infinite_crisis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Loipon apo Hrakleio Krhths eimai paidia kai apo tis 21 tou mhna exo anabathmisti apo 512 se 1024 (otenet connex). Ta problimata arxisan tin idia akribos imera kai ekei pou katebaza me 50-55 tora pleon aggizo ta 15-35 asxeta me tin ora pou dokimazo. Ti ftp,ti torrents,ti apo kala sites ta idia xalia. Dilono blabi kai meta apo merikes meres enimeronome apo tous kirious ekei pos den exi kanena problima i grammi mou. To eleksane kai mia kai dio kai tris fores opote mou lene pos ayto pou ftaiei einai oti einai pita to dslam tis perioxis mou.Simera loipon afou eida kai apoeida me ayta ta xalia pira tilefono ksana kai milisa me ton ipeythino/proistameno to onoma tou opoiou briskete stin diathesi opioudipote to zitisi. O en logo kirios me enimerose poli eygenika pos distixos etsi tha kimenete i grammi mou apo edo kai sto eksis dioti to dslam exi 2500 pelates pleon kai oxi 1500 pou eixe prin. Exoun kanei parapona ston ote tis athinas gia na dosoun xoro gia bandwith kai poli apla kserete ti tou eipan? POS OTAN IPOGRAFOUME KSEROUME POS TO MEGISTO POU MPOREI NA FTASEI I GRAMMI MAS EINAI 1024 KAI OXI POS PREPI NA EXOUME ARKETES FORES TIN IMERA AYTA TA NOUMERA! Proxoraei parapera legontas mou pos neoi pelates dsl aggizoun alla oxi panta ta 100 kb alla oloi oi alloi oi palioi oxi.Den ksero pos ginetai ayto alla o kirios fenotan na kserei ti leei. Episis eipe pos opoudipote stin ellada exoun astathies den prokite na allaksi kati sintoma giati apla to pio poli bandwith prosferete se neous sindromites.Otan aytoi leei den katebazoun tha mporis kai esy na ftasis ta 100. alla otan katebazoun distixos tha menis ekei sta 20-40. Ton rotisa an tou fenete fisiologiko na plirono lefta kai episis an perimenei na minoun oi pelates pou hdh exei me aytes tis xalia ipiresies. Mou apantise pos den einai sosto alla exo ipograpsi opote nomika o ote einai kalimenos kai oso gia tous pelates leei "apo tous 2500 tou dslam mas mono 480 atoma exoun kanei parapono.Einai amelitea posotita". Ti ennouse ? Stin krisi tou kathenos to afino ayto. San kataliksi o kirios eipe pos stin Athina tha lithoun ta problimata kai tha dosoun bandwith gia olous oste na kiloun ola omala mexri telos Noembrh.Gia oli tin ipoliph xora den kseri ti tha ginei alla eipe eksartate panta kai mono apo tin Athina. Simperasma?Xtipithite oso thelete kanete osa parapona thelete alla min perimenete tipota. Kapoioi lene oti perimenete na teliosi i anabathmisi na statheropiithi to pragma. E oxi re paides. Se mena toulaxiston dothike alli entiposi. Apo ti stigmh pou to dslam anabathmistike kai exoun teliosi ta erga tous gia pia statheropiisi milame? Thelo na rotiso an kseri kanenas pou mporoume na apeythinthoume oloi emeis pou exoume aytes tis eleeines ipiresies.Kapio tilefono kati. O kirios aytos eipe na stilo anoixti epistoli stin athina kai itan sigouros pos an ipirxan 1000des teties kati tha allaze. Mou eipe na kano ipomoni kai o idios pisteyei pos isos kati na allaksi.Na simioso pos k o idios fanike trela apogoiteymenos mias kai katebazei kai o idios me 35 to poli me 1024.... Paides protinite kati otidipote. Alla min akouo pali re paidia gia "ipomonh kai tha strosei..".To eipe kai o idios kati tetio den mporei na ginei giati ta 155 Mbps minan os eixan alla ayksithikan oi sindromites kata 1000 se emas. Siggnomi gia to megalo megethos alla den exo kapou allou na ta po .Thelo gnomes palikaria...
markgio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα απο Αλεξ/πολη. Σε μένα η αναβάθμιση (για να μη πω υποβάθμιση...) έγινε σήμερα. Το περίεργο ειναι οτι μόλις πραγματοποιήθηκε αυτή και για καμμιά ωρα περίπου δούλευε 224 upload και 890 download (για 1024 μιλάμε..). Και πάνω που χάρηκα, ήρθαν τα προβλήματα! Το ιντερνετ απο κείνη την ώρα και μέχρι και τώρα σέρνεται... Ομως, συμβαίνει το εξής: το upload παραμένει σταθερό στα 224, το download όμως κυμμένεται ανάμεσα 250 με 300 (οσο η γραμμή μου ήταν 512 μου έβγαζε 440 άνετα!!!) Η forthnet ισχυρίζεται, ότι απο την πλευρά της έχει κάνει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις (μου έχουν στείλει και μαίηλ γιαυτό, όπως και σε όλους...) και ο ΟΤΕ απ τη δική του λέει πως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή... Ποιόν να πιστέψεις;;;
savnik20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ομως, συμβαίνει το εξής: το upload παραμένει σταθερό στα 224, το download όμως κυμμένεται ανάμεσα 250 με 300 (οσο η γραμμή μου ήταν 512 μου έβγαζε 440 άνετα!!!) Ta idia akrivos edo kai treis meres poy egine i anavathmisi. Me thn 512 katevaza me 50-55 .Tora me 1024 katebazo me 20. Simera to proi to edosa gia vlavi.Alla mexri tora siopi.
Φώτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Τα ίδια και στον Πύργο Ηλείας. Αναβάθμιση είναι η υποβάθμιση?
infinite_crisis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Opos eipa kai prin re paides an aytos pou milisa sto tilefono iksere ti elege tote den prepi na perimenoume apolitos tipota...To upload pantos to anebasane.Blepis theloun na exoume kalo ratio sta torrents mas. Filos mou pou exei altec statheropiithike simera kai ton piran tilefono kai tou eipan kai siggnomi kai pos mexri tis 10 tou mina ola tha einai entaksi. Kseri kanis na mou pei sigoura an allakso ISP sto idio dslam kai balo px Altec an tha exo ta idia problimata?
zousgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ξάνθη σήμερα. Ξυπνάω κατά τις 12, ανοίγω την οθόνη να δω τι κατέβηκε και βλέπω ότι με είχε πετάξει. Ρίχνω 5-6 καντήλια και ξανασυνδέομαι. Βλέπω 768!! Βγαίνω στο μπαλκόνι λέω 3 ζήτω για τον ΟΤΕ και ξαναμπαίνω γρήγορα μιας και ήνουν με το σώβρακο.. Συνδέομαι κανονικά με 768/192 αλλά κατεβάζω ακόμα σαν 384 kbps! Πέρνω ΟΤΕnet και τους λέω: αναβαθμίστηκε η γραμμή κανονικά από ΟΤΕ αλλά η γραμμή απο σας, OTEnet, δεν έχει διπλασιαστεί. Μου λέει σχεδόν στα ίσια ότι είμαι βλάκας και λέει να πάρψ το 134 γιατί είναι θέμα ΟΤΕ Της ξαναλέω ότι το router συγχρονίζεται κανονικά στα 768 αλλά λέει φταίει ο ΟΤΕ Παίρνω ΟΤΕ και λέει (είχε δίκιο 100%): εμείς διπλασιάσαμε τη γραμμή σας, τι άλλο να κάνουμε?? (λολ?) Ξναπαίρνω οτενετ (χαρα στο κουράγιο μου) και μου λέει τα ίδια ένας υπάλληλος (άντρας τώρα) που είχε ίδιο επίθετο (!!). Τώρα τι? Είμαι στα 768 παίρνω τηλ και όλοι δεν ξέρουν γιατί είμαι 384!!
gogosst Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ego me anavathmish apo 1024 sta 2048(otenet ondsl) mporo na po oti mono ta vradia piano ligo pano apo 1024 peripou sta 1.3... ta proina kai oles tis alles ores mporo na po oti pefto poli kato apo ta 1024!! kai exei oloklirothei leei i anavathmish sti perioxi mou.k ego apo upload skizo!!sinexeia einai sta kokkina!!ti na peis.... eleos...........
tractioner Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Kοζανη σημερα. Απο 512 η γραμμη μου(conn-x) εγινε 1 bit κατα τα λεγομενα του εικονειδιου της συνδεσης.Η καταφορτωση σε μενα εφτασε ως 538 κb απο οτι παρατηρησα.αλλα ευτηχως δεν εχω κανενα προβλημα προς το παρον με την συνδεση μου.Απλα διαπιστωνω οτι δεν αλλαξε τιποτα στην ολη αναβαθμηση της ντροπης!!!
thes1os Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Όσο για όλων τον καυμό μετά τις υποβαθμίσεις που δέχτηκαν τα έχουμε πεί πολλές φορές...κουράγιο.. Όσο για το τί μπορεί να γίνει, θυμίζω την τελευταία φορά με την υπερ-αύξηση στις τιμές PSTN που έγινε τέτοιος χαμός με εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοράσεις που τα πήραν πίσω με την ουρά στα σκέλια... Λέω δηλαδή πως μπορούμε να κάνουμε κάτι αν το πρόβλημα αφορά όλους και κινηθούμε συντονισμένα. Τώρα όμως δεν συζητάμε για άσπρο - μαύρο, συζητάμε για μειωμένες ταχύτητες στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, συζητάμε για άλλοι καλά άλλοι χάλια (εγώ π.χ αναβαθμισμένος στο 1ο 10ήμερο και κανένα πρόβλημα) κλπ κλπ. Δεν ξεσηκώνεις εύκολα θύελλα όσο τα προβλήματα "συζητιώνται". Όσο για τις επιστολές διαμαρτυρίας δεν ξέρω αν θα έχουν αποτέλεσμα όπως λένε. Ένα θα πώ: που να έρθουν και τα χριστούγεννα με προσφορές σε ADSL και PC οπότε θα βάλει ADSL και η κουτσή μαρία... Τότε να δείτε τί έχει να γίνει... Το μόνο πιθανό είναι να θεωρήσουν κάποιοι ότι το θέμα θίγει πολιτικά συμφέροντα της κυβέρνησης και να παρουσιάζουν το θέμα ώς μείζον.
tractioner Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δυστηχως για αλλη μια φορα αποδεικνειεται το ποσο ''αρπακολατζηδες" ειμαστε ως ελληνες!! Αναβαθμιση θελουνε πρωτα τα μυαλα αυτων που σκεφτηκαν ολους αυτους τους δρακους που λενε εδω και μηνες.Η υπολειτουργικοτητα σε αυτο το κρατος παντα υπηρχε κ παντα θα υπαρχει, γιατι απλα ειμαστε ωραιοι ως ελληνες!!
sno0py Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 K egw apo Irakleio krhths apo tote pou egine o 2smos sta 1024 k ekei pou katevaza me 50 kbs me 512 twra eimai kapou sta 35 me thn k kala 1024!!!To xeirotero einai oti kanei suxna disconect k elpizw na ftaei o Pote k na mhn exw kana allo problem!!Pantws an einai etc ta pragmata den einai na kathomaste me staurwmena xeria dld plhrwneis gia 1024 k ta pairneis taxuthta 384 gia na sovareutoume k na apaithsoume auta pou dikaiomaste akoma k meso dikastikhs odou an den ginetai alliws...!
green_beret Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Και εγω αντιμετωπισα τα ιδια προβληματα με onDSL kit στην περιοχη της Πατρας. Η αιτηση μου εγινε τελος αυγουστου και η γραμμη ενεργοποιηθηκε αρχες σεπτεμβριου στα 512 αρχικα τα οποια μετα απο 3 μερες εγιναν 1024. Τα προβληματα αρχισαν ακριβως εκεινη την στιγμη. Τηλεφωνησα στο servise μετα απο μερικες μερες να δω την θα γινει και με παρεπεμψαν να στειλω 1 e-mail στο [email protected] το οποιο ειναι το servise της ΟΤΕΝΕΤ. Με πηρε τηλεφωνο την επομενη ενας τεχνικος του ΟΤΕ απο την περιοχη μου και με ενημερωσε οτι ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΕΙΩΝ οι οποιες θα τελειωναν τελος σεπτεμβριου. Πραγματι στις 30 του μηνα η ταχυτητα της συνδεσης μου ειναι πλεον στα κανονικα επιπεδα μιας 1024 συνδεσης. Αρα θελω να πιστευω οτι με το τελος των εργασιων αναβαθμισης ολοι θα μπορειται να απολαυσετε τις πραγματικες ταχυτητες που σας προσφερουν οι συνδεσεις σας. Απλα θελει λιγο υπομονη το πραγμα.
george1994 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Και εγω αντιμετωπισα τα ιδια προβληματα με onDSL kit στην περιοχη της Πατρας. Η αιτηση μου εγινε τελος αυγουστου και η γραμμη ενεργοποιηθηκε αρχες σεπτεμβριου στα 512 αρχικα τα οποια μετα απο 3 μερες εγιναν 1024. Τα προβληματα αρχισαν ακριβως εκεινη την στιγμη. Τηλεφωνησα στο servise μετα απο μερικες μερες να δω την θα γινει και με παρεπεμψαν να στειλω 1 e-mail στο [email protected] το οποιο ειναι το servise της ΟΤΕΝΕΤ. Με πηρε τηλεφωνο την επομενη ενας τεχνικος του ΟΤΕ απο την περιοχη μου και με ενημερωσε οτι ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΕΙΩΝ οι οποιες θα τελειωναν τελος σεπτεμβριου. Πραγματι στις 30 του μηνα η ταχυτητα της συνδεσης μου ειναι πλεον στα κανονικα επιπεδα μιας 1024 συνδεσης. Αρα θελω να πιστευω οτι με το τελος των εργασιων αναβαθμισης ολοι θα μπορειται να απολαυσετε τις πραγματικες ταχυτητες που σας προσφερουν οι συνδεσεις σας. Απλα θελει λιγο υπομονη το πραγμα. Exei dikio o green_beret, egw menw stin Aigina, i anavathmisi egine stis arxes tou septemvri, eixa kapoia provlimata stin arxi alla telika ola lithikan (opote yppomoni, filos ston Peiraia akoma exei provlima!)... kai kati allo, alazontas to splitter veltiothike kata polu to signal ratio.
Meraklis56 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ας το ξαναπώ μια,αν και θα βγώ πάλι ο φίλος του ΟΤΕ Όταν είχα ρωτήσει (στην έκθεση Θεσσαλονίκης)είχαν πει οτι ακόμα δεν έχει γίνει αναβάθμισει του dslam στην Θεσσαλονίκη.Αυτο λένε οτι θα έχει τελειώσει Τέλη Οκτωμβρίου. Βασικά δεν ήταν να τελειώσει Τέλη Οκτωμβρίου? Απο ότι κατάλαβα Όταν ο Οτε αναβαθμίσει αυτά τα "λίγα" dslam που έχει...Έχει και αυτήν την ταχύτητα... Καταλάβαμε πάλι πότε θα πάρουμε τις ταχύτητες που μας αντιστοιχουν..
katerina174 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Aπό Ξάνθη Συμφωνω απόλυτα με zousgr. Συνδέομαι με 786 αλλά κατεβάζω ακόμα με 384! Λίγο έλεος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.