ffseriespower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Σημερα το πρωι (οπως και καθε πρωι) συνδεομαι στον msm messenger. Σημερα ομως και μεχρι τωρα μου βγαζει το εξης προβλημα. Help οποιος ξερει τι γινετε εδω! αφηστε που προσπαθησα να μπω απο αλλο e-mail και αυτο που εμαπινα καθε μερα σαν να διαγραφικε!! Δηλαδη εκει που λεει διευθηνση ηλεκτρονικου ταχυδρομιου και εχει στα δεξια την γνωστη επιλογη που την πατας και σου βγαζει μια λιστα με τα e-mails αυτο που μεχρι χτες εμπαινα καθε μερα δεν το εχει!! και εχει αυτο που προσπαθισα να μπω σημερα. Ουτε με αυτο που προσπαθισα να μπω σημερα δεν καταφερα να κανω κατι αλλα και ας καταφερνα εγω λογω επαφων θελω να μπαινω απο το αλλο e-mail. ευχαριστω εκ των προτερων οποιον βοηθησει.
tsakonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 to xa pathei k egw afto prin kairo kai me ena reinstall kai restart estrwse..... Poio msn exeis? To 8?
tsakonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Nai gia dokimase afou kaneis kai kana restart just in case
v-tidus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Kαι εγώ είχα πάθει το ίδιο.Το μόνο που έκανα ήταν να σβήσω τον υπολογιστή και να τον ανοίξω μετά από πέντε λεπτά και είχε φτιάξει. Δοκίμασε το ίδιο.
ffseriespower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 τις επανεκινησεις τις εχω δοκιμασει. και τον εκλεισα και τον ξανα ανοιξα αλλα τιποτα. μηπως μπορειτε να δωσετε link για τον messenger 8;
v-tidus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Mε ένα search στο google θα το βρεις,αλλά το live messenger δεν είναι η λύση μιας και εγώ αυτό είχα όταν έπαθε το ίδιο πρόβλημα.
ffseriespower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 εβαλα τον messenger 8 και δουλεψε!! Χιλιαααααα ευχαριστω παιδια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.