Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6 [Official Topic], Release Date: 25oct 2006

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πήρα το παιχνίδι από Video Club. Το έβαλα να τρέξει. ΣΕΡΝΕΤΑΙ !!! Τα frames παίζουν σα να είχα Geforce 3 σε ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΥΣΗ (μέχρι και 800 Χ 600 έβαλα). Έχω Pentium Dual Core 3.2 GHz, Μνήμη 3GB και GeForce 6800 GT !! Δηλαδή τι θέλει για να παίξει σωστά; Έχετε εσείς καμμία τέτοια εμπειρία; Διαφωτίστε με plz (και πάνω που έλεγα να πάω να το πάρω αυθεντικό!!!)

Για να καταλάβετε μιλάμε ότι κολλάει τρελλά. Πατάς πάσα π.χ. ακούς τον ήχο, κολλάει σα φωτογραφία για 3-4 '' και μετά συνεχίζει το άλλο frame κ.ο.κ.

Λειτουργικό Σύστημα : Windows XP

Δημοσ.
Εγω το πηρα απο ενα video club στο Νεο Κοσμο.. Κανε ενα search στο skroutz μου εβγαλε 4-5 που το χουν..

Φίλε μου καλησπέρα. Αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα frame rate στο παιχνίδι; Απάντησέ μου σε παρακαλώ. Να είσαι καλά !!

Δημοσ.

paides help. xronia twra kai apo epoxh fifa paizw me to keyboard

to R2 sto pro to eixa panta sto space twra de mporw na to setarw me tpt

xerei kaneis pos mporw na to kanw h kana tip?

mesa sto game den briskw pou setarontai to plhktra para mono se afinei na ta kaneis switch ayta pou ipotithete exeis orisei apo ta settings exw apo to game.

ekei to space den mporw na to orisw pouthena

Δημοσ.
Φίλε μου καλησπέρα. Αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα frame rate στο παιχνίδι; Απάντησέ μου σε παρακαλώ. Να είσαι καλά !!

Ναι και αυτο θα σου ελεγα τωρα!! Δεν ειναι προβλημα framerate φαινεται.. Ειναι jerkiness(κολληματα) που σημαινει οτι ειναι bug.. Καποιες στιγμες παιζει κανονικα και αμεσως παλι jerkiness..

Και δεν ειναι θεμα συστηματος.. [email protected] GHz 2GB Ram kai x1900xtx.. Και κολλαει σε καθε αναλυση.. Στην αρχη ελεγα μηπως ειναι τα χειριστηρια.. Τα εβγαλα τπτ..Μετα εκλεισα firewall και antivirus παλι τπτ.. Drivers τελευταιοι.. Τι να πω;:confused:

Δεν πιστευω να ειναι κανα bug των dual core τη σημερον ημερα ..

Αφου το χεις και εσυ παντως καποιο bug θα ειναι θα το βρουμε..

Θα μας το αναφερουν και αλλοι αν ειναι κατι θα κανουμε..

Δημοσ.

δεν το εχω ακομα αλλα απο παλια ετρωγε κοληματα λογω ηχου

για δοκιμασε στο dxdiag na valeis basic acceleration ston hxo

δεν φανταζομαι οτι εχει ακομα το ιδιο προβλημα που ειχε και το PES3!

Δημοσ.
δεν το εχω ακομα αλλα απο παλια ετρωγε κοληματα λογω ηχου

για δοκιμασε στο dxdiag na valeis basic acceleration ston hxo

δεν φανταζομαι οτι εχει ακομα το ιδιο προβλημα που ειχε και το PES3!

Μπα δεν ειναι το sound hardware accelaration το δοκιμασα,δεν ειχα ουτως ή αλλως ποτε τετοιο προβλημα με τον ηχο...Αντε να δουμε..

Δημοσ.

Εγώ μόλις το νοίκιασα και το εγκατέστησα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα!!

Εντυπώσεις λογικά θα ξέρετε απότε δεν θα μπω στη διαδικασία να το συγκρίνω με το 5.

Σχετικά με την ταχύτητα το παιχνίδι πάει σφαίρα.!

Μου τρέχει καλύτερα απ' το 5!!!!

AMD Athlon XP 1500+

GeFoce 4 MX 440

512MB RAM

και το παιχνίδι πάει σφαίρα στα 1024*768 medium

Δεν το περίμενα!!! :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ναι και αυτο θα σου ελεγα τωρα!! Δεν ειναι προβλημα framerate φαινεται.. Ειναι jerkiness(κολληματα) που σημαινει οτι ειναι bug.. Καποιες στιγμες παιζει κανονικα και αμεσως παλι jerkiness..

Και δεν ειναι θεμα συστηματος.. [email protected] GHz 2GB Ram kai x1900xtx.. Και κολλαει σε καθε αναλυση.. Στην αρχη ελεγα μηπως ειναι τα χειριστηρια.. Τα εβγαλα τπτ..Μετα εκλεισα firewall και antivirus παλι τπτ.. Drivers τελευταιοι.. Τι να πω;:confused:

Δεν πιστευω να ειναι κανα bug των dual core τη σημερον ημερα ..

Αφου το χεις και εσυ παντως καποιο bug θα ειναι θα το βρουμε..

Θα μας το αναφερουν και αλλοι αν ειναι κατι θα κανουμε..

Πρέπει να είναι πρόβλημα του παιχνιδιού με τους dual core. Γιατί όσοι δεν έχουν Dual Core το παιχνίδι είναι ΟΚ. Όσοι έχουν dual έχουν όντως αυτό το jerkiness. Και εμένα το ίδιο. Παίζει λίγο, κολλάει, παίζει κολλάεί.

Κρίμα πάντως γιατί μέχρι να βγάλουν patch θα περάσει πολύς καιρός.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το έχει κατεβάσει κανένας για PC?

Έχει κυκλοφορήσει στα γνωστά torrents site αλλά όλα τα torrents που έχω δοκιμάσει σέρνονται στο κατέβασμα μέχρι που σταματάνε εντελώς. Αν κάποιος το έχει κατεβάσει (ή γνωρίζει οτι κάποιος tracker έχει καλή ταχύτητα) παρακαλώ ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα με το link!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

To crack θα το βρείς εδώ

Edit:

Ή κάποιοι εδώ έχουν νοητικά προβλήματα ή δεν ξέρω και γω τι.

Σταματήστε να με κάνετε add στο MSN ζητώντας μου το....crack!

Σταματήστε να μου στέλνετε PM ζητώντας cracks/warez.

FFS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...