asmilon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Εκει βαλε το email σου και το Password που θελεις να χρησιμοποιεις με το Microsoft Passport. Μπορει να ειναι το ιδιο που χρησιμοποιεις, μπορει να ειναι και καποιο διαφορετικο... Αν ειχες Hotmail ειναι ηδη Microsoft Passport account οποτε δε χρειαζοσουν αυτο το βημα...
ribo7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 asmilon χρειάζεται οπωσδήποτε Microsoft Passport account? Γνωστή μου που έχει mail στο yahoo.gr τη ρώτησα και μου είπε ότι συνδέεται κανονικά αμέσως. Ίσως να το είχε φτιάξει από πιο παλιά ε? Κάτι άλλο.. Πως διαγράφω τον e-mail λογαριασμό μου στο yahoo.gr?
asmilon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ribo7 μπες εδω και μπορεις να κανεις οποιονδηποτε λογαριασμο email Passport account: https://accountservices.passport.net/reg.srf?sl=1&vv=410&lc=1033 Να διαγραψεις μονος σου εναν λογαριασμο email δε μπορεις, απλα αν δεν το χρησιμοποιεις για ενα διαστημα θα διαγραφει μονος του απο το συστημα...
think4fun Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 δε νομιζω να μπορεις να διαγραψεις email account σε free based εταιρειες(hotmail, yahoo, gmail klp)...απλα το αφηνεις ανενεργο για αρκετο χρονικο διαστημα κανεις κ ενα forward σε αλλο μαιλ σου που θες κ το ξεχνας το παλιο σου...
ribo7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Σ' ευχαριστώ asmilon. Ελπίζω να λυθεί το προβλημά μου..
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 δε νομιζω να μπορεις να διαγραψεις email account σε free based εταιρειες(hotmail, yahoo, gmail klp)...απλα το αφηνεις ανενεργο για αρκετο χρονικο διαστημα κανεις κ ενα forward σε αλλο μαιλ σου που θες κ το ξεχνας το παλιο σου... Σε Yahoo και Hotmail γίνεται :???: , σε Gmail όχι γιατί είναι ακόμη ''beta''
ribo7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Πώς γίνεται x_vagos_x? Ξέρεις λεπτομέρειες? Πού μπαίνεις?
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Στο Yahoo πας εδώ , επιβεβαιώνεις και τον διαγράφεις Για Hotmail μπαίνεις μετά βασάνων στην basic mode hotmail σελίδα, μετά πας help και γράφεις delete account , ακολουθείς οδηγίες και κλείνεις επίσης πανεύκολα τον λογαρισμό σου...
ribo7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Σ' ευχαριστώ x_vagos_x! Για yahoo ενδιαφερόμουν και ήσουν κατατοπιστικότατος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.