shab Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 εχω προβλημα στο φορυμ μου με τους ελληνικους τιτλους εχω το φορυμ μου το Phpbb2,τι φταιει?
Aligator21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ψάξε βρές το αρχείο .php της ελληνικής ή αγγλικής γλώσσας που χρησιμοποιείς και άλλαξε το encoding σε windows-1253 ή iso-8859-7
Bennito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, ανοίγεις με το notepad το αρχείο language\lang_english\lang_main.php και στις πρώτες σειρές εκεί που γράφει lang['ENCODING'] = 'iso-8859-1' το μετατρέπεις σε lang['ENCODING'] = 'iso-8859-7' , το ξανα-ανεβάζεις στο server σου και είσαι ΟΚ. Αν έχεις εγκαταστήσει την ελληνική γλώσσα στο phpBB μόνο όσοι την επιλέγουν θα μπορούν να δουν κανονικά τα ελληνικά. Όσοι επιλέγουν την αγγλική που είναι προεγκατεστημένη θα βλέπουν κινέζικα και θα πρέπει να αλλάζουν κάθε φορά το encoding από τον browser τους για να δουν κανονικά τα ελληνικά. Με τον τρόπο που σου είπα εγώ ακόμα και όσοι επιλέγουν την αγγλική θα βλέπουν σωστά τα ελληνικά χωρίς να αλλάξουν τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.