Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6 [Official Topic], Release Date: 25oct 2006

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε λες τίποτα...

Πάντως είναι μεγάλη καφρίλα αυτές οι ερωτήσεις φόρα-παρτίδα "Πείτε μου πού να βρω το cr@ack, δώστε κανά link", μαμάνε!

Δημοσ.
Δε λες τίποτα...

Πάντως είναι μεγάλη καφρίλα αυτές οι ερωτήσεις φόρα-παρτίδα "Πείτε μου πού να βρω το cr@ack, δώστε κανά link", μαμάνε!

Σωστό αυτό. Αλλά και το στυλάκι του αστυνομικού που έχουν μερικοί δεν είναι και τόσο ωραίο...Δηλαδή αυτοί δεν έχουν παίξει ποτέ με crack? Όλα αυθεντικά τα έχουν ;;;;

Δημοσ.
Σωστό αυτό. Αλλά και το στυλάκι του αστυνομικού που έχουν μερικοί δεν είναι και τόσο ωραίο...Δηλαδή αυτοί δεν έχουν παίξει ποτέ με crack? Όλα αυθεντικά τα έχουν ;;;;

Δεν σε αφορά το τι έχει κάνει ο καθένας.

Ούτε και τίθεται θέμα για το τι κάνει ο κάθε τυπάς που το παίζει "αστυνομικός" όπως λέτε.

Το Site στο οποίο μιλάτε αυτή την στιγμή έχει κάποιους κανόνες τους οποίους και αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας.

Αν δεν σας αρέσουν ή δεν μπορείτε να τους ακολουθείτε, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.

Δεν είναι το insomnia.gr κανένα torrentάδικο ούτε warez site.

Είτε σας αρέσει είτε όχι.

Δημοσ.

Ο billpeppas έχει δίκαιο. Άλλωστε για αυτό το σκοπό υπάρχει και ο γούγλης.

Εγώ έχω παραγγείλει το Pes6 και το περιμένω. Έχει να πέσει λιώσιμο πάλι, είτε είναι καλό είτε κακό.

Pes Fan since its fabrication :D

Δημοσ.

billpeppas xalarwse ligo k mhn sxoliazeis.....profanws k esy ola ta paixnidia s den ta exeis au8entika k exeis katevase torent......ok?

pantws to post s poly asteio gelasame opws eipe k o allos prin.....megalh e3ypnada!!!:-D

Δημοσ.

ναι ρε billepepas θα μπορουσες να πεις απλα να μη πεις τιποτα σε αυτο που ρωτησα.Δε νομιζω να παραβαινει τους κανονες μια ερωτηση που δεν αναφερεται σε κανενα μη νομιμο σιτε...Η απαντηση σου απο την αλλη μπερδευει τους αναγνωστες του τοπικ..(Οπως και μενα που σου εστειλα p.m :) )

Δημοσ.
pantws to post s poly asteio gelasame opws eipe k o allos prin.....megalh e3ypnada!!!:-D

Πως να γελάσεις ρε καραγκιόζη αφού για αυτό τον λόγο έχεις φάει ban εδώ άλλες φορές :D

Δημοσ.

Ε καλά, δεν είναι και λίγοι εδώ πέρα αυτοί που προσπαθούν να βάλουν τάξη, άλλοι με ωραίο τρόπο και άλλοι με στυλ "θέλω να γίνω mod στη θέση του mod". Πάντως δεν είναι σωστό να το παρατραβάμε, δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε απ'έξω τους κανόνες του forum, κοινή λογική χρειάζεται, να καταλάβουμε ότι εδώ δεν είναι...πειρατικό site.

Δημοσ.

kala kanoune kai tous krazoune ..........kai liga tous lene....kai pote na mhn exeis diavasei tous kanones tou forum(opws egw) sto mamimeno google an psakseis tha to vgalei PRWTO PRWTO

kala leei o peppas

F F S

edit : geia sou Naso!! :D

Δημοσ.

[offtopic]

Έλα ρε Γιάνναρε, ξεκίνησες με το FSX ή όχι ακόμα? Εμένα σέρνεται και περιμένω τα Vista (και άρα την αναβάθμιση) :)

[/offtopic]

Δημοσ.
Aν ρωτας για το 360, τα drive αλλαζουν στα8ερα.

πραγμα οχι ιδιεταιρα καλο.....

Κατι εχω διαβασει οτι μεγαλο hardware update (kataskeuastiko) 8α γινει του χρονου στην ιδια την κονσολα (asxeto me drives).

Αφου σε ευχαριστησω για την προθεση σου να ρωτησω ξανα διοτι ισως δεν το διατυπωσα σωστα.

Το δισκακι του Pro 6 εχει μια εκδοση ? η μετα απο λιγο καιρο θα βγει αλλη με διαφορετικα δεδομενα...

Σε ευαχαριστω και παλι.

Δημοσ.
[offtopic]

Έλα ρε Γιάνναρε, ξεκίνησες με το FSX ή όχι ακόμα? Εμένα σέρνεται και περιμένω τα Vista (και άρα την αναβάθμιση) :)

[/offtopic]

/offtopic

Mia apta idia.....xalia maura....

/offtopic

Δημοσ.

Όποιος θέλει αγοράζει, όποιος θέλει κατεβάζει. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο. Απο κεί και πέρα όποιος δεν έχει τι να πεί ας μασήσει trident καλύτερα. Θα μου πείτε κάποιοι "εσύ θα μας πείς τι να κάνουμε?", δεν το είπα γι'αυτό όμως. Το λέω έτσι απλά επειδή η trident δεν είναι παράνομη, είναι γευστική και δεν θέλει εγκεφαλική κατανάλωση...

Δημοσ.
Όποιος θέλει αγοράζει, όποιος θέλει κατεβάζει. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο. Απο κεί και πέρα όποιος δεν έχει τι να πεί ας μασήσει trident καλύτερα. Θα μου πείτε κάποιοι "εσύ θα μας πείς τι να κάνουμε?", δεν το είπα γι'αυτό όμως. Το λέω έτσι απλά επειδή η trident δεν είναι παράνομη, είναι γευστική και δεν θέλει εγκεφαλική κατανάλωση...

Offtopic: Stimorol είναι και όχι Trident :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...