Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6 [Official Topic], Release Date: 25oct 2006

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οχι ρε γαμ....δεν θα εχει την αεκ?οποιος ξερει σιγουρα ας μου πει

Δε θυμάμαι το τελευταίο Pro Evolution που είχε την ΑΕΚ μέσα... το 3 ήταν αν δεν κάνω λάθος?? Και στην τελική, γιατί να την έχει? Αν έχεις δει την κατάταξη της uefa, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι μακράν πιο επιτυχημένες ομάδες από την ΑΕΚ...

Στο ελληνικό patch πάντως θα είναι σίγουρα μέσα! :mrgreen:

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε θυμάμαι το τελευταίο Pro Evolution που είχε την ΑΕΚ μέσα... το 3 ήταν αν δεν κάνω λάθος?? Και στην τελική, γιατί να την έχει? Αν έχεις δει την κατάταξη της uefa, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι μακράν πιο επιτυχημένες ομάδες από την ΑΕΚ...

Στο ελληνικό patch πάντως θα είναι σίγουρα μέσα! :mrgreen:

Θέλω να βρεις την κατάταξη της ΟΥΕΦΑ να δούμε πόσο μακράν καλύτερη βαθμολογία έχουν από την ΑΕΚ.

47 Olympiakos Piraeus Gre 8.7125 6.3650 5.3750 16.0350 7.1000 43.587

57 AEK Athens Gre 13.7125 14.3650 4.3750 5.0350 2.1000 39.587

Αυτή είναι η διαφορά του ΟΣΦΠ,των δέκα χρόνων συνεχούς παρουσίας Champions League και της ΑΕΚ με τρεις συμμετοχές και τα δυο προηγούμενα χρόνια με αποκλεισμό από το ΟΥΕΦΑ χωρίς νίκη.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.html

Δημοσ.
Θέλω να βρεις την κατάταξη της ΟΥΕΦΑ να δούμε πόσο μακράν καλύτερη βαθμολογία έχουν από την ΑΕΚ.

47 Olympiakos Piraeus Gre 8.7125 6.3650 5.3750 16.0350 7.1000 43.587

57 AEK Athens Gre 13.7125 14.3650 4.3750 5.0350 2.1000 39.587

Αυτή είναι η διαφορά του ΟΣΦΠ,των δέκα χρόνων συνεχούς παρουσίας Champions League και της ΑΕΚ με τρεις συμμετοχές και τα δυο προηγούμενα χρόνια με αποκλεισμό από το ΟΥΕΦΑ χωρίς νίκη.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.html

Φίλε μου δεν ξέρω πού βρήκες την κατάταξη των ομάδων που λες, αλλά εγώ είμαι πληροφορημένος γι αυτό που έδειξε ο Blackjim ακριβώς από πάνω... και αν δε σου φαίνεται μεγάλη η διαφορά 36/71 ή 44/71, τότε τι να πω... αυτή είναι απλά η άποψή μου και δε νομίζω ότι διαφέρει πάρα πολύ από το πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα... μην κοιτάς τους ΑΚΥΡΟΥΣ στην ΕΑ που είχαν βάλει στο Fifa (2000 αν θυμάμαι καλά) τον Πανηλειακό...

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ!!! ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ!!!???? ΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχχα....καμμενος Πυργιωτης εδω!!!!

3η κατηγορια και πεφτουμεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

Den Mporw Na Katalavw Giati Skalwnete Me Tis Eyrwpaikes Ekdoseis....enw Olos O Kosmos Paizei Winning Eleven 10 Eseis Perimenete Tis Eyrwpaikes....kala Xristougenna Kai Mhn Xanete Kairo Download Winning Eleven 10....

Δημοσ.
Den Mporw Na Katalavw Giati Skalwnete Me Tis Eyrwpaikes Ekdoseis....enw Olos O Kosmos Paizei Winning Eleven 10 Eseis Perimenete Tis Eyrwpaikes....kala Xristougenna Kai Mhn Xanete Kairo Download Winning Eleven 10....

Επειδή έχω το WE10 εδώ και πολύ καιρό, θα σου πω αν είναι καλύτερο ή όχι, σε 2-3 βδομαδούλες... Ωραίο το WE10, αλλά:

- πολύ "εντυπωσιακό" για τα γούστα μου... το να κάνεις π.χ μονοκόματο σουτ στο PES5 ήθελε και λίγο συγχρονισμό, στο WE10 γίνεται και με κλειστά μάτια...

- ο αντίπαλος κάνει επίθεση με 3-4 παίχτες και η άμυνα "πέρα βρέχει"...

- σουτ από οποιαδήποτε γωνία μπορεί να μπει, γιατί μπορεί κάλλιστα να το πνίξει ο τερματοφύλακας...

- κάνεις επίθεση και δίπλα από τον επιθετικό σου ξαφνικά βρίσκεται ο κεντρικός μπακ... (φυσικά σε περίπτωση αντεπίθεσης, τον ήπιες...)

Αν φτιάξουν λοιπόν τους τερματοφύλακες (που όπως έχουν δηλώσει θα είναι πολύ βελτιωμένοι), την άμυνα (να βοηθάει λίγο η cpu και να μην τραβάει τους αμυντικούς στην επίθεσή σου) και προσθέσουν και 1-2 άλλες βλακειούλες, θα είναι σαφώς καλύτερο από το WE10...

Δημοσ.
Winning Eleven X announced by Konami

PES6 360 = Winning Eleven X out the 14 december in Japon on 360.

it's the Pro Evolution Soccer 6 version for Japan market, out this winter .

Winning Eleven Xbox 360 and J.League WE10 + Europa league, the both presented on the TGS 2006.

wex_text03.jpg

Auto gia osous mas priksan oti to PES6 einai to WE10 tou PS2 kai to exoun tooooso kairo ktl ktl...

Δημοσ.
Akuro.....

Dld pes mou eilikrina pisteveis oti to WEX thaxei diaforetiko gameplay apto WE10? an nai tote ok paw paso....periemene na vgei k ta ksanaleme

oxi re. Epeidi esy katevases ena game pou ftiaxtike prin apo ena xrono , oloi stin konami tha stamatisoun kai tha vgazoun ta idia akrivws. Ti ki an einai teleiws neo mixanima ktl.

PS2 r00lz ktl... :P

Δημοσ.

a malista dld ligo frou frou k arwmata sta grafika gia to 360 k egine allo game....afta eina marketing tricks...an pisteveis pws tha vgaloun nea engine sou pa ok paw paso.....ta ksanaleme otan vgei.

A k epishs boreis na deis gameplay vids apo WE10 kai PES6 kai an vreis kamia diafora ektos apti glwssa....ela pes mas

Δημοσ.
a malista dld ligo frou frou k arwmata sta grafika gia to 360 k egine allo game....afta eina marketing tricks...an pisteveis pws tha vgaloun nea engine sou pa ok paw paso.....ta ksanaleme otan vgei.
Re giati kollate toso poly. Dld to we9 apo to we10 pou exeis sto katarameno to ps2 den eixan diafores?!?

E tis analoges allages tha exei pali!! pou to parakseno...

Einai dynaton tosous mines na vgaloun idio akrivws gameplay? Eisai sovaros? Tha tous kraksoun kai oi iapwnes dld !! :P

Edwsa tosa videakia me gameplay sto xbox360 thread. Pane des ta kai meta pes mou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...