Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6 [Official Topic], Release Date: 25oct 2006

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γνωρίζει κάποιος τις απαιτήσεις του PES 6?

Recomended Specifications:

Xbox 360 with hdd,

2-4 wireless controllers,

HD TV optional.(de me xaloulou ka8oloulou xwris).

LOL

Σοβαρα επσακσα αλλα δεν ειδα να παιζουν specs gia pc version yet.

Δημοσ.

καλημερα σας

καλως να ερθει και στην ελλαδα το pro6 με μια ερωτηση.

Λοιπον θα το αγορασω καποια στιγμη απλα ( XBOX360 )δεν ξερω να το παρω τωρα η αργοτερα, θα ηθελα να ηξερα αν με το καιρο κανουν up date η μια εκδοση θα ειναι για ολη τη χρονια ?

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.
καλημερα σας

καλως να ερθει και στην ελλαδα το pro6 με μια ερωτηση.

Λοιπον θα το αγορασω καποια στιγμη απλα ( XBOX360 )δεν ξερω να το παρω τωρα η αργοτερα, θα ηθελα να ηξερα αν με το καιρο κανουν up date η μια εκδοση θα ειναι για ολη τη χρονια ?

ευχαριστω προκαταβολικα!

Aν ρωτας για το 360, τα drive αλλαζουν στα8ερα.

πραγμα οχι ιδιεταιρα καλο.....

Κατι εχω διαβασει οτι μεγαλο hardware update (kataskeuastiko) 8α γινει του χρονου στην ιδια την κονσολα (asxeto me drives).

Δημοσ.

δεν ξερω αν κατεβαινει αλλα σιγουρα κουβεντα στην κουβεντα με εχετε πριζωσει για τα καλα και ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου!

Δημοσ.

mipos xerei kanenas an iparxei kanenas allos toopos pou na mporoume na sizitame themata opos pou mporoume na "agorasoume" afta pou psaxnoume sto net ....exmm..elpizw na me katalavenetai:P pm me an den ginetai na postaretai

Δημοσ.

blackjim για να παίξει θέλει να κάνεις Mount το image με daemon και να ανοίξεις το exe του παιχνιδιού με το προγραμματάκι των procyon.Αν δεν το έχεις στείλε μου pm να σου το δώσω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...