antonl Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ούτε καν το post του (χαμένου) asmilon δε διάβασες ρε jason; Παλιότερα, με το disconnect / reconnect που αναφέρεται άλλαζες IP, οπότε μπορούσες να κατεβάσεις χωρίς χρονικό περιορισμό απ το RS. Φυσικά έπρεπε να χεις modem για να πιάσει η μέθοδος. Αργότερα νομίζω μπήκαν στο παιχνίδι και τα cookies.
alquiii Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μην μπρερδευεσαι. ΜΕ ipconfig / release kai renew ειναι για την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ IP. Δεν αλλαζει η public σου. ΚΑμια σχεση με την public
tsakonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 στο montem αλλάζει η public...k ήταν αρκετό για το rs τότε
tsakonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 με ipconfig /renew. τα σκέτα modem δίνουν public ip. τα modem-router όχι
washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ^ Τί λες παιδί μου. Με modem-router, λούστηκες; ....Λούσου με modem-router, και θα δεις
tarantules Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Την IP ξέρουμε να την αλλάζουμε.Κανένα τρόπο να μην περιμένουμε την αντίστροφή μέτρηση ξέρει κανένας; Ιδού η απορεία
SteveAngello Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παλιότερα, με το disconnect / reconnect που αναφέρεται άλλαζες IP, οπότε μπορούσες να κατεβάσεις χωρίς χρονικό περιορισμό απ το RS. Ε και τώρα έτσι δεν γίνεται? Την IP ξέρουμε να την αλλάζουμε.Κανένα τρόπο να μην περιμένουμε την αντίστροφή μέτρηση ξέρει κανένας; Ιδού η απορεία Γι αυτό αναγκαστικά θα περιμένεις. Άμα έχεις download manager όμως δεν σε νοιάζει...
antonl Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ε και τώρα έτσι δεν γίνεται? [...] Δεν έκανες quote ολόκληρο το μήνυμά μου που εξηγώ τι εννοώ. Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.