Προς το περιεχόμενο

Bandwidth Limiter

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poulinos...οταν λες για unix server τι λογισμικό θα χρησιμοποιηθεί??? Αυτό είναι το πρόβλημα μου....hardware-ικά είμαι οκ! thnx

Δημοσ.

Ένα χρέπι pc με freebsd και σωστά στημένο pf κάνει ακριβώς αυτό που συζητάτε. Δεν είπα ότι είναι εύκολο, όμως λίγες γνώσεις να έχει κάποιος και σε συνδιασμό με το γαμάτο handbook κάνεις δουλειά. Το έχω στο σπίτι μου και τρέχει 24/7 :D

Δημοσ.

Ναι unix είναι. Στην ουσία το pf είναι ένα από τα firewall που έχει το freebsd αλλά δεν είναι ένα απλό firewall! Μπορείς να δηλώσεις συγκεκριμένα rules για να δώσεις προτεραιότητα στα ports που θέλεις.

Δηλαδή υποθετικά λές "port χχχχ προτεραιότητα 2" , "port ψψψψ προτεραιότητα 3" , "πόρτα ωωωω προτεραιότητα 6" και στη συνέχεια δηλώνεις οτι στην πόρτα χχχχ θα παίζει το μtorrent, στην πόρτα ψψψψ θα παίζει το μουλάρι, και στην ωωωω θα παίζει γενικά το σερφάρισμα σου και όλα τα υπόλοιπα downloads. Ετσι το pf κάνει ένα τυπικό traffic shaping...

Δημοσ.

Εγώ θέλω προτεραιότητα σε καθε ip του δικτύου...θα κάνει τπτ? Έχει δύο κάρτες ethernet το pc που θα βάλω το freebsd...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...