wgibson Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 παιδια εχω eddie murphy raw + delirious richard pryor here and now chris rock never scared καμια καλη προταση να κλεισει το dvd?
the_end Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 pablo francisco (bits and pieces νομιζω).δεν κολλαει με τους παραπανω(που ειναι γνωστοι ηθοποιοι) αλλα ο τυπος ειναι απιστευτος(και φαντασου,δεν ειμαι και πολυ fan της stand up κωμωδιας).
Akujin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 +1 ston pablo στον οποίο με μύησε ο ομόγουστος Μanuel!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 +1 στον pablo, στον οποίο μύησα τον ομόγουστο Akujin Έχω ακούσει και για Robin Williams, αλλά δεν έχω δει.
Jastonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 +111111 se chris rock gia ta alla dyo pou exei:P k tou pryor eixa brei arketa akoma sto internet... (arketa = 2 h 3) o chris rock den einai k toso asteios alla kanei wraia satira k ton goustarw
DimAslan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εγώ βρήκα από τον θείο τα: Robin Williams Live at the Metropolitan Opera Rowan Atkinson Live Και τα δύο μου άρεσαν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εγώ βρήκα από τον θείο τα: Robin Williams Live at the Metropolitan Opera Rowan Atkinson Live Και τα δύο μου άρεσαν. Robin Williams!Απιστευτος!Βρεστο ασυζητητι!Μαζι με τον Chris Rock,θεικοι! Edit:Ριξε και μια ματια σε George Lopez,Russell Peters,Steve Bryne,Mike Birbiglia,Bruce Bruce,Gilbert Gottfried,Demetri Martin,Vic HenleyPm me αν θελεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Κατ' εμέ George Carlin. Ο καλύτερος με διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.