Προς το περιεχόμενο

Gia osous exoun anabathmisti kai menoun ektos athinas...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξάνθη,αναβαθμισμένη 1024 γραμμή...

Με δύο συνδέσεις Altecnet, Forthnet τα εξής αποτελέσματα

214,76 και 328,50 download για Forthnet και 220,96 και 347,55 Altecnet επομένως δεν είναι θέμα provider αλλά θέμα ΟΤΕ σαφέστατα...

Χάλια καλύτερα ήταν η 512

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη, Δυτικές συνοικίες(Πολίχνη) Αναβαθμισμένη γραμμή απο 1024/256 σε 2048/256:

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 188.28Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 265.22kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

Τί λές???? Υπομονή!

Δημοσ.

Ηρακλειο Κρήτης

Ασταθεια ολη την ημέρα ανεβοκατεβαίνει η ταχύτητα απο 80 - 1kb/s μαύρα χάλια κοινώς!

Ειδικά τις καθημερινές...

Δημοσ.

Επίσης απο Ηράκλειο Κρήτης, και επίσης μαύρα χάλια... ακόμα πιο μαυρα δλδ καθώς ενώ εχω (και καλά) 2048 και EIMAI KAI ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ αφού δεν είναι ούτε μήνας που έχω DSL, πιάνω απο 30-60 τις περισσότερες ώρες της ημέρας και 96-120 σε σπανιες περιπτώσεις...

Όλα αυτά ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να πιάνω εως και 256 (εδώ δεν πιάνω ούτε τα μισά..) και συμφωνα με τα λεγόμενα του παλικαριού που άρχισε το topic επειδή είμαι και νεος συνδρομητής επρεπε να είχα και περισσότερο bandwidth...

@@ έχω...

Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί εγώ δεν αναβαθμίστηκα, αλλά ΠΛΗΡΩΣΑ και θα πληρώνω στην FORTHNET για ένα χρόνο αυτά τα 2 Mbps και τώρα βλέπω το πολύ 768 σύνδεση...

Δημοσ.

είπαμε παιδιά.Μην τα ξαναλέμε..Μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα έχουμε αυτα τα προβλήματα...Όποιος δεν θέλει να μετακομίσει/να πάρει δορυφορικό..

Το πολύ το κύριε ελείσον το βαριέται και ο παπάς...

Όλοι έχουμε τα ίδια προβλήματα δεν είστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι..Αμαν

Δημοσ.

Paidia apo to hrakleio krhths.Milisa ksana me ton ipeythino gia tis dsl kai edw kai 10 meres ekane ayta pou iposxethike. Piese gia na laboume perissotero bandwith apo tin Athina (oti kai na simeni ayto :) )kai edo kai 10 meres i astathia toulaxiston se mena den ifistate. Meno pano apo thn xanioporta DSLAM therissou. Episis filos pou menei deilina exei statheropoithi kai einai kanonika edo kai 7 meres. Fortetsa akoma enas katebazei kanonika kai telos kentro allos enas to idio. Balane 2o DSLAM sthn Therisso kai aposimforistike to diktio. Einai emfanes. Bebea apo kapious gnostous pou exoun forthnet akouo pos exoun problimata akoma kai as einai sto idio DSLAM me mena. Genika kai empeirika na po ipomoni. Giati as diplasiastikan oi grammes mas an den diplasiazete kai to bandwith pou mporei na prosferi to ekastote DSLAM den ginete tipota pedia. Alla oloi eisakoustikan pistepste me giati o OTE kanei bhmata siga siga na diorthosei ta panta. Aytos pou eipe prin ipomoni mexri telh noembrh kserei ti leei. Tote tha teliosoun kai oi anabathmisis OLON ton DSLAM ths xoras (phgh mesa apo ton OTE).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...