Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ την είχα αυτήν την αποροία, και με δεδομένο αυτό που λέει ο yv4k

Εκτός αν έχεις ΚΑΙ dial up modem συνδεδεμένο...

όλοι οι χρήστες (συμπεριλαμβανομένου εμού) που έχουν ADSL over ISDN και που έχουν θέλουν δεν θέλουν εγκατεστημένο το modem του ISDN παραμένουν πιθανά θύματα?

(άσχετο: πολύ πρωινό αυτό το post...)

Δημοσ.
Και εγώ την είχα αυτήν την αποροία, και με δεδομένο αυτό που λέει ο yv4k

όλοι οι χρήστες (συμπεριλαμβανομένου εμού) που έχουν ADSL over ISDN και που έχουν θέλουν δεν θέλουν εγκατεστημένο το modem του ISDN παραμένουν πιθανά θύματα?

(άσχετο: πολύ πρωινό αυτό το post...)

mega lathos.gia na kalesei o dialer diameso tou netmod prepei na exeis to netmod sindedemeno ite me usb ite me siriako kalodio.otan exeis adsl over isdn den iparxei logos na to exeis sindedemeno to netmod me to pc afou xrisimopoiieis to adsl.ara giati na ise pithano thima?o monos logos gia na exeis sindedemeno kapoio aplo modem einai mono an to thes gia fax opote kai se ekini tin periptosi mporeis apla na to exeis disable.

Δημοσ.

έχει δίκιο ο poulinos.

απλώς ήθελα να πω για το θέμα ότι το fritz! συνδέεται και στο τηλεφωνικό δίκτυο, οπότε κάποιος πολύ μάγκας θα μπορούσε να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω του fritz!!

Δημοσ.
thes1os, h eksetastiki gia toy giatrous einai xeiroteri kai apo fabrika..

pantos efxaristo gia tis plirofories..

Ναι όντως, τραβάω μεγάλο κανάλι με την εξεταστική που δεν λέει να τελειώσει ακόμα, αλλά ποιός είσαι γεναίε μου και με γνώρισες; Στείλε PM.

Επι του θέματος: Πουλίνε ευχαριστώ για την πληροφορία, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι όντως δεν υπάρχει λόγος να παραμένει το netMod στο PC... Τόσο απλά... Το βγάζω... Μπορεί να φταίει και η "δουλειά" στην "φάμπρικα" που λέει και ο Brave4...

Δημοσ.

apla otan pigeno rantevou kai akouo gia to netmod gia auto to leo.poli nomizoun oti to netmod kati kanei kai nomizoun oti to adsl otan ine over isdn oti o router pernei apo to isdn.to netmod akoma kai fotia na parei to adsl pezei kanonika xoris provlima.den iparxei logos na ine sindedemno me usb me to pc opos nomizoun poloi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...