antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 smart choice, joypad αγορασμενο πριν 4 μηνες απο το smart shop. ειχε μαζι ενα μινι cd,για drivers. ελα ομως που καθως πουλησα τον προηγουμενο υπολογιστη μου,κατα λαθος εφυγε μαζι κ το cd... εψαξα σε google,εψαξα σε διαφορα sites για download drivers,αλλα δε βρηκα τιποτα... η καινουργια μου μητρικη,φυσικα δεν το αναγνωριζει.... καμια προταση?
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έψαξα και δεν βρήκα τπτ πίστευα πως στο driverguide θα υπάρχουν Γιατί δεν στέλνεις ένα e-mail στο smart shop μπας και στους ανεβάσουν κάπου; Η smart choice είναι κάτι σαν turboX και innovator?
antreaslam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 δεν εχω ιδεα τι ειναι η smart choice. απλα ετσι γραφει το joypad επανω... σκεφτομαι οτι ειναι εταιρεια που συνεργαζεται με το σμαρτ σοπ,κ βγαζει προιοντα με το αποκλειστικο ονομα της σμαρτ....
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 site για το smart shop,επισης,δεν υπαρχει (υπαρχει δηλαδη,κ εχει μια φωτογραφια μονο)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.