ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Έχω σαλέψει τις τελευταίες μέρες.Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να φτιάξω μια database η οποία θα περιέχει 1 πίνακα με 2 κολώνες ΄( και γύρω στις 1000 γραμμές ) που στην κάθε γραμμή θα έχει ένα 5ψήφιο αριθμό στην 1 κολώνα και ένα 9ψήφιο στην άλλη.Πήγα σε μια άλλη εταιρεια που κατασκευαζει site αλλα μου ειπαν οτι πρέπει να φιλοξενήσω το site σε αυτούς.Μιας και έχω την διαχείριση του site της εταιρειας που δουλευω πρεπει να το εχω φτιαξει μεχρι την δευτερα.Ανοιξα το Web data administrator , εφτιαξα ενα πινακακι με 2 κολώνες αλλα απο κει και περα δεν ξέρω τις εντολες που πρεπει να τσεκαρω Το πινακακι και οι εντολες που πρεπει να τσεκαρω ειναι στο συνημμένο αρχειακι. Υποψιν οτι θέλω η μια κολώνα να έχει 5ψηφιο αριθμο και η άλλη 9ψηφιο Απο κει και πέρα θα φτιάξω την πρώτη σελίδα της εταιρειας σε php και θα αντιστοιχισω τα κουτακια username-password στην database ωστε μολις πατάω Login να ελεγχει τα σετακια που εχει η βαση και να μπαινει ο πελατης στην κλειδωμενη σελιδα.Αν εχει καποιος χρονο και μπορει να μου πει τις εντολες θα του ειμαι υποχρεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.