Προς το περιεχόμενο

AVIVO video converter

chiderboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει καταφέρει να το δουλεψει κανεις αυτό το πράμα; Του δίνω είσοδο και ρυθμίσεις, πατάω να ξεκινήσει, μου βγάζει το παραθυράκι οτι δουλεύει και μεχρι εκεί ήταν, δε προχωράει ουτε λίγο. Εγώ κάνω κατι λάθος ή ετσι ειναι απο φυσικού του;:twisted:

Αυτά με μια x1900gt και τους catalyst 6.9

Δημοσ.

Την πηρες τελικα ε? Τι ακριβως θελεις να κανεις με το avivo? Την εχω και εγω την καρτα πες μου να δοκιμασω.

Δημοσ.

Τωρα το πηρα χαμπαρι και αυτο!

Σε εμενα δουλεψε και ειναι πολυ γρηγορο κανει μετατροπη σε mpeg4(divx) ενα video clip (mpeg) 4 λεπτων σε 10s ενω ο c2d@3GHz σε 22s, επισεις του εβαλα να μετατρεψει μια ταινια divx 90λεπτων σε mpeg2 και εβγαλε estimated time μονο 7 λεπτα!!! δλδ 300fps/sec.

Mετα τον folding@home gpu ati client αυτο ειναι ακομα ενα δειγμα τι μπορει να κανει μια vpu εκτος απο να τρεχει παιχνιδια.

Δημοσ.

73308.jpg

Μαλλον κατι παει στραβα με τους codec σου, αφου εχουμε ακριβως την ιδια καρτα, οδηγους κτλ. δοκιμασε το klite codec pack.

Δημοσ.

Λογικά δε πρέπει να θέλει ξεχωριστούς codecs. Έχω το ACE mega codec pack 6.03 και δε πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με codecs εκτός και αν γίνεται καποια εμπλοκή

Θα το δοκιμάσω σε ξεχωριστη εγκατάσταση

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

εχω 1800xl avivo και με παλιους, νεους, σπασμενους , ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ drivers δοκιμασα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟ Γ$%#ΝΟ ΤΟ video converter...

δεν ειναι εκει που πρεπει...

τι σκατα κανω λαθος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...