nickolas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Προσπαθώ να βρω τον τίτλο μιας Ιαπωνικής (υποθέτω) παραγωγής σειράς κινουμένων σχεδίων με αεροπλάνα... Διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και απεικονίζει πραγματικά μαχητικά πχ. F5. O ήρωας είναι πιλότος που έχει "εξοριστεί" σε χώρα του 3ου κόσμου (νομίζω Αφρική) όπου πετά ως μισθοφόρος στην εμφύλια σύγκρουση. Η αγαπημένη είναι αεροσυνοδός, γόνος πλούσιας οικογένειας κλπ. και τη διεκδικεί ως συνήθως ο κακός της υπόθεσης επίσης πιλότος. Έχω πολλά πολλά χρόνια να δω τη σειρά και ίσως κάποια να τα θυμάμαι λάθος, ελπίζω κάποιος να θυμάται τίτλο... Οι αερομαχίες και ο ρεαλισμός τους (τουλάχιστον έτσι το θυμάμαι) ήταν όλα τα λεφτά!!!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Area 88 Material Defender 1032
Icecut Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Area 88 και απο εμένα,κορυφή!Mπές στο http://www.animeclipse.com/ έχουνε πολύ πράμα εκεί!Στα ελληνικά υπήρχε παλιότερα βιντεοκάσέτα με κάποια επισόδεια απο το καρτούν,λεγόντανε πτέρυγα μάχης 88 αν δε κάνω λάθος..
nickolas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 To "προμηθεύτηκα" αλλά είναι δεν έχει υπότιτλους... Καμιά ιδέα για το που να βρω ελληνικούς ή αγγλικούς υπότιτλους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.