ffseriespower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά ζηταω βοηθεια για την εξοντωσει του σπαστικου θορυβου που κανει ο υπολογιστης μου! Σαν αεροπλανο κανει!! Ακουγετε στα 20 μετρα μακρια με κλειστες τις πορτες!!! Για αυτο θελω να ζητησω την πολυτιμη βοηθεια σας στο να απαλαγω απο αυτο το βασανο! Επισης τωρα με την dsl που εβαλα και με τα αρχεια που κατεβαζω τον εχω ανοιχτο απο της 8 το πρωι μεχρι της 11 το βραδυ!! Και φοβαμαι μην μου παθει κατι:| ειναι και καινουργιος! Εχετε να προτεινετε κατι (κανενα ανεμιστηρα που να κανει και καλη ψυξη και να μειωνει σε συμαντικο βαθμο τον θορυβο π.χ.) που θα μπορουσε να βοηθησει την κατασταση; το συστημα μου ειναι το εξης: intel pentium 660, nvidia 7800GTX, Seagate 200gb, 1gb ram, asus p5wd2 motherboard και αμα θελετε να σας πω και τιποτε αλλο πειτε το μου νατο ψαξω γιατι δεν θυμαμαι αναλυτικα τα μοντελα των εξαρτηματων του υπολογιστη μου. ευχαριστω εκ των προτερων.
Pink_Panther Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 An 8eleis pragmatika a8orivo pas se ydropsiksh. Kalo 8a itan na anikseis to case kai na deis pios anemistiras kanei tosi fasaria wste na dokimaseis na ton ladwseis i na ton antikatastiseis me neo pio a8orivo.
magnaman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 prwta ka8arise to fan ths cpu apo skones klp ama den kaluterepsei h katastash des edw http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7
ffseriespower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 δηλαδη ο ανεμιστηρας της cpu λετε οτι κανει την φασαρια;
Θοδωρής Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 δηλαδη ο ανεμιστηρας της cpu λετε οτι κανει την φασαρια; Συνηθως αυτος και η καρτα γραφικών βγάζουν το περισσοτερο θορυβο.Εγω σε ενα πειραμα που εκανα καποτε εβγάλα το τριπινο καλωδιο του fan του επεξεργαστη για να διαπυστωσω ποσο θορυβο εκανε η καρτα γραφικών μονη της και τοτε καταλαβα οτι η αιτια του κακου ήταν αυτη. δεν χάνεις τιποτα να το δοκιμασεις και εσυ αρκει να μην αφησεις το επεξεργαστη πολύ ώρα χωρίς το fan . 1 με 2 λεπτα το πολύ.
JXID Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να συντονιζει το κουτι λογω κακης τοποθετησης καποιας συσκευης. Για να ακουγεται τοσο πολυ οπως λεει ο φιλος δεν νομιζω να ειναι μονο ανεμηστηρες. Κοιταξε το και αυτο.Πιεσε το κουτι να δεις αν μειωνεται ο θορυβος.Αν μειωνεται σημανει οτι κατι δεν εχει κατσι καλα και συντονιζει.Ισως να θελει καποια συσκευη βιδωμα.
cy{B}er Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Egw tha sou prwtina na deis an exeis skonh....an exeis skonh thn ksefortwnesai kai meta koita kala to patima ths psuktras ths CPU sou panw se auth (an den pataei kala uparxh periptwsh logo oti anevazei h CPU poio megales thermokrasies na douleuei h psuktra sta megista kai na sou pernei ta autia) kai des an ola einai sfuxta kai exoun piasei kala..
panagiotis1976 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 epishs thorybo na xsereis ektos apo thn grafikwn, thn psyxtra ths cpu , kanoyn kai ta trofodotika reymatos ki ta anemisthria poy xeis mesa,(dil. toy koutioy) pali gia ton toso poly thorybo, koitaxse se prwth fash opws lene k ta paidia, na einai ola kala bidwmena , cdroms, dvd-roms kouloupou
ffseriespower Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 και ολοκληρη την βιβλιοθικη μου φιλε θοδωρή και αν ειχα πανω στο κουτι παλι θα εκανε θορυβο. το δοκιμασα αυτο που λες. ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. μα εγω δεν εχω πολυασχολιθει με το να αλλαζω πραματα στον υπολογιστη. μια φορα αλλαξα μια pci καρτα και αυτον ηταν. και βεβαια στον παλιο μου υπολογιστη γιατι στον καινουργιο ουτε μια βιδα δεν τολμο να ξεβιδωσω!! ειναι δυσκολο να βγαλω τον ανεμηστηρα του υπολογιστη μου;
axaraktiristos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 mporei na ladothei anemistiras ? afou exoun ena aytokolito kalima,to opoio an to bgalei kaneis den ksanakolaei..opote menei ektethimenos o aksonas tou anemistira, kai meta kollaei syxnotera..
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 και ολοκληρη την βιβλιοθικη μου φιλε θοδωρή και αν ειχα πανω στο κουτι παλι θα εκανε θορυβο. το δοκιμασα αυτο που λες. ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. μα εγω δεν εχω πολυασχολιθει με το να αλλαζω πραματα στον υπολογιστη. μια φορα αλλαξα μια pci καρτα και αυτον ηταν. και βεβαια στον παλιο μου υπολογιστη γιατι στον καινουργιο ουτε μια βιδα δεν τολμο να ξεβιδωσω!! ειναι δυσκολο να βγαλω τον ανεμηστηρα του υπολογιστη μου; to pc den dagkonei.efoson ixes kanei mia fora tin allagi tha kaneis kai to poli aplo tora.tha anixeis to koutaki sou orea orea.tha breis fatsa karta to fan tis cpu.tha bgaleis to kalodiaki i ama thes to stamatas me to daxtilaki sou gia ena second kai blepeis an fteei auto.an oxi tote pame sto fan tis vga.to stamatas kai auto me to daxtilaki sou apala gia na min to spaseis kai blepeis an sinexizei o thoribos.sira exei to chipset sou an exei anemistiraki.sinexizes me tipota fan mpros piso pou exei.an den ine ola auta tote 2 pragmata mporei na einai.to ena na einai to fan tou trofodotikou opou epidi einai diskolo na to stamatiseis auto ego bazo ena mikro komataki plastiko arga mesa gia na to stamatiso.an den einai kai auto isos einai provlima ston skliro.exo dei na mou lene oti kanei thorivo to pc kai na kanei telika thoribo o skliros pou itan provlimatikos.kanei bebea telios diaforetiko thorivo.an ta kaneis ola orea kai apala den tha ginei tipota kai oute provlimataki oute tipota.to fanaki me to na to stamatiseis akoumpontas to sto kentro gia ena second den tha pathei tipota to exo kanei poles fores gia na vro pio tsirizei.
ffseriespower Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 θα ανοιξω το κουτι του υπολογιστη ο οποιος και θα ειναι στην πριζα ανοιχτος και θα βαλω το δαχτυλο μου στην fan!!!!!!!!!!μα τι λες τωρα!! προτον θα παθω καμια ηλεκτροπληξια δευτερον μπορει να χαλασει η fun μιας και δεν εχω πειρα τριτον μπορει ετσι που γυριζει να κοπει κανενα δαχτυλο τι εχεις να πεις; εισαι σηγουρος βρε συ οτι θα βοηθησει;
x_vagos_x Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Π΄ρωτων δεν είναι αγωγός του ηλεκτρισμού το πλαστικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το fan :???: Δέυτερον αν δεν χαλάσεις δεν θα μάθεις... :twisted: [ αν και δεν θα χαλάσεις με ένα μικρό άγγιγμα... :-| ] Τρίτον, είναι ένα μικρό πλαστικό ανεμιστηράκι που κάνει 3000 στροφές το λεπτό... :oops: Δεν είναι τουρμπίνα αεροπλάνουν Jumbo... [ Πολλοί είναι οι παράαγοντες αυτού του θορύβου... Πχ, ανεμιστηράκια παντός είδους { καθάρισμα !!! - αέρας φυσικά... } σκληρός δίσκος κτλ κτλ :evil: ]
katz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 καλα αν φοβασαι παρε ενα κατσαβιδι με πλαστικη λαβη και σταματησε το! δεν ειναι και τοσο δυσκολο Τρίτον, είναι ένα μικρό πλαστικό ανεμιστηράκι που κάνει 3000 στροφές το λεπτό... :oops: Δεν είναι τουρμπίνα αεροπλάνουν Jumbo... Αυτο το 3000 στροφες ανα λεπτο ειναι λιγο τρομακτικο εδω που τα λεμε :lol:
ffseriespower Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 οκ παιδια με πεισατε αλλα επειδη εχω απειρα καλωδια πανω στον υπολογιστη μπορω να εχω μονο το μαυρο του τροφοδοτικου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.