Blackjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 ksenerwsa hdh...problepw na th bgazoume me fifa metos...mpaaa , pro tha paizoume. Apla exei polla arnitika to g@mimeno pali...
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Apla exei polla arnitika to g@mimeno pali... gia auto 8a th bgaloume me fifa... Exw bare8ei na paizw PRO, to opoio ka8e xrono einai sxedon panomoiotupo me to proigoumeno... Kai otan apofasisoun na allaksoun kapoia pragmata kai eidika na to bgaloun based gia PC, 8a eimai o prwtos pou 8a paei na to agorasei gia na sthriksw th nea prospa8eia...
schumacher_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα δεν το έχω προμηθευτεί, αλλά αν κρίνω από τα σχόλια των περισσοτέρων (αν όχι όλων σας) δεν προβλέπεται να χαρώ ιδιαιτέρως ε... Πάντως φίλε N1ghtW0lf, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, όπως το fifa είναι βασισμένο στο PC, έτσι και το pes είναι βασισμένο στο ps2... και δε νομίζω να γίνει καμία προσπάθεια για αλλαγή... φαίνεται να είναι όλοι βολεμένοι: η EA κάνει μια χαρά πωλήσεις κάθε χρόνο και από την άλλη, η KONAMI δείχνει να είναι ευχαριστημένη με τα κέρδη της και με την αγορά γενικότερα, αφού δεν προσπαθεί να κάνει τίποτα ώστε να βελτιώσει το παιχνίδι της... Άντε να δούμε...
Blackjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα δεν το έχω προμηθευτεί, αλλά αν κρίνω από τα σχόλια των περισσοτέρων (αν όχι όλων σας) δεν προβλέπεται να χαρώ ιδιαιτέρως ε... Πάντως φίλε N1ghtW0lf, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, όπως το fifa είναι βασισμένο στο PC, έτσι και το pes είναι βασισμένο στο ps2... και δε νομίζω να γίνει καμία προσπάθεια για αλλαγή... φαίνεται να είναι όλοι βολεμένοι: η EA κάνει μια χαρά πωλήσεις κάθε χρόνο και από την άλλη, η KONAMI δείχνει να είναι ευχαριστημένη με τα κέρδη της και με την αγορά γενικότερα, αφού δεν προσπαθεί να κάνει τίποτα ώστε να βελτιώσει το παιχνίδι της... Άντε να δούμε... kaneis lathos nomizw. To fifa07 sto 360 ekmetallevetai oti mporei. Kamia sxesi me tin PC version.Antitheta to pes6 gia 360 ypothetw pws tha einai paromoio me auto se pc kai ps2... megali i diafora vlepeis
Bomber-21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Oute save ta goal de mporeis na kaneis!!!! Δεν μπορείς να σώσεις τα goal? :???:
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 kaneis lathos nomizw. To fifa07 sto 360 ekmetallevetai oti mporei. Kamia sxesi me tin PC version.Antitheta to pes6 gia 360 ypothetw pws tha einai paromoio me auto se pc kai ps2... megali i diafora vlepeis Έτσι, σωστός. Το 360 FIFA έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το 360, δεν έχει μεγάλη σχέση με PC. Και για να πω την αλήθεια δεν θα με πείραζε να έχει και το gameplay του PC, με τα skills του και ό,τι άλλο φαίνεται να του λείπει, αλλά η EA είχε δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι άλλο η next gen έκδοση και άλλο οι υπόλοιπες εκδόσεις. Η Konami τόσα χρόνια τώρα το χαβά της με το PS2, δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μια PC based έκδοση περιμένουμε εδώ και πόσο καιρό (όπως είπε και ο N1ghtW0lf) αλλά εις μάτην...
Blackjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δεν μπορείς να σώσεις τα goal? :???:den vlepw na yparxei tropos!!!imarton dld , oute save de valane. Poso mlkes prepei na einai?
mike-intosh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Όποιος θέλει PC-based παιχνίδι ας πάρει PC. Δύσκολο είναι? Άλλο PC, άλλο Play...
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ναι αλλά τα PES δεν είναι PC based με κανέναν τρόπο, αυτό λέμε.
Bomber-21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 den vlepw na yparxei tropos!!!imarton dld , oute save de valane. Poso mlkes prepei na einai? Δε γίνεται με τον κλασσικό τρόπο;;; Μου φαίνεται αδιανόητο να αφαιρούν χαρακτηριστικά αντί να προσθέτουν.
Blackjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δε γίνεται με τον κλασσικό τρόπο;;; Μου φαίνεται αδιανόητο να αφαιρούν χαρακτηριστικά αντί να προσθέτουν. auto lemeeinai MLKES me oli tin ennoia tis leksis. egw to mono pou mporw na skeftw einai oti theloun na ta valoun stin ekdosi gia ps3 tou xronou kai na lene - added auto - added ekeino ktl konami sux gmt mou!
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πραγματικά, δεν μπορείς να σώσεις τα γκολ (και γενικά κανένα replay), δεν το είχα καν παρατηρήσει αυτό, πού να φανταστώ ότι θα μαμακίζονταν ακόμα περισσότερο! Konami sux, δεν λες τίποτα!
tonypapadovic Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πάντως όσο χάλια και να είναι το pro το fifa (τουλάχιστον για πισι) θα είναι πιο χάλια... Άρα πάλι προ θα παίζουμε. Α, όσο για το offside δυστυχώς από την στιγμή που οι προγραμματιστές έχουν λάβει υπόψην τους κατά γράμμα τους κανονισμούς, αν το μικρό δαχτυλάκι του επιθετικού είναι πιο μπροστά, είναι off-side τότε οι παίχτες.
Bomber-21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πάντως όσο χάλια και να είναι το pro το fifa (τουλάχιστον για πισι) θα είναι πιο χάλια... Άρα πάλι προ θα παίζουμε. Α, όσο για το offside δυστυχώς από την στιγμή που οι προγραμματιστές έχουν λάβει υπόψην τους κατά γράμμα τους κανονισμούς, αν το μικρό δαχτυλάκι του επιθετικού είναι πιο μπροστά, είναι off-side τότε οι παίχτες. Συμφωνώ και στα δύο. Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δε σώζονται τα replays. Δηλαδή δε θα μπορούμε πια να τα βιντεοσκοπούμε τα γκολ με το fraps πχ και να τα μοιραζόμαστε με φίλους;
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πάντως όσο χάλια και να είναι το pro το fifa (τουλάχιστον για πισι) θα είναι πιο χάλια... Άρα πάλι προ θα παίζουμε. Α, όσο για το offside δυστυχώς από την στιγμή που οι προγραμματιστές έχουν λάβει υπόψην τους κατά γράμμα τους κανονισμούς, αν το μικρό δαχτυλάκι του επιθετικού είναι πιο μπροστά, είναι off-side τότε οι παίχτες. Γι'αυτό κράζουμε, γιατί δεν έχουμε εναλλακτική ούτε και φέτος, το PES φαίνεται οριακά καλύτερο. Αν ήταν καλύτερο το FIFA τότε προσωπικά δεν θα καθόμουν καν να ασχοληθώ με το PES, ούτε με την Konami. Σωστό αυτό που λες για το offside, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Μέχρι το PES4 ο κανονισμός δούλευε μια χαρά, πέρσι ήταν που το άλλαξαν και έμεινε και φέτος ίδιο κι απαράλλακτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.