manarakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 san kalo paidi kai egw ekana update sta itunes mou... exw to 7.0.1.. kai ekei pou ola itan omorfa xwris problem... na sou ksafnika ekei pou paizoun ta itunes na svinoun.... telika mallon i apple mas koroideyei. exei allos kaneis to idio problem giati stin apple apantisi den pairnw. sas eyxaristw prokatavolika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Υποτίθεται ότι το 7.0.1 θα διόρθωνε τη σταθερότητα! Δε ξέρω φίλε μου εμένα τρέχει κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manarakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 an ypothesoume oti exw ena sfalma pws mporw na kanw ksana egkatastasi afou prwta svisw ayto pou exw? xtes prospathisa na to svisw kai mou elege oti einai se xrisi to itunes helper. kamia idea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 να το κατεβάσεις και να το κάνεις πάλι εγκατάσταση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos356 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Είχα αυτό το πρόβλημα, αλλά ήταν πρόβλημα υλικού. Έχω τα mp3s σε εξωτερικό σκληρό, που με το καιρό τα παίζει και θέλει είτε repair, είτε format. Οπότε τσέκαρε το hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάλι ρε παιδιά έχω τη μουσική βιβλιοθήκη σε άλλο pc, και αναγκάζομαι να παίζω 60 gb mp3 μέσω δικτύου κάθε φορά, και πάλι δεν μου έχει κρασάρει ποτε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 το προβημα που μου εβγαλε ειναι οτι καθυστερει να διαβασει οταν παταω τα κουμπια, τα τραγουδια τα παιζει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Και μένα έχει αρχίσει και μου κάνει προβλήματα τις τελευταίες μέρες, και θέλω να κάνω downgrade στο παλιό built-in iTunes. Πως μπορώ να το πετάξω και να βάλω το παλιό?? edit: επίσης, τελευταία έχω χάσει τον ήχο από τα βιντεάκια στο youtube καθώς και στο Call of Duty (δεν έχω δοκιμάσει καποιο άλλο παιχνίδι για να καταλάβω αν ειναι γενικά στα παιχνίδια το πρόβλημα). Εννοείται πως γενικότερα έχω ήχο, και οι ρυθμίσεις είναι ολες εντάξει. Καμιά ιδέα?? Λέτε να έχει σχέση με τις μα***ιες που κάνει το iTunes 7.0.1?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jozefonline Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εμένα πάλι το 7 μου δημιουργησε αρκετά προβλήματα, όπως μην παίζει ορισμένα τραγολυδια χωρίς συγκεκριμένο λόγο, να χαλάει η ποιότητα, να μην παίζει ενώ εκτελώ άλλο πρόγραμμα, αλλά με το που το αναβάθμησα σε 7.0.1 όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=672909&tstart=0 Ίσως βοηθήσει. Είναι η αντίστοιχη συζήτηση στο forum της Apple. Εγώ βρήκα άκρη από κει για το πως θα κάνω downgrade στο iTunes 6.0.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 εμένα πάλι μερικά albums που δεν έχουν σταθερό Bitrate δεν μπορεί να τα μεταφέρει στο ipod... ας είναι καλά το winamp με το Ipod plugin του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.