antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 αν δε βρω λυση, τοτε θα προσπαθησω να βρω φωτο για να σας δειξω τι εννοω...
dbDRAG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Vale duo alla lamakia apo katw apo to trofodotiko na patane stis kolwnes tou case kai tha eisai arxontas.
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 τα λαμακια αυτα,πως θα τα ζητησω?να τα τρυπησω,κ αυτα κ το κουτι,για να στερεωθουν καλα? στην παραμικρη κινηση του κουτιου,θα κινδυνευει να πεσει το τροφοδοτικο με αυτον τον τροπο στηριξης,καθως θα μπορει να πηγαινοερχεται μπρος πισω το τροφοδοτικο...(2 λαμακια απο κατω,να πατανε στις κολωνες)
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 τα λαμακια αυτα,πως θα τα ζητησω?να τα τρυπησω,κ αυτα κ το κουτι,για να στερεωθουν καλα?στην παραμικρη κινηση του κουτιου,θα κινδυνευει να πεσει το τροφοδοτικο με αυτον τον τροπο στηριξης,καθως θα μπορει να πηγαινοερχεται μπρος πισω το τροφοδοτικο...(2 λαμακια απο κατω,να πατανε στις κολωνες) otan milame gia patenta.. vazeis otidipote mporei na prosarmostei bolika kai na dosei lysi grigora.. pigene se ena xromatopoleio-sidirika-ergaleia.. kai tha vreis oti thes apo gonies lamakia..vides.. kai dialekse oti sou kanei.. kana..tripani exeis spiti?
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 οχι,αλλα εχει ενας φιλος,που ξερει να το χρησιμοποιει κιολας! η ερωτηση για το πως θα τα ζητησω ειχε να κανει με το οτι απο οσο εχω ακουσει,τα τροφοδοτικα σηκωνουν θερμοκρασιες στους 70+βαθμους,οποτε δεν ξερω μηπως η επαφη με το τροφοδοτικο το λιωσει το λαμακι...
antonl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αφού μιλάμε για λαμάκι (μεταλλικό) δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Καλή επιτυχία με τα μαστορέματα
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 λοιπον,μολις φυγω απο τη δουλεια,θα παω απο το πλαισιο,μπας κ εχουν να μου δωσουν κατι παρομοιο... αν δε βρω...καλη μου επιτυχια με τα μαστορεματα,σας ευχαριστω πολυ ολους,κ αν...κοψω κανα δαχτυλο,το κριμα στο λαιμο σας(joking)!
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 λοιπόν,παιδια,το θεμα λύθηκε. πως? το κουτι ηταν αγορασμενο 07/07 απο πλαισιο. πηρα τηλ,μιλησα με 2-3 υπευθυνους,στους οποιους εξηγησα οτι το κουτι το ειχα παρει τοτε,γιατι το ειχα βρει σε προσφορα (Αληθεια ειναι,απο 95 τοτε,το ειχαν 75),αλλα τον υπολογιστη πηγα να τον στησω τωρα(ψεμα ειναι αυτο βεβαια),οπου κ ανακαλυψα οτι λειπει το συγκεκριμενο πλαισιο. Δεν εβρισκαν πουθενα καποιο ανταλλακτικο,ενω κ κατω,ειχαν τελειωσει τα κουτια,αλλα ευτυχως,ενα παληκαρι απο το hardware,που με γνωριζει καθοτι συχνος πελατης,εβγαλε αυτο που ειχε στη "βιτρινα" απο πισω του,στο οποιο ετσι κ αλλιως ελειπαν καποια μερη,κ μου εδωσε το πλαισιο,οποτε ,τελικα, τελος καλο,ολα καλα! Ενταξει,με ενα μικρο ψεμα βεβαια,αλλα.....δεν κοκκινιζω κ πολυ... Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για τις απαντησεις τους!!
johnyk76 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Από εδώ και πέρα θα προσέχεις τι πουλάς. Υποθέτω.......
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 κοιτα,σαν ποιοτητα,παντα προσεχω τι πουλαω...η στραβη εγινε επειδη δνε προσεξα οτι του εδωσα κ κατι παραπανω,που δεν το χρειαζοταν καν... φανταζομαι οτι ο αγοραστης,χωρις βεβαια να φερει ευθυνη για τη χαζομαρα μου,φερθηκε ηλιθια,μια που αυτο που κρατησε,δεν εχει καμια αξια για εκεινον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.