CyberFreak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2002 exw to sm56 speakerphone modem ths motorola katevasa toys drivers gia linux alla tpt!! exw to mandrake 8.2
ODT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2002 Μπα;Υπάρχει τέτοιος driver για linux;Εγώ πάντως έχω το ίδιο modem και δεν έχω καταφέρει ακόμη τίποτα...Η Motorola είχε βγάλει παλαιότερα ένα rpm για RH 7.1, για Μandrake δεν ξέρω,αν έχεις βρεί κάτι θα σε παρακαλούσα να μου πεις που το κατέβασες μπας και βρούμε άκρη
AzaZyL Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 Παιδιά απλά αλλάξτε το modem σας... Θα βασανιστείτε απλά και στο τέλος δεν θα καταφέρετε να το κάνετε να λειτουργήσει...
WizeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 Παίδες το καλύτερο modem από άποψη συμβατότητας με linux είναι το diamond supramax 56e. Το βλέπει σε χρόνο μηδέν!!!
CyberFreak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by ODT: <strong>Μπα;Υπάρχει τέτοιος driver για linux;Εγώ πάντως έχω το ίδιο modem και δεν έχω καταφέρει ακόμη τίποτα...Η Motorola είχε βγάλει παλαιότερα ένα rpm για RH 7.1, για Μandrake δεν ξέρω,αν έχεις βρεί κάτι θα σε παρακαλούσα να μου πεις που το κατέβασες μπας και βρούμε άκρη</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">http://e-www.motorola.com/collateral/SM56_DRIVERS.html#linux apo ekei katevasa ton driver gia linux alla tpt... symiwsh... exw to Mandrake Linux 8.2 apo to RAM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.