Προς το περιεχόμενο

Rapidshare χωρίς να περιμένεις για το επόμενο download

overdrivehome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
OEO anthony_crete εξαρταται απο την πολιτικη του ISP σου.

Με την forthnet με το που κανω αποσυνδεση εχω χασει την ΙΡ μου. Με αλλες εταιριες οπως HOL η ΙΡ μενει σχεδον στατικη αλλαζει αραια και που...

Και εγώ με OTENET και USB modem SAGEM μέσα σε λίγα seconds από το logout ξανακάνω login και μου δίνει νέα ip....Βέβαια δε με απασχολεί αυτό πια καθ'ότι εδώ και λίγο καιρό έχω premium account μαζί με ένα άλλο παιδί....:twisted: :twisted:

Πάντως όντως η καλύτερη επιλογή είναι τα torrents.Εγώ κατεβάζω 70% από torrents και 30% από rapidshare.Αλλά κατεβάζω πολύ λίγα αρχεία...Ο συνιδιοκτήτης του premium account το αξιοποιεί περισσότερο...

Δημοσ.

to kalitero pou ekana ego me to rapidshare pantos paidia einai agorasa 1 xrono premium kai meta mirasa tous kodikous se filarakia enanti xrimatikou posou

bebaia den to ekana emporio alla oti antistixouse sto kathena mas..

5 atoma * 15 to atomo = 75 eyro enas xronos kai kanena problem!!!

Δημοσ.

oeo συνονόματε, ωραία και καλά αυτά που λες αλλά εμένα την IP μου την παίρνουν μέσα σε 20 sec.!

einai polu perizititi vlepw....

enw emena tou kakomoiri (HOL)......perimenw na xionisei gia na dw aspri mera!! :D

Δημοσ.
5 atoma * 15 to atomo = 75 eyro enas xronos kai kanena problem!!!

καλο αυτο φιλε,αλλα με DSL,δεν φτανει ουτε για ζητω!

3GB την ημερα για συνολικα 5 ατομα,ειναι πολυ λιγο.

Δημοσ.

Eδωσα 10 ευρουλάκια και κατεβάζω σαν κύριος.

Ούτε να ψάχνω για prοxies που σπάνια αν όχι ποτέ δεν βρίσκεις,ούτε disconnect που με την HOL δεν βγάζει πουθενά,ούτε τίποτα.

Τώρα που θα βάλω όλα αυτά(και τι θα τα κάνω)που κατεβάζω, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

HI PAIDIA BRIKA KATI POU MPOREI NA SAS FANEI XRISIMO.RAPIDSHARE XORIS NA PERIMENEIS WRES NA PAREIS TO EPOMENO DOUNLOAD SOY,MONO MIA SYNDESEI KAI APOSINDESH.LOIPWN

KANOUME APOSINDESEI KAI META (ENARXH) (ALA TA PROGRAMMATA) (DOHTHIMATA)(GRAMMH ENTOLWN) KAI GRAFOUME TA E3IS..ENA ENA KAI ENTER ENOITE

@echo off

echo ipconfig /flushdns

ipconfig /flushdns

echo ipconfig /release

ipconfig /release

echo ipconfig /renew

ipconfig /renew

exit

Ρε παιδια πως το την ακυρώνουμε αυτήν την εντολή?Γιατί το έκανα στο pc μου και δε μπορώ να μπω σε κάποια site.

Πως το ακυρώνω ρε παιδια ας απαντηση καποιος

Δημοσ.

Επειδη θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σχεση μπορει να εχει η ανανεωση της ip με το rapidshare ?

Δεν εχει να ακυρωσεις κατι, η εντολη απλως κατι renew την εσωτερικη Ip σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...