littlelouievegos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Νομιζω οτι το βιασαμε το thread με OT ιστοριες για αγριους.. Stick to the topic and rules eleos..
charis_k Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Αφου σε ευχαριστησω για την προθεση σου να ρωτησω ξανα διοτι ισως δεν το διατυπωσα σωστα.Το δισκακι του Pro 6 εχει μια εκδοση ? η μετα απο λιγο καιρο θα βγει αλλη με διαφορετικα δεδομενα... Σε ευαχαριστω και παλι. Σορι. Το πηρα λα8ος πριν... Λογικα δεν αναμενεται νεα εκδωση αμμεσα. Αν καποιος εχει και στοιχεια ή αλλη λογικη απαντηση ας μιλησει τωρα Ισως αρκετα αργοτερα με καλυτερη τιμη;;; Πι8ανων. Αλλα να εχει π.χ.νεα formation, players ktl... δυσκολο μου φαινεται
billpeppas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Na ypen8imisoume stous aggelos2005 & charis_k oti to paron topic einai gia...PC... to subforum me onoma konsoles, nai! einai gia to PS2/PS/Xbox/Xbox360/GameCube! Sopa kale !
Pallaros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δεν σε αφορά το τι έχει κάνει ο καθένας.Ούτε και τίθεται θέμα για το τι κάνει ο κάθε τυπάς που το παίζει "αστυνομικός" όπως λέτε. Το Site στο οποίο μιλάτε αυτή την στιγμή έχει κάποιους κανόνες τους οποίους και αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας. Αν δεν σας αρέσουν ή δεν μπορείτε να τους ακολουθείτε, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Δεν είναι το insomnia.gr κανένα torrentάδικο ούτε warez site. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω ρε φίλε γιατί είσαι τόσο επιθετικός. Ακόμα και σε αυτά που γράφεις στο profile σου επιθετικός φαίνεσαι. Και στην τελική τι είσαι; Μήπως είσαι moderator? Ποιός είσαι που θα μας πεις να μαζέψουμε τα κουβαδάκια μας; Εγώ δε μίλησα ΠΟΤΕ για torrents, εάν είδες το post μου στην αρχή ρώτησα για ένα πρόβλημα frame rate από ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ που νοίκιασα σε Video Club. Απλά σχολίασα το στυλάκι σου που είναι ειρωνικό και προκλητικό. Τι μου την πέφτεις λοιπόν εμένα για τα πειρατικά; Και μην τρελλαίνεσαι εσύ ειδικά είμαι σίγουρος ότι θα είσαι τιγκα στα torrents. Και άσε τα κηρύγματα ρε μεγάλε, δε μασάμε.
indefix78 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά να ρωτήσω κατι? Το pes 6 έχει direct-ip lan? Επειδή και οι δυο θέλουμε πληκτρολόγιο το 5 δεν μπορεσαμε να το χορτάσουμε!!!
SSS787878 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δεν σε αφορά το τι έχει κάνει ο καθένας.Ούτε και τίθεται θέμα για το τι κάνει ο κάθε τυπάς που το παίζει "αστυνομικός" όπως λέτε. Το Site στο οποίο μιλάτε αυτή την στιγμή έχει κάποιους κανόνες τους οποίους και αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας. Αν δεν σας αρέσουν ή δεν μπορείτε να τους ακολουθείτε, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Δεν είναι το insomnia.gr κανένα torrentάδικο ούτε warez site. Είτε σας αρέσει είτε όχι. πολλες φορες δεν εχει σημασια τι λες αλλα πως το λες με τον ιδιο τροπο που δεν θα ελεγες εξω κατι επιθετικα γιατι ισως ο αλλος δεν θα το ανεχοταν ή επειδη δεν θα σε επαιρνε, σωστο θα ειναι να κανεις το ιδιο και εδω. καλο ειναι λοιπον να μιλαμε με καλο τροπο σεβομενοι οπως αναφερεις και εσυ το site που μας φιλοξενει και επειδη εχουμε εδω ενα θεμα που μολις βγηκε απο τον φουρνο και καιει ακομα,καλο ειναι να ασχοληθουμε με αυτο καλυτερα!
Wolfidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Re plakes.... lol..... bill!!!!! xixixixi....
littlelouievegos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Σχετικα με το προβλημα διαβασα σε καποιο site οτι ηδη το γνωριζει η Κοnami και δουλευει σε ενα Patch για αυτο.. Πρεπει να εχει να κανει με caching παντως γιατι μετα απο λιγο το παιχνιδι παιζει σχεδον αψογα..
GnG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά όποιος παίξει οnline θα το παρακαλούσα να μας πει πως πάει απο θέμα lag κ.τ.λ.Αν είναι οκ να πάμε να το αγοράσουμε. Ευχαριστώ edit:Ακόμα μία ερώτηση.Μόλις το έβαλα να το δω και στα options δεν βρίσκω τα screen settings για να αλλάξω ανάλυση etc.Τι έγινε ρε παιδιά.Πλέον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
billpeppas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω ρε φίλε γιατί είσαι τόσο επιθετικός. Ακόμα και σε αυτά που γράφεις στο profile σου επιθετικός φαίνεσαι. Και στην τελική τι είσαι; Μήπως είσαι moderator? Ποιός είσαι που θα μας πεις να μαζέψουμε τα κουβαδάκια μας; Εγώ δε μίλησα ΠΟΤΕ για torrents, εάν είδες το post μου στην αρχή ρώτησα για ένα πρόβλημα frame rate από ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ που νοίκιασα σε Video Club. Απλά σχολίασα το στυλάκι σου που είναι ειρωνικό και προκλητικό. Τι μου την πέφτεις λοιπόν εμένα για τα πειρατικά; Και μην τρελλαίνεσαι εσύ ειδικά είμαι σίγουρος ότι θα είσαι τιγκα στα torrents. Και άσε τα κηρύγματα ρε μεγάλε, δε μασάμε. Κοίτα να δείς σιγουριά που μπορεί να έχει κάποιος, και το πόσο καλά μπορεί να γνωρίζει κάποιον σε κάποιο site στο οποίο είναι 2 μέρες μέλος... Το αν είμαι επιθετικός, ή δεν ξέρω και γω τι, άστο να το κρίνουν οι υπόλοιποι. ciao
m00nlight Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά όποιος παίξει οnline θα το παρακαλούσα να μας πει πως πάει απο θέμα lag κ.τ.λ.Αν είναι οκ να πάμε να το αγοράσουμε. Ευχαριστώ edit:Ακόμα μία ερώτηση.Μόλις το έβαλα να το δω και στα options δεν βρίσκω τα screen settings για να αλλάξω ανάλυση etc.Τι έγινε ρε παιδιά.Πλέον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Ναι πλέον αλλάζουν μόνο από το settings.exe στο φάκελο του παιχνιδιού...Γιατι; Χμ, τι να σου πω... Edit: O billpeppas είναι δεξί χαφ :-P
billpeppas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 και επειδη εχουμε εδω ενα θεμα που μολις βγηκε απο τον φουρνο και καιει ακομα,καλο ειναι να ασχοληθουμε με αυτο καλυτερα! Δηλαδή όταν κάποιο "θέμα" είναι νέο, λες να ξεκινήσουμε να βάζουμε links για cracks, cheats, και torrents huh ? Ελληνάρας FTW !
spirosgate4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 BILLPEPA prwton den eimai karagkiozhs esy eisai o karagkiozhs ths ypo8eshs.........k oloi edw mesa to 3eroun oti les apeires hli8iothtes....oson afora to ban kane oti 8es 3erw arketa apo ypologistes etsi wste na mporw na 3anampw......k terma h paparologia peri pro....einai e3arxhs anohto na milas peri torent afou einai vevaio oti k esy exeis pai3ei paixnidia etsi!!!Skepsou ayto k mono k 8a katalaveis oti eisai toulaxiston adikos me tous allous....epishs exw vrei crack pou douleuei k de se exw anagkh!!!! opoios 8elei pm me na tou to dwsw....Auta gia twra KARAGKIOZAKO!!! esy 3ekinhses na vrizeis oxi egw....alla ti na perimeneis apo ena ZWO!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.