johnc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 poulinos...οταν λες για unix server τι λογισμικό θα χρησιμοποιηθεί??? Αυτό είναι το πρόβλημα μου....hardware-ικά είμαι οκ! thnx
capthookb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 johnc για κοίτα λίγο μήπως σου κάνει το mastershaper. Σε καμια εβδομάδα θα το δοκιμάσω κι εγώ http://www.mastershaper.org/tiki-index.php?page=MasterShaper+on+a+Linux-Bridge http://www.mastershaper.org/tiki-index.php?page=MasterShaper+on+a+Linux-Router
capthookb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 εξαρτάται τις γνώσεις σου και το πόσο θες να ασχοληθείς. Συχνά χρησιμοποιείται για τέτοιες δουλειές slackware
johnc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ θα κατεβάσω το iso του linux τωρα και βλεπουμε...
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ego den xero kati parapano.den to exo kanei pote optoe den mporo na boithiso.
devout84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ένα χρέπι pc με freebsd και σωστά στημένο pf κάνει ακριβώς αυτό που συζητάτε. Δεν είπα ότι είναι εύκολο, όμως λίγες γνώσεις να έχει κάποιος και σε συνδιασμό με το γαμάτο handbook κάνεις δουλειά. Το έχω στο σπίτι μου και τρέχει 24/7
johnc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Θα μπορούσες να μας δώσεις λίγες πληροφορίες ακόμα??? Το FreeBSD ειναι unix έτσι?? Το pf τι είναι???
devout84 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ναι unix είναι. Στην ουσία το pf είναι ένα από τα firewall που έχει το freebsd αλλά δεν είναι ένα απλό firewall! Μπορείς να δηλώσεις συγκεκριμένα rules για να δώσεις προτεραιότητα στα ports που θέλεις. Δηλαδή υποθετικά λές "port χχχχ προτεραιότητα 2" , "port ψψψψ προτεραιότητα 3" , "πόρτα ωωωω προτεραιότητα 6" και στη συνέχεια δηλώνεις οτι στην πόρτα χχχχ θα παίζει το μtorrent, στην πόρτα ψψψψ θα παίζει το μουλάρι, και στην ωωωω θα παίζει γενικά το σερφάρισμα σου και όλα τα υπόλοιπα downloads. Ετσι το pf κάνει ένα τυπικό traffic shaping...
johnc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Εγώ θέλω προτεραιότητα σε καθε ip του δικτύου...θα κάνει τπτ? Έχει δύο κάρτες ethernet το pc που θα βάλω το freebsd...
glougr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 cc proxy mikro kai elafri.....tou les esu poso bandwith 8a parei o allos
johnc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Φαίνεται καλό θα το δοκιμάσω όταν έχω χρόνο και θα σας πω...
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 cc proxymikro kai elafri.....tou les esu poso bandwith 8a parei o allos pezei se windows auto i se linux?
johnc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Για windows είναι αλλά δεν έχω χρόνο να το δοκιμάσω απλά το εγκατέστησα είναι free για μέχρι 3 users
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.