Προς το περιεχόμενο

Rapidshare χωρίς να περιμένεις για το επόμενο download

overdrivehome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HI PAIDIA BRIKA KATI POU MPOREI NA SAS FANEI XRISIMO.RAPIDSHARE XORIS NA PERIMENEIS WRES NA PAREIS TO EPOMENO DOUNLOAD SOY,MONO MIA SYNDESEI KAI APOSINDESH.LOIPWN

KANOUME APOSINDESEI KAI META (ENARXH) (ALA TA PROGRAMMATA) (DOHTHIMATA)(GRAMMH ENTOLWN) KAI GRAFOUME TA E3IS..ENA ENA KAI ENTER ENOITE

@echo off

echo ipconfig /flushdns

ipconfig /flushdns

echo ipconfig /release

ipconfig /release

echo ipconfig /renew

ipconfig /renew

exit

MH FOBITHITE EINAI AKINDINWWWWWWW.DOKIMASMENO KALA DOWNLOAD

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή, όταν θέλεις να κατεβάσεις π.χ. 30 parts πρέπει να είσαι από πάνω μόλις τελειώνει το part για να κάνεις αυτά. Πολυ ωραια...

Δημοσ.

Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα του rapidshare, το ξέρει και ο σκύλος μου ότι με disconnet connect δουλεύει το rapidshare, όλα τα άλλα τι τα θέλεις ;

KALHTERO KAI AN BREIS STEILTO KAI SE EMENA

premiun account ;)

Δημοσ.

Καλα κανεις και θες να προσφερεις overdrivehome, απλα αυτο που αναφερεις το ειχαν γραψει και πιο παλια και θα δουλεψει μονο αν καποιος εχει μοντεμ και οχι ρουτερ. Επισης πρεπει ο παροχεας σου να σου αλλαζει την ΙΡ καθε φορα που ξανασυνδεεσαι, η HOL, για παραδειγμα, αν θυμαμαι καλα δε στην αλλαζει...

Και το μεγαλυτερο μειον για εμενα ειναι οτι πρεπει να εισαι απο πανω για να το κανεις αυτο, αν κατεβαζεις ενα αρχειο σε πολλα κομματια δε θα κανεις αλλη δουλεια :-?

Για εμενα Torrents και παλι Τοrrents...

Δημοσ.
HI PAIDIA BRIKA KATI POU MPOREI NA SAS FANEI XRISIMO.RAPIDSHARE XORIS NA PERIMENEIS WRES NA PAREIS TO EPOMENO DOUNLOAD SOY,MONO MIA SYNDESEI KAI APOSINDESH.LOIPWN

KANOUME APOSINDESEI KAI META (ENARXH) (ALA TA PROGRAMMATA) (DOHTHIMATA)(GRAMMH ENTOLWN) KAI GRAFOUME TA E3IS..ENA ENA KAI ENTER ENOITE

@echo off

echo ipconfig /flushdns

ipconfig /flushdns

echo ipconfig /release

ipconfig /release

echo ipconfig /renew

ipconfig /renew

exit

MH FOBITHITE EINAI AKINDINWWWWWWW.DOKIMASMENO KALA DOWNLOAD

Όλα καλά και ωραία φίλε μου αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί φωνάζεις;σβήστα τα fu@@@ing caps lock και μίλα σαν άνθρωπος

Δημοσ.

Για εμενα Torrents και παλι Τοrrents...

κι εγω!!!!

παιδια, το θεμα δε θελει πολυ συζητηση. Μπορει το κολπο του overdrivehome να λεει κατι, αλλα μετα απο λιγο καιρο το παιρνουν χαμπαρει στο rapidshare και λαβαινουν τα μετρα τους...

γι αυτο TORRENTS και μονο TORRENTS (η RS-πρεμιουμ-ακαουντ)

Δημοσ.
Καλα κανεις και θες να προσφερεις overdrivehome, Επισης πρεπει ο παροχεας σου να σου αλλαζει την ΙΡ καθε φορα που ξανασυνδεεσαι, η HOL, για παραδειγμα, αν θυμαμαι καλα δε στην αλλαζει...

/QUOTE]

re pdia...emena i hol allazei..mipos dexn exo hol ke den to ksero?

Δημοσ.

Οταν ανοιγω την γραμμη εντολων μου βγαζει ''Η γραμμη εντολων εχει απενεργοποιειθει απο το διαχειριστη σας''.Ξερει κανεις πως θα την ενεργοποιησω?

Δημοσ.

paides mou.............

kati xanete (me to simpa8eio:p )

Otan ginese disconnect kai meta reconnect amesws pairneis tin idia ip ara to log sou iparxei sto rapidshare opote....dwron adwron!!!

Prepei na kaneis disconnect,na perimeneis ospou na parei allos tin ip sou kai meta reconnect!!!!!!!!!

alla pos xereis pote exei parei allos tin IP sou??? OEO?

Δημοσ.

OEO anthony_crete εξαρταται απο την πολιτικη του ISP σου.

Με την forthnet με το που κανω αποσυνδεση εχω χασει την ΙΡ μου. Με αλλες εταιριες οπως HOL η ΙΡ μενει σχεδον στατικη αλλαζει αραια και που...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...