Προς το περιεχόμενο

Gia osous exoun anabathmisti kai menoun ektos athinas...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aπό Ξάνθη

Συμφωνω απόλυτα με zousgr.

Συνδέομαι με 786 αλλά κατεβάζω ακόμα με 384!

Λίγο έλεος!!!

Κατερίνα μια από τα ίδια στη Ξάνθη!

Δε ξέρω τι φταίει,αλλά είμαι χειρότερα από πριν...

Είχα 512,έγινε 1024 και ενώ είχα σταθερά 50άρια

ξαφνικά όχι μόνο δε πιάνω πάνω από 50 αλλά αυξομειώνετε συνεχώς

η ταχύτητα από 20-50 από σελίδες που κατέβαζα με σταθερά 50άρια πριν...

Και με Forthnet η οποία υποτίθετε ότι τελείωσε τις αναβαθμίσεις της!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ISPs, είναι θέμα OTE. Μου φαίνετε ότι όλη η Ελλάδα είναι σε ένα "πιλοτικό στάδιο" και σερνόμαστε όλοι ανεξαρτήτως provider και το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε μέχρι τέλη του μηνός μπας και στρώσει η κατάσταση...

Δημοσ.

Alli mia apo ta idia stin Alexandroupoli me Forthnet. Tin prwti mera, to utorrent katevaze san trello. Xtes k simera sernetai, enw sto rapidshare, den katevazw panw apo 20kbs. Ti na peis.....

Δημοσ.

Φίλε και συμπολίτη,

αν είδες το ποστ που ειχα κάνει.... μια απ τα ίδια...

Αλεξ/λη.... forthnet... και πίκρα και καϋμός...

Δημοσ.

pisteuo oti gia na doume aspri mera prepei i providers na agorasoun extra bandwith pragma apithano gia tous perisoterous providers opote melontika pou tha xekatharisei kapos to topio pou tha pame oloi? otenet kai forthnet

kaneis allos den tha mporei na kalipsei tis anagkes se 2plasio bandwith logo kostous

Δημοσ.

Εστειλα email στο [email protected] οπως πρότεινε καποιος φιλος παραπανω γραφοντας οτι εγραψα και εδω πανω κατω μονο λιγο κομψοτερα :-D .

Στο τελος του email ειπα να μου εξηγησουν τι θα γινει να ξερω αν ηταν να αλλαξω παροχεα τονιζοντας οτι δεν θα το ηθελα μιας και 4 μηνες ημουν ικανοποιημενος.

Η απαντηση που ελαβα για οοοοολα αυτα ηταν "οποιον παροχεα και να παρετε το ιδιο θα αντιμετωπιζεται μιας και εχει να κανει με το Dslam που ειναι υπερφορτωμενο". Στο τελος εγραφε πως αν θελω καποια διευκρινηση να ξαναεπικοινωνησω. Οποτε ρωτησα ευθεως αν εχει σκοπο ο ΟΤΕ να αναβαθμισει ουσιαστικα τα dslam της χωρας...Αναμενω αυριο καποια απαντηση οποτε θα ενημερωσω και εσας.

Η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτει. Αλλοι λενε κατσε να σταθεροποιηθει το πραγμα και εκεινος ο υπευθυνος λεει μην περιμενω να αλλαξει κατι αν δεν προβει σε σωστες ενεργειες ο ΟΤΕ Αθηνων...Δεν εχω ιδεα πλεον τι συμβαινει τελικα...

Δημοσ.

Εγώ έστειλα σχετικό mail στην forthnet και με πήραν στο κινητό, όπου και μου είπαν οτι ναι μεν έχει γίνει η αναβάθμιση, όχι όμως ολοκληρωτικά. Απο μέρους τους την έχουν κάνει, ο ΟΤΕ όμως απο μέρους του έχει δώσει την 30 Νοεμβρίου σαν καταληκτική ( όχι πανελλαδική) ημερομηνία...

...τρεχα γύρευε δηλαδή......

Δημοσ.

Κι εγω χθες αναβαθμηστικα!!!Ουυυ το λεω και ανατριχιαζω(LOL) εγινα απο Κοροιδο512 σε Super_Βλάκα1024! καθως η 512 μου μεσω connex αντι να γινει οσο λεει απο μεσα το ρουτερ μου 1024 εγινε χειροτερη απο 28.8k!Ναι ειναι αληθεια ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΤΙΚΑ!Ευγε στον ΟΤΕ λοιπον.Μιλαμε οτι η γραμμη σερνει απιστευτα!ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!Μεχρι στιγμης δεν εχω παρει τηλ σε καποιον τεχνικο μιας και ο τεχνικος μενει διπλα μου,αλλα αυριο θα του μιλησω να δω τι θα μου πει και αυτος επειδη εκ μερους του εχω την καλυτερη δυνατη εξυπηρετηση,οποτε να δω γιατι ολο αυτο το Τζερτζελο.Ολα αυτα απο Καστορια,ακρη Ελλαδας και full επαρχια

Δημοσ.

Κοζάνη κι εγώ με τα ίδια προβλήματα.Περίπου πριν 3 ημέρες έγινε η αναβάθμιση στην περιοχή και από 512 (που κατέβαζα με 50-55kB) σε 1024 τώρα κατεβάζω με 35-40 το πολύ 45.Την πρώτη μερα ήταν μια χαρά με μεχρι και 105kB!Μην συζητάς...κάτι πρέπει να γινει...

Δημοσ.

Καβαλα εχει γινει η αναβαθμιση γραμμων απο ΟΤΕ; Κοιταξα σημερα το ρουτερ και ειμαι ακομη στα 512/128. Στην σελιδα του οτεσοπ http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp γραφει οτι εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση στην Καβαλα, εν αντιθεση που ενας φιλος μενει Ξανθη και απο 1024 τον πηγαν στα 2048 και στο παραπανω site γραφει οτι δεν αναβαθμιστηκε η γραμμη του και γενικοτερα στην περιοχη.

Μαλλον δεν ενημερωνεται σωστα μου φαινεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...