Προς το περιεχόμενο

core duo h dual core?

fragky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιοσ ειναι καλυτερος και ποιο γρηγορος?

INTEL PENTIUM D 945 3.4 GHZ - LGA775 - 800 FSB - BOX η

INTEL CORE 2 DUO E6700 2.66 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX?

Δημοσ.

Και αν δεν βιαζεσαι ιδιαιτερα και δεν σε νοιαζουν τα λεφτα περιμενε τους core 2 quadro(τετραπυρινους) που θα βγουν νοεμβριο με δεκεμβριο.

Δημοσ.
Και αν δεν βιαζεσαι ιδιαιτερα και δεν σε νοιαζουν τα λεφτα περιμενε τους core 2 quadro(τετραπυρινους) που θα βγουν νοεμβριο με δεκεμβριο.

... για να πετάξεις τα λεφτά σου σε κάτι που για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον δε θα χρειαστείς...

Δημοσ.
... για να πετάξεις τα λεφτά σου σε κάτι που για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον δε θα χρειαστείς...

nai alla logika otan bgoun oi tetrapyrinoi tha pesoun oi times apo tous core 2 duo kai tote tha glytosei lefta!:)

Δημοσ.

Αφου ειναι αλλη τεχνολογια φιλε μου, τα GHz πλεον δε παιζουν τον πρωτο ρολο στην αξιολογηση ενος επεξεργαστη...

Δημοσ.

δες κι αυτο..http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-shootout.html

Τώρα να σας πω την αλήθεια παιδιά, αυτές οι μπάρες στην σελίδα 3 του παραπάνω σίτε, που παράθεσα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι 100% άξιες εμπιστοσύνης, είμαι κάπως επιφυλακτικός και το λέω. Ποία η Γνώμη σας;

Δημοσ.
Ακόμα και ο 6300 είναι πιο γρήγορος από τον 4.4D' date=' έτσι έχω διαβάσει και ακούσει. Ισχύει αυτό βρε παιδιά;;

ton 3.4D ennow[/quote']

Και ο extreme edition p4 D ειναι πιο αργος σε πολλα benchmarks απο τον E6300.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...