dimi7RiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Παιδια πηρα το Broken sword και ενω εκανα μια χαρα setup+install το directX μου γραφει: 1)bug reference:dimitrisEmviwer[12 13 48 10 2006] 2)The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access. μηπως επειδη η καρτα γραφικων μου δεν καλυπτει τις απαιτησεις του παιχνιδιου?
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ποιο broken sword εχεις? Τι καρτα γραφικων, δε μας ειπες κατι :-? Δοκιμασες να βαλεις το τελευταιο Patch για το παιχνιδι?
dimi7RiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Tο 4 (the angel of death) οι απαιτησεις του παιχνιδιου για την καρτα γραφικων 128MB η δικια μου kaρτα ειναι η ''απιστευτη'' hercules 64 DDR Το patch απο ενα γρηγορο ψαξιμο δεν το βρηκα! THNX
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Οντως δεν υπαρχει ακομα καποιο Patch φιλε μου, αλλα μαλλον φταιει η καρτα γραφικων σου, δε πληρει τις απαιτησεις του παιχνιδιου...
dimi7RiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 καλα την ψιλιαστηκα...ευτυχως απο το παλικαρι που το πηρα μου ειπε αμα δεν παιζει θα το αλλαξω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.