Προς το περιεχόμενο

pira 2o eswteriko ide kai thelw na valw mono song mesa...e?

thanosgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia pira ena deytero eswteriko skliro.ton prwto ton evala master kai ton 2o slave.kai oi 2 einai ide.

twra exw kolisei sta windows.patisa na ginei "new partition"alla se kapoio simeio

moy zitaei na dialeksw anamesa se primary kai extended partition..

ti na kanw????

Y.G ton deytero ton thelw mono gia song kai na mpainei kai se allo pc giati se kanena mina tha parw ekswteriki thiki gia hdd.na min mpoyn pote ta windows se ayton ayto thelw.oute na toy kanw format ksana.

ginete???

Δημοσ.

Σιγουρέψου φίλε μου πρώτα ότι έχεις επιλέξει τον σωστό δίσκο και όχι το δίσκο που είχες ήδη!!!! :-D Στη συνέχεια επιλέγεις primary partition, αφού είναι και το πρώτο partition που θα κάνεις στον καινούριο δίσκο, έτσι δεν είναι? Στη συνέχεια μην ξεχάσεις να φορμάρεις το νέο σου partition σε NTFS(πρόσεχε να είσαι και πάλι στο σωστό δίσκο και όχι σε κανα partition από τον πρώτο σου σκληρό :-D ). Μετά κάνεις μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις να μου πείς οτι όλα πήγαν οκ. Περιμένω νέα σου. Για ο,τι άλλο χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου. Με το αζημίωτο φυσικά, έχει ακριβύνει πολύ η ζωή βλέπεις........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (πλάκα σου κάνω)

Δημοσ.

ok ola kala.alitheia an tyxei na kanw format ton skliro ton deytero tha ton vgalw tin trofodosia gia na min ton epireasi to service pack 2???etsi epatha sto teleytaio format gi ayto to lew.anagastika na kanw format ton deytero kai exasa ta panta...

Δημοσ.

Όχι φίλε μου, δεν παίζει κανένα ρόλο. Το Service Pack 2 δεν είναι κάτι που μολύνει τους σκληρούς δίσκους ενός υπολογιστή. Είναι απλά ενα διορθωτικό πακέτο των Windows XP. Μάλιστα υπάρχει και δισκάκι Windows XP με το SP2 ενσωματωμένο, χωρίς να χρειάζεται να το περάσεις εσύ εκ νέου. Πάντως να ξέρεις ότι σε κάθε δίσκο που έχεις πάνω σε υπολογιστή με XP, τα Windows XP κατά την εγκατάστασή τους, γράφουν ενα φάκελο System Volume Identifier που είναι κρυφός στο σκληρό δίσκο. Εαν αυτό εννοείς, δεν είναι κάτι για να ανησυχήσεις. Σε περίπτωση επανεγκατάστασης, να έχεις τους σκληρούς δίσκους συνδεδεμένους, δεν υπάρχει λόγος να αφαιρέσεις την τροφοδοσία απο τον δεύτερο. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...