nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ και στα δύο. Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δε σώζονται τα replays. Δηλαδή δε θα μπορούμε πια να τα βιντεοσκοπούμε τα γκολ με το fraps πχ και να τα μοιραζόμαστε με φίλους; Με το fraps προφανώς και θα γίνεται αλλά μόνο σε PC (εμείς το παίζουμε σε 360 προς το παρόν) και φυσικά μόνο όταν βλέπεις το replay κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι...δέκα μέρες μετά. H Konami έδωσε ρέστα πάλι, αφαίρεσε feature που υπάρχει σε όλα τα ποδοσφαιράκια εδώ και 10-15 χρόνια.
tonypapadovic Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ρε φίλε να κράξουμε, συμφωνώ... Και γω τώρα απλά σκέφτομαι ότι σε λίγες μέρες, απλά θα κάνω uninstall το pro 5 (έχοντας το πατσάκι που αλλάζει το option file μόνο, όχι το μεγάλο) και θα βάλω το 6 ξέροντας ότι ουσιαστικά θα παίζω κάτι που είναι μια από τα ίδια. Δεν μαρέσει και τόσο αυτό, αλλά επειδή το προ το έχω συνδέσει με παρέα κ.λπ. απλά σκέφτομαι ότι για έναν ακόμη χρόνο θα έχουμε την ίδια φάση... Αλλά δεν αντιλέγω να κράξουμε ώστε αυτή η φάση να γίνει καλύτερη!
FireFoxGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Καλά παιδιά είναι πραγματικά απίστευτο... No replay? Και εμείς τι θα κάνουμε; Ντροπή.
Blackjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 ntropi einai ligo re. ante , na min pigainei mprosta les de mporoune , trwne ta lefta allou ktl. Alla na vgazoun toso apla pramata opws to edit kai ta replay px?!?! POSO MLKES einai? To mono pou tous aksizei einai na min agorasei kaneis to game. As to fernei o theios se olous. oute 1€ den aksizoun oi typoi. Giati gia to gameplay ta exoun parei ta fraga tous edw kai xronia. douleia miden...
Bomber-21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Με το fraps προφανώς και θα γίνεται αλλά μόνο σε PC (εμείς το παίζουμε σε 360 προς το παρόν) και φυσικά μόνο όταν βλέπεις το replay κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι...δέκα μέρες μετά. H Konami έδωσε ρέστα πάλι, αφαίρεσε feature που υπάρχει σε όλα τα ποδοσφαιράκια εδώ και 10-15 χρόνια. E ναι αυτό εννοούσα...Σιγά μην ανοίγω το fraps στη μέση του αγώνα... Τα goal τα κάναμε record αφού τα είχαμε σώσει...
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ρε μωρά μν μας ξενερώνετε έτσι!Δλδ τώρα που έχω βάλει το φιφα07 κ δοκιμάζω,θα μείνω σε αυτό;Γιατί ως τώρα είναι πορωτικό,από το 2005 είχα να παίξω.Περιμένω κ γω το προ εβ,να δούμε.Αλλά διαβάζω όλα αυτα....
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ρε μωρά μν μας ξενερώνετε έτσι!Δλδ τώρα που έχω βάλει το φιφα07 κ δοκιμάζω,θα μείνω σε αυτό;Γιατί ως τώρα είναι πορωτικό,από το 2005 είχα να παίξω.Περιμένω κ γω το προ εβ,να δούμε.Αλλά διαβάζω όλα αυτα.... Εφ'όσον το FIFA 07 έχει παρόμοιο χειρισμό με το PES (ακόμα και οι περισσότεροι συνδυασμοί των κουμπιών είναι ίδιοι αν επιλέξουμε "new control system") νομίζω ότι φέτος θα τα παίζουμε και τα δύο. Πέρα από κάθε προσδοκία. Περιμένω να βγουν κάποια ini.big gameplay patches για το FIFA, που να διορθώνουν κάποιες ατέλειες (συμπεριφορά μπάλας μετά από κόντρα, έξοδος τερματοφυλάκων κλπ) και θα το λιώσω πάρα πολύ άσχημα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 egw to fifa to exw liwsei hdh kai perimenw na bgei kana kalo patchaki na diwr8o8oun kapoia mikro problhmata, kana kalutero xortari px...
hives85 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 re paidia telika gia pc to exei kanenas idi to pro???? pos exete vgalei oloi simperasmata?
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Το PES6 δεν έχει βγει μέχρι στιγμής για PC. Τα συμπεράσματα είναι από την έκδοση σε XBOX 360 και δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να αμφιβάλλουμε ότι και σε PC θα είναι το ίδιο κι απαράλλαχτο. Πολύ καλό gameplay (όχι τέλειο όμως) και απαράδεκτα όλα τα υπόλοιπα.
dogg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 emena to gameplay me noiazoi. 8elw na paizw me tous filous mou kai na efxaristieme paixnidi
Bomber-21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 emena to gameplay me noiazoi. 8elw na paizw me tous filous mou kai na efxaristieme paixnidi Εν μέρει συμφωνώ.Εγώ και η παρέα μου έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στο pes και δεν μπορούμε να μάθουμε το fifa.Εγώ κατέβασα το FIFA 07 αλλά δεν μπορούσα να παίξω.Νευρίασα και το απεγκατέστησα.
adi32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 κι εγω τα ιδια απο παλιος φανατικος του φιφα μετα το PES3 δεν αντεχω το φιφα πανω απο ενα δοκιμαστικο παιχνιδι και κατευθειαν τρωει uninstall εν αναμονη λοιπον
schumacher_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Στο προηγούμενο ποστ μου σχετικά με τα pc/console-based παιχνίδια δεν είχα υπόψη μου τα όσα είπατε για το xbox360, οπότε ως προς αυτό τουλάχιστον, παίρνω πίσω αυτά που είπα, γιατί δεν έχω και τη δυνατότητα να τα πάιξω και να δω τι γίνεται και τι τόσο τρομερό έχει π.χ το fifa07 στο x360... Τώρα, σχετικά με το pes6 του ps2, το απέκτησα σήμερα το απόγευμα και μετά από μερικούς αγώνες που έχω παίξει δε μπορώ να πω ότι με έχει απογοητεύσει τόσο όσο περίμενα, αναλογικά με τις αντιδράσεις που βλέπω από άλλους... μετά τους μήνες που παίζω το we10, μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με τη βελτίωση των τερματοφυλάκων, τη μειωμένη ταχύτητα του παιχνιδιού και τη βελτίωση της A.I... προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί κάτι που να με ενοχλήσει ιδιαίτερα, αλλά έχω παίξει και λίγους αγώνες... είναι απώλεια η bundesliga, είναι άσχημες οι περισσότερες μπάλες του παιχνιδιού, αλλά αντέχονται, δε μιλάμε για σοβαρές ελλείψεις... Σαν τελική αίσθηση, είναι το καλύτερο Pro Evolution Soccer που έχω παίξει μέχρι σήμερα και νομίζω ότι αυτό είναι που μετράει... ΥΓ: υπενθυμίζω ότι μιλάω για την έκδοση ps2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.