Hamurabi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 παιδια ειχα στο συστημα μου (win XP + sp2) εναν σατα σκληρο και τωρα αγορασα και εβαλα αλλο εναν σατα. Ενω στο bios μου τον βλεπει, στα windows δεν φενεται πουθενα! τι ενεργειες πρεπει να κανω;
stathi02 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 δεξι κλικ στο My Computer μετά manage και μετά Disk Magment. Από εκεί θα τον δείς ,αν και τηα κανεισ τα απαραίτητα. Αν θες τίποτα άλλο ...
Ardov Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν. Πρέπει να φορμαριστεί ο δίσκος πριν φανεί στο "Ο Υπολογιστής μου". Ακολουθείς τις οδηγίες: Πινακας ελέγχου(Control Panel)--> Εργαλεία Διαχείρισης(Management Tools)-->Διαχείριση Υπολογιστή (Computer Managment)-->Αποθήκευση (Storage) -->Διαχείριση δίσκων (Disk Management). Θα εμφανιστεί ο νέος δίσκος. Δεξί κλικ και δημιούργησε νέο πρωτεύον διαμέρισμα και μετά κάνε του ενα format (διαμόρφωση σε NTFS). Κάνε μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Στη διάθεση σου για ό,τι άλλο θέλεις.
Hamurabi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 παιδια δεν φαινεται ο δισκος ουτε στο disk management!!!
Ardov Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Στο BIOS δοκίμασε να βάλεις τα SATA απο IDE mode σε RAID mode και πες μας εαν δούλεψε αυτή η λύση.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 o skliros sou einai sata ? des an exeis perasmenous tous odigous sou gia ton sata controler
Hamurabi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ε ναι ρε συ σατα ειναι και οι δυο. Ardov τοκανα raid mode και τιποτα... στο bios φενεται κανονικα ,στα ΧΡ ομως καθολου..
Hamurabi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 το φτιαξα παιδια. μεσω ενος utility του Hirens boot cd
Vatos_locos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ti akribos ekanes a kseroume k emeis ? P.s peite mou k mena pou 8a brw to Hirens boot cd giati pote den ksereis....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.