Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6 [Official Topic], Release Date: 25oct 2006

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά προ παίζω από το 2001,το 1ο που είχε βγει.Είχε έρθει ένας φίλος και το είχε φέρει από θεσ/νίκη,έλεγε έχω ένα νεο ποδοσφαιράκι,δν μπορούσα να το μάθω με τπτ.Όμως τλκ με κέρδισε κοντά του,από τότε έχω παίξει όλα τα προ και εχω κ original το 2ο στο psx!!!Αλλά κανένα στο ps2 και στο pc,μόνο σπασμένο το 5ο!χεχε!

Τα φίφα απλά τα δοκίμαζα από τότε 2-3 παιχνίδια,αλλά το 07 επειδή δν έχω το προ συμβιβάζομαι με αυτό το οποίο με κάνει κ κολάω!Ελπίζω μν γυρίσουμε σ εποχές φιφα!Για pc ε!

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To PES6 έχει το καλύτερο gameplay και το καλύτερο A.I. από κάθε άλλο ποδοσφαιράκι. Αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την βλακεία που δέρνει την Konami όχι μόνο να μην βελτιώνει τους υπόλοιπους τομείς, αλλά να τους κάνει και χειρότερους, αφαιρώντας συνεχώς features!

Εάν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο θα παίζουμε "κόκκινοι εναντίον μπλε", που έλεγα πιο πάνω, χωρίς να έχουμε καθόλου licenses, κύπελλα, master league ή manager mode, με μία άσπρη μπάλα σε ένα άθλιο γήπεδο χωρίς χορτάρι. Το θέλει κανένας αυτό? Δεν θα ήθελαν όλοι ένα παιχνίδι με gameplay PES και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του FIFA? (σε αυτά προσθέτω και το μακρινό σουτ του FIFA07, το οποιο και θεωρώ το καλύτερο σε ποδοσφαιράκι).

Το τι παίζαμε όοοολα τα προηγούμενα χρόνια δεν νομίζω να έχει σημασία, δεν παίζει κάποιος PES για να λέει στους φίλους ότι "παιδιά, ξέρετε εγώ παίζω pro!". Το παίζει γιατί είναι το καλύτερο. Εάν του χρόνου είναι καλύτερο το FIFA όλα τα PES θα φύγουν από το παράθυρο, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι έπαιζα στο παρελθόν και να κολλησω μαζί του. Αν ήταν έτσι θα έπαιζα ακόμα Kick Off 2. Και τα παιχνίδια της Anco ήταν κάποτε έτη φωτός μπροστά (χωρίς να έχουν καλά γραφικά) αλλά δεν εξελίχθηκαν και τα έφαγε ο ανταγωνισμός (και η EA Sports που μόλις ξεκινούσε την πορεία της).

Όταν μία εταιρεία επιμένει να αναπτύσσει το παιχνίδι της πάνω σε μία... παλαιολιθική κονσόλα (ονόματα δε λέμε), μία μέρα θα πάρει αυτό που της αξίζει.

Δημοσ.

To pes 6 sto 360 einai mia wraia arpaxth ths konami. Oson afora ta grafika einai mhpws tyxaio oti ektos tou koryfaiou kojima oloi oi ypoloipoi giapwnezoi developers pou aneptysan paixnidia me bash to ps2 exoun twra probs na perasoun sthn next gen epoxh? Amfiballw an oi perissoteroi apo aytous xeroun ti 8a pei shaders. :P

Δημοσ.

Καλά το τί ανακρίβεια έχουν διαβάσει τα ματάκια μου εδώ μέσα δε λέγεται. Κλασικά, πάει ένας μπροστάρης στη γκρίνια και ακολουθεί τυφλά το πιστό κοπάδι. Βγαίνει ένας και αμολάει ένα "αααα! Το PES6 δεν έχει Save Replay!" και αμέσως περνάει σαν δεδομένο. By the way μόλις έσωσα το 4ο μου γκολ, μιλάω για PS2. Το ότι η έκδοση του 360 είναι πετσοκομμένη το περίμεναν όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει τη σειρά και την εξέλιξή της από κονσόλα σε κονσόλα. Όπως επίσης ξέρουν ότι πλήρως next-gen based PES θα δούμε σε 2 χρόνια. Αυτά για τους όψιμους επικριτές της Konami.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Konami απευθυνόταν και απευθύνεται στο Ιαπωνικό κοινό, το οποίο έχει μια διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο εν γένει. Το πέρασμα της σειράς στην Ευρώπη και στην Αμερική επήλθε τυχαία και πειραματικά αρχικά, κυρίως λόγω της παντοκρατορίας της EA στον υπόλοιπο κόσμο. Κι ακριβώς επειδή οι Ιάπωνες εξετάζουν κυρίως το gameplay και μετά τα υπόλοιπα, γι αυτό και η εταιρία επικεντρώνεται χρόνια τώρα εκεί.

Τέσπα εν ολίγοις, το PES6 είναι για μένα το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει από το Tehkan και μετά. Γιατί απλά μου επιτρέπει να βγάζω στο γήπεδο αυτό που θέλω, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο football sim. Κι ας λείπουν διάφορα χαρακτηριστικά που άλλοι θεωρούν σημαντικά. Πριν το ρίξετε λοιπόν στην πυρά δοκιμάστε το πρώτα και μην αφήνετε κανένα να σας προκαταβάλλει.

Όσο για το FIFA, πράγματι είναι αρκετά βελτιωμένο και κάνει αξιόλογη προσπάθεια να μοιάσει στο PES, αλλά προσωπικά εξακολουθεί να μη με καλύπτει, παρόλο που στο 360 είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και ανταγωνίζεται το σαφώς ημιτελές PES. Υπομονή και η τάξη θα αποκατασταθεί πλήρως... ;)

Δημοσ.

re m00nlight , afou den exei save replay sto 360 , ti na pw?

xestikame gia to ps2. opws ki esy fantazomai gia to 360.

Opws to eipes omws oi palioiapwnes noiazontai mono gia mia konsola 7 etwn kai oxi gia mia olokainourgia me pollaplasies dynatotites.

Auto egw to vlepw mlki@ megistou megethous. Esy de kserw pws to vlepeis.

Ena game den exei mono gameplay. Einai ki alla pramata.

Kai milwntas gia iapwnes kai malista tin xazoKonami.

Sto mgs to kainourgio gia to ps3 giati kanoun toso epidiksi twn grafikwn kai oxi tou gameplay?

mathane oti yparxoun kai grafika?

Δημοσ.

Καταρχήν δεν αναφερόμουν προσωπικά σε εσένα, δε θυμόμουν καν ποιος το είχε πρωτοπεί. Και όχι, δε χεστήκαμε για το PS2 και ούτε φυσικά για το 360. Μην ξεχνάς ότι πολύ περισσότεροι και φέτος στο PS2 θα τη βγάλουν. Και καλά κάνετε και επισημαίνετε τις ελλείψεις, εγώ ήθελα απλά να διευκρινίσω ότι τα παραπάνω αφορούν κυρίως το 360 και όχι το PS2.

Όπως είπα και πριν, η κονσόλα σου θα αρχίσει να αξιοποιείται από την Konami και από τις περισσότερες εταιρίες από το μεθεπόμενο χρόνο, άντε να πω από του χρόνου να μην ακουστώ απαισιόδοξος. Και αυτό προκύπτει από μια απλή σύγκριση του PES2 με το PES6.

Συμφωνώ ότι πλέον δε φτάνει μόνο το gameplay. Και περιμένω στις νέες κονσόλες να δω και τα υπόλοιπα. Αλλά όχι από φέτος...

PS: Αν και offtopic, όλα τα MGS είχαν γραφικά που έφερναν το εκάστοτε μηχάνημ στα όριά του, από NES μέχρι PS2, δεν είναι νέα ανακάλυψη...

Δημοσ.
To PES6 έχει το καλύτερο gameplay και το καλύτερο A.I. από κάθε άλλο ποδοσφαιράκι. Αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την βλακεία που δέρνει την Konami όχι μόνο να μην βελτιώνει τους υπόλοιπους τομείς, αλλά να τους κάνει και χειρότερους, αφαιρώντας συνεχώς features!

Ωραία τα όσα λες, αλλά έχω ήδη ξεκαθαρίσει ότι μιλάω αποκλειστικά και μόνο για την ps2 έκδοση... για το x360 θα συμφωνήσω με τον m00nlight: δεν πρόκειται παρά μόνο για αρπαχτή... όταν κάποιοι είχαν τρελαθεί με την "αποκλειστικότητα" του pes στο x360, δεν είχαν σκεφτεί μάλλον τα προβλήματα που ίσως να εμφανίζονταν στην πορεία... και τα οποία μάλλον η KONAMI απλώς παρέκαμψε και έβγαλε μία ημιτελή έκδοση του παιχνιδιού...

Στην τελική, δεν θέλω ούτε να πικάρω όσους έχουν x360, ούτε να απαξιώσω την κονσόλα που εξάλλου έχει δείξει το τι μπορεί να κάνει, αλλά τα άσχημα που εσύ και ο blackjim βλέπετε, δυστυχώς είναι μόνο για το xbox... και αυτό που εγώ παίρνω από τη συζήτηση είναι ένα γενικό αρνητικό κλίμα για το παιχνίδι, ενώ δεν είναι αυτό που του αξίζει...

Και ναι, θα δώσω λεφτά, αλλά για την έκδοση pc, για να παίζω online... :-D

Δημοσ.

Dld symfwneis oti i konami einai kapoia xronia pisw apo tous allous?

Giati an deis to NBA 2K7 px kanei papades se ola. G@mato gameplay alla kai grafika kai ola ( kai exw dei mono to demo akomi!! ).

Enw to pes6 afairei autonoita pramata pou den tis kostizei tpt na ta exei mesa!! Poso mallon na prosthesei nea features kai na veltiwsei kapoios tomeis.

Sry alla ps2 egw den akoumpaw. Einai palaiolithiko. Paizw kai sto PC ama einai.

To an tha tin vgaloun polloi ekei de me noiazei katholou.

Gia tin 360 ekdosi me noiazei giati ypothetika eprepe na einai kai i kalyteri me megali diafora. Omws oi kompleksares oi iapwnes einai ston kosmo tous...

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα φίλε Blackjim. Η Konami βασίστηκε στην πλειοψηφία, και η πλαιοψηφία λέει PS2, σε νοιάζει δε σε νοιάζει. Θέλουμε ενα PC based PES, ένα XBOX 360 based PES, ένα PS2 based PES και σε λίγο κι ένα αποκλειστικά για PS3. Δεν πάει έτσι όμως. Και σου ξαναλέω, αν περίμενες κάτι παραπάνω, δε φταις εσύ αλλά αυτοί που σου φούσκωσαν τα μυαλά και σ έκαναν να περιμένεις το απίστευτο next gen ποδοσφαιράκι...

Δημοσ.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα φίλε Blackjim. Η Konami βασίστηκε στην πλειοψηφία, και η πλαιοψηφία λέει PS2, σε νοιάζει δε σε νοιάζει. Θέλουμε ενα PC based PES, ένα XBOX 360 based PES, ένα PS2 based PES και σε λίγο κι ένα αποκλειστικά για PS3. Δεν πάει έτσι όμως. Και σου ξαναλέω, αν περίμενες κάτι παραπάνω, δε φταις εσύ αλλά αυτοί που σου φούσκωσαν τα μυαλά και σ έκαναν να περιμένεις το απίστευτο next gen ποδοσφαιράκι...
diafwnw.

Prwton kaneis de mou fouskwse ta myala. Kathomai kai psaxnw monos mou auta pou me endiaferoun.

2on, an theloun to "PS2 based" game , na to poulan mono ekei. Ta ports ti ta kanoun? Gia tin arpaxti. ara , -> APATEWNES.

Oi alles etairies pws kanoun games pou aksiopoioun kathe systima re?

EA , 2K , ktl ktl ktl

mlkes einai? NA vgazane mia patata sto PS2 kai na tin pethenane sta ports opws i xazokonami.

de to kanoun giati sevontai tous pelates tous kai kseroun na kanoun kai games.

an eixes kai sy 360 isws ta evlepes alliws. Twra pou ( ypothetw ) exeis PS2 , sta @@ sou gia ta alla. Kai dikaiwma sou vevaia.

Alla oi typoi einai aparadektoi. Apo mena pantws € de tha doune ksana.

btw , to "το απίστευτο next gen ποδοσφαιράκι..." den einai auto pou exei ena save replay kai ena swsto edit mode mesa. Exei paara polla parapanw. Auto pou vgalane einai ligotero kai apo imiteles. Gia na kseroume ti leme.

Den exoun tin paramikri idea ti tha pei nextgen. Oute me ta kyalia de to vlepoun.

Vale ena allo game sto 360 kai meta to pes6. Meta ela na mou peis gia "το απίστευτο next gen ποδοσφαιράκι..." ;)

sry gia to yfos alla mou tin varaei pou kapoioi pane na "dikaiologisoun" ta adikaiologita :)

As ta dinoun ta alla koroida.

Δημοσ.

Νομίζω δε διάβασες καλά τα ποστ μου. Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω τίποτα, παρά μόνο να πω ότι για πολλούς ήταν αναμενόμενα όλα αυτά. Και όσο για την EA που σέβεται τους πελάτες της, είδαμε τι έκανε όσο ήταν μονοπώλιο, βλέπουμε τι κάνει και στον τομέα του NBA, κάθε πέρσι και καλύτερα, ας είναι καλά το 2K7. Το να απαξιώνεις όμως τόσο εύκολα μια εταιρία-θρύλο στα χρονικά του gaming το θεωρώ εντελώς λάθος. Και σου ξαναλέω, στο PS2 έκανες να δεις σοβαρό PES τρία χρόνια, από το 4 και μετά δηλαδή. Μη σου κάνει εντύπωση αν κάνεις άλλα τόσα και στο XBOX/PS3.

Κι όσο για το αν ξέρουν τι είναι next-gen, κράτα μια πισινή μέχρι να δεις ένα δυνατό τους τίτλο σε XBOX/PS3. Και τότε έλα να τα ξαναπούμε, όταν θα έχουμε απτές αποδείξεις.

Δημοσ.
Νομίζω δε διάβασες καλά τα ποστ μου. Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω τίποτα, παρά μόνο να πω ότι για πολλούς ήταν αναμενόμενα όλα αυτά. Και όσο για την EA που σέβεται τους πελάτες της, είδαμε τι έκανε όσο ήταν μονοπώλιο, βλέπουμε τι κάνει και στον τομέα του NBA, κάθε πέρσι και καλύτερα, ας είναι καλά το 2K7. Το να απαξιώνεις όμως τόσο εύκολα μια εταιρία-θρύλο στα χρονικά του gaming το θεωρώ εντελώς λάθος. Και σου ξαναλέω, στο PS2 έκανες να δεις σοβαρό PES τρία χρόνια, από το 4 και μετά δηλαδή. Μη σου κάνει εντύπωση αν κάνεις άλλα τόσα και στο XBOX/PS3.

Κι όσο για το αν ξέρουν τι είναι next-gen, κράτα μια πισινή μέχρι να δεις ένα δυνατό τους τίτλο σε XBOX/PS3. Και τότε έλα να τα ξαναπούμε, όταν θα έχουμε απτές αποδείξεις.

e ma to les ki esy re. Oti kanane 3 xronia na akisopoiisoun kati pou oi alloi to kanoun se merikous mines.

Den einai mlkes dld?

Pws to les esy?

I ea pantws tetoies xontrades den ekane pote. Na afaireis to save replay kserw gw...

imarton

Anamenomena itan sigoura. Edw kai mines ta evlepa. Ti paei na pei auto?

Apla twra to exw sta xeria mou kai vgazw asfali symperasmata.

Δημοσ.

To ps2 einai o logos pou h konami sto pro exei meinei toso pisw apo 8ema grafikwn. To blepame sto pc tosa xronia to blepoume kai sto 360 twra.

Mbrosta sthn EA h Konami einai mikrh etaireia. Den exei tis dynatothes na ftiaxei 2-3 mhxanes grafikwn gia ka8e mhxanhma xexwrista. Edw oute h EA to kanei. Opote ftiaxnei mia gia to pio adynato systhma kai thn pernaei kai sta ypoloipa ta opoia einai eykolo san pio dynata na thn trexoun.

Exoun pei oti ayth einai h next gen mhxanh tous. Opote 2 pragmata mborei na symbainoun. Eite mas douleuoun eite ontws toso mboroun kai toso kanoun. Egw prwsopika pisteyw oti einai to 2.

Opote mhn perimenete kai 8aymata apo thn Konami. Exoun brei thn kota me ta xrysa ayga kai oso to fifa psaxnetai den prokeite na doume megales diafores.

H monh lysh einai na apodeixtei to fifa sto 360 next gen kai sto gameplay (gia grafika to xeroume) mbas kai zoristoun pros iapwnia meria mias kai h nea mhxanh ths EA apo tou xronou 8a perasei kai stous ypoloipous.

P.S.: A kai mhn xexname tous next gen titlous ths konami

Xbox 360

- Winning Eleven-Serie

PlayStation3

- Coded Arms Assault (Me UE3 engine. O CliffB prepei na tous kanei mynhsh)

- Mahjong Kakutou Club (1080p sigoura)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...