antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 δεν ξερω πως ακριβως να περιγραψω αυτο που θελω,οποτε δειξτε λιγο υπομονη... πηρα ενα καινουργιο τροφοδοτικο,ζαλμαν,500αρι, 108 ευρω. παει να το βαλει ενας φιλος μου χθες στο κουτι μου (chieftec full case), και διαπιστωνουμε,οτι στην τρυπα που εχει για το τροφοδοτικο,χωραει σχεδον ολο το καινουργιο ζαλμαν... για να βιδωσει,πρεπει να ειναι στον αερα,κ να βιδωσουν μονο οι 2 πλαινες βιδες(υπερβολικα ριψοκινδυνο). θυμηθηκε ο φιλος μου οτι το προηγουμενο τροφοδοτικο μου,ειχε ενα πλαισιο,που εμπαινε στην τρυπα,καλυπτε το κενο,κ επετρεπε στο τροφοδοτικο να στερεωνεται στις 2 κολωνες που περνουν απο κατω,ετσι ωστε να ειναι πολυ στερεο. ξερετε που μπορω να βρω ενα τετοιο πλαισιο,ή καποια αλλη πατεντα τελος παντων που να μη με αναγκασει να πουλησω καινουργιο τροφοδοτικο,αλλα να μπορεσω να στερεωσω κ να βιδωσω το τροφοδοτικο σωστα?
Θοδωρής Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 εχει στο e-shop. Αμα ψάξεις λιγο στο site θα το βρεις.Αν θυμαμε καλα καπου στα 10 Euro.
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 πως το λενε ρε θοδωρη,γιατι εψαξα αλλα δεν το βρισκω???
Θοδωρής Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 δεν θυμαμε φιλε μου αυτο ψαχνω τώρα για σενα. περιμενε λιγο. νομιζω το βγαλανε απο το site τους οι βλάκες.
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 το εψαξα κ εγω,απο χθες το βραδυ το ψαχνω για την ακριβεια,αλλα δεν εχω βρει κατι τετοιο...αν το βρεις,τουλαχιστον πως το λενε(καποιες βασικες λεπτομερειες),θα με σωσεις!
Θοδωρής Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=41819 νομίζω το βρήκα εδω αλλα δεν εχει photo για να ειμαι σιγουρος 100%.
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 το οποιο,κανει τη δουλεια που λεγαμε?δηλαδη, καλυπτει το κενο του κουτιου,κ το τροφοδοτικο βιδωνει εκει πανω? (σαν "καλυμμα",ισχυει κ για τα full atx,k ta midi atx?)? (εντυπωσιακο ειναι οτι βαζοντας στο σκρουτζ,ειτε τη λεξη psu,ειτε τη λεξη cover,βρισκει μονο το συγκεκριμενο που εδωσες,κ μονο στο συγκεκριμενο μαγαζι)!!!
Θοδωρής Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 παρε τηλεφωνο στο hac να ρωτήσης. αυτο πρεπει να είναι. Καταλαβα γιατι πραγμα το θέλεις αλλα δεν εχουν photo για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αυτο που ψάχνεις.
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 θοδωρη,σε ευχαριστω ΠΟΛΥ για τη βοηθεια. ελπιζω να ειναι αυτο! οποιος αλλος εχει καμια αλλη ιδεα,ας την πει,τουλαχιστον μεχρι να μπορεσω να παω στο hac shop,να το δω κ απο κοντα...
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 τελικα,ΔΕΝ ειναι αυτο θοδωρη. πηρα τηλ,αυτο ειναι μονο για κουτια silverstone,κ ειναι για να μειωνει το θορυβο. του εξηγησα τι θελω,αλλα δεν ειχε κατι τετοιο. παντως,ευχαριστω
kostg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Γιατί δε χρησιμοποιείς το πλαίσιο από το παλιό τροφοδοτικό σου; Προφανώς αυτό το πλαίσιο είναι παρελκόμενο του κουτιού σου, καθ' όσον απ' όσο γνωρίζω οι διαστάσεις όλων των τροφοδοτικών είναι οι ίδιες (πλην των custom, desktop cases κλπ). Ή δεν κατάλαβα την ερώτησή σου...
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 καταλαβες την ερωτηση μου... το πλαισιο απο το παλιο τροφοδοτικο,το πουλησα κατα λαθος με το τροφοδοτικο μαζι,κ αυτος που το αγορασε,την 1η μερα,το σηκωσε,κ μου ειπε οτι φυσικα κ θα μου το επιστρεψει,κ απο τοτε,δεν απανταει ουτε σε μηνυματα ουτε σε τηλεφωνα,οποτε ειμαι αναγκασμενος ειτε να πεταξω ενα πυργο αξιας 90 ευρω,ειτε να βρω μια αλλη λυση....
madsc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δεν χρειάζεται να πετάξεις ολόκληρο case για ένα τέτοιο παρελκόμενο. Το case που έχεις είχε κάποια ανταλλακτικά λαμάκια/πλαίσια για αυτή τη δουλειά; Αν γυρίσεις το τροφοδοτικό 180 μοιρές ταιριάζει καλύτερα; Καταλαβαίνω μέσας άκρας τι έχει γίνει. Υπάρχει η δυνατότητα για photo για να καταλάβουμε καλύτερα που είναι το πρόβλημα κ να προσφέρουμε λύση; /sc
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 photo δε μπορω,γιατι δεν υπαρχει κανενα μεσο για αυτο,κ γιατι επισης,ο υπολογιστης ειναι σπιτι μου,κ εγω ειμαι στη δουλεια. ο πυργος που ειχα,δεν ειχε καποιο ανταλλακτικο δυστυχως,και επισης δοκιμασα να τοποθετησω με ολους τους δυνατους τροπους το τροφοδοτικο,αλλα κανενας δεν απεδωσε! ευχαριστω για το ενδιαφερον,κ πασα προταση δεκτη!δυστυχως,δεν θα εχω υπολογιστη το σκ,εκτος αν καταφερω να βρω προσβαση απο κανα φιλο οπως καταλαβαινετε...
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 mporeis na leitourgisis to PC pros to paron me to PSU ekso apo to tower..na to stiseis ,win,drivers kai taloipa.. kai tha vreis sigoura mia patenta, ti ELLINES eimaste re paidia? mes tin patenta zoume.. sto kato kato kai kamia trypa sto kouti kai valtou 2 lamakia me lamarinovides.. para na petakseis to kouti.. kane dyo trypes..kai stirikse to. i foto ,ontos tha mas voithouse na sou dosoume lisi ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.