όλα μαζί πρώτα και μετά σκέφτεσαι πως είναι 3 διαφορετικά πράγματα -δηλαδή χρειάζεται να αιτιολογήσεις σε 2η φάση τον "αχταρμά".

Άμα θες σώνει και καλά να διαβαθμίσεις, παίξε με ανατολή, ένα σπαθί σαμουράι στο τζάκι ενός πιο οτομάν σαλονιού δεν ξενίζει τόσο όσο μια μπλε φουτουριστική καρέκλα δίπλα σε ένα λιτό σουηδικό.

Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να κάνω το καθιστικό χαρέμι, μπορντωμωβ και δε συμμαζεύεται, την τραπεζαρία βαρύ ξύλο σε μια από εκεί σχεδιαστική τεχνοτροπία, λίγους και μικρούς καθρέφτες και κάνα κιλίμι στον τοίχο, και την κουζίνα θα τη γέμιζα κρεμαστά, από ματσάκια μπαχαρικών μέχρι εργαλεία -και απαραιτήτως θα έμενα μακρυά από τα ανοιχτά χρώματα στους πάγκους, καρυδιά μη σου πω και έβενο.

Τελικά είμαι πολύ αναγεννησιακός τύπος.

Δημοσ.

...αν προσπαθούσε να βοηθήσει το μάτι του επισκέπτη που δεν γνωρίζει το κόνσεπτ, βάφοντας/οριοθετώντας τα 3 διαφορετικά τμήματα με διαφορετικά χρώματα(ή σε πιο ήπια μορφή με παρόμοιες αποχρώσεις)?

Θα βοηθούσε πιστεύω και θα αναδείκνυε το ξεχωριστό ντιζάην του κάθε τμήματος.

Μια πιο εξειδικευμένη πρόταση:

1) Γραφείο - πάγκος βασανιστηρίων.

2) Σαλόνι - αίθουσα αναμονής παιδιατρείου.

3) Κουζίνα - Στύλ μπυραρίας ή "ΚΑΝΤΙΝΑ 500m". Οπωσδήποτε κάποια υλοποίηση με άφθονη επιφάνεια παρασκευής/προετοιμασίας και ψηλά σκαμπό για φαγητό πάνω στην μπάρα.

Δημοσ.

Μπυραρία έγραψα? Saloun εννοούσα!

...και για το σαλόνι, πολυθρόνες από αυτές που έχουν στα κομμωτήρια. Νομίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...