Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια και συμβουλες σχετικα με αναβαθμιση

nuxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Αποφασισα και εγω να κανω μια αναβαθμιση μιας και βαρεθηκα να παιζω σε 1024x768 :)

Θα σας αναφερω το τωρινο μου συστημα και αυτο στο οποιο θελω να αναβαθμισω και θα ηθελα παρακαλω τη συμβουλη σας ή καποια αλλη αντιπροταση :)

Εχω τον 3700+ με μια mb MSI Neo2 Pro Platinum, την AGP 9800XT και φυσικα DDR στα 400MHz.

Μου εκατσαν απο μεγαλη κ@λ@φαρδια 2 6800 Ultra της PointOfView με 60€ η καθε μια!! Οπως καταλαβαινετε τις τσιμπησα αμεσως και θελω την βοηθεια σας στο να αποφασισω το εξης:

Να παρω την ASUS Α8N32 με τον 4800+ (μιας και θα εχω SLI)?

ή μηπως ειναι καλυτερα να παρω ενα Core2Duo 2,13 ή 2,4? -το προβλημα μου εδω ειναι πως δεν ξερω, υπαρχουν Core2Duo motherboards με SLI??

Ποιο απο τα δυο θα αποδοσει καλυτερα στα games? ο AMD με SLI? ή ο Core2Duo με 1 6800 Ultra?

Ευχαριστω προκαταβολικα και περιμενω help πως και πως :D:)

Δημοσ.

Εγώ ως κλασσικός υποστηρικτής της AMD θα σου πρότεινα να πάρεις 4800+ Dual Core και τη μητρική που λές και να στήσεις ενα ωραίο SLi. Η αλήθεια είναι οτι οι AMD πάντα ήταν καλύτεροι σε gaming. Ωστόσο μην πάς σε πολύ ακριβές καταστάσεις εκτός και εαν έχεις χρήματα για ξόδεμα. Είσαι πάντως πολύ τυχερός με τις κάρτες γραφικών. Άκυρη τιμή τα 60 ΕΥΡΩ. Αυτή λοιπόν είναι η άποψη μου. SLi με ASUS Α8N32-SLI με τον 4800+. Θα έχεις ένα πολύ αξιόπιστο gaming rig. Υπ'όψιν, πρόσεχε να πάρεις καλές μνήμες.

Δημοσ.

kai gia AMD tha sou elega giati ektos apo mainboard tha prepei na pareis kai ddr-2 mnimes gia ton core2duo tis intel....pantos ama exeis fraga xoris na to skeuteis pas se intel...enas filos mou ekane ena sistima me cure2duo kai petaei to pc...

Δημοσ.

Οντως ΠΟΛΥ ακυρο τα 60€ χεχε...

Το θεμα ειναι ομως αν υπαρχει motherboard για Core2Duo με SLI, μιας και ολοι λενε πως ειναι καλυτεροι και απο AMD αυτη τη στιγμη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...