Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Πως στο καλο θα ηχογραφησω αυτα που παιζουν στον υπολογιστη με το προγραμμα; Εχω δοκιμασει τα παντα, αλλα δεν ηχογραφει τιποτα!! Εχω επιλεξει recording και playback device τα ηχεια, εχω δοκιμασει και ολα τα recording, αλλα τιποτα!! Τι να κανω;
kattistt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 αν διαλεξεις recording device την καρτα ήχου ή το μικροφωνο (αν εχεις)?
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 το μικροφωνο δεν θα κανει δουλεια, γιατι θελω να ηχογραφησω μεσα απο τον υπολογιστη. διαλεγω καρτα ηχου, αλλα δεν ηχογραφει τιποτα..
shodan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 χμ, κάπου νομίζω είχε μια επιλογή του τύπου "what u hear".. για ψάξτο λιγάκι.
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ναι το ξερω.. για αυτο λεω οτι μου εχει σπασει τα νευρα.. δεν λειτουργει.
pete666 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Kalo einai kai to totalrecorder pro , poli kalo
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ναι στου φιλου μου δουλευε μια χαρα το προγραμμα. τι ρυθμισει θελει να κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.